Trail Running aanbieding

Proefabonnement op Trail Running

Trail Running
Trail Running magazine  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Trail Running is het enige Britse blad dat volledig gewijd is aan de avontuurlijke wereld van het off-road hardlopen. Wil je wel eens iets anders dan steeds maar rechtdoor, kilometers maken op een saai fietspad naast een rumoerige autoweg terwijl je een enorme hoeveelheid ongezonde uitlaatgassen inademt en bijkans platgereden wordt door fietsers? En heb je de lopende band op de sportschool ook wel gezien? Ga dan de uitdaging aan: trek je schoenen aan en bedwing de bossen, heuvels, duinen of andere natuurgebieden bij je in de buurt! Trail Running helpt je om van start te gaan en nieuwe doelen te bereiken. Voor je het weet heb je het asfalt vaarwel gezegd en loop je heerlijk cross-country, genietend van de schone en frisse lucht, de onregelmatige ondergrond onder je voeten en de natuurgeluiden overal om je heen.

Of je nu een complete beginner bent op het gebied van hardlopen, een aan een hardloopgroep of -club verbonden recreant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, een (semi)-professionele marathonloper of zelfs een ultra-atleet: Trail Running heeft je altijd iets te bieden. In het blad vind je trainingsadvies van experts, inspirerende artikelen, het laatse nieuws over trailrunning, interviews met bekende lopers, reviews en tests van trail run- en hardloopkleding en -accessoires en nog veel meer!

Wat zijn de beste oefeningen om je wendbaarheid en flexibiliteit op oneffen terrein te vergroten? Welke schoenen bieden de meeste grip zodat je de strijd tegen de modder kunt winnen? Hoe zorg je ervoor dat je sneller wordt, op welke afstand dan ook? Wat kan je zweet je vertellen over spierkramp en hoe kun je zorgen dat je het voorkomt? Met welke voeding kun je je uithoudingsvermogen vergroten? Hoe weet je dat je genoeg vitaminen, mineralen en andere micronutriënten binnenkrijgt? Hoe kun je er voor zorgen dat je enkels sterker worden? Hoe stoom je jezelf als beginner of gevorderde loper in slechts 12 weken klaar voor een marathon? Over dit soort onderwerpen en meer lees je iedere twee maanden in Trail Running.

Als je een hardloper bent die op zoek is naar een nieuw avontuur in de vorm van inspirerende en uitdagende off-road actie, neem dan snel een abonnement op Trail Running magazine. Tip: je kunt het blad natuurlijk ook cadeau geven aan iemand die graag van de gebaande paden afwijkt.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste actieperiode en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Trail Running verschijnt zes keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Bauer Media Group gevestigd in Peterborough in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Trail Running aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Trail Running »
Titel: Trail Running
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in sportbladen

Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Men's Health
Men's Health
3x Men's Health 14,-

Wil je die eeuwige zwembandjes kwijt? Of wil je keiharde spieren? Neem dan een abonnement op Men's Health.
 twee recensiesUw besparing: 3,85

22%
korting
Van € 17,85 voor € 14,-
 
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Golfersmagazine
Golfers Magazine
Proefabonnement: 3x Golfer's Magazine 17,95

Golfers Magazine is een sport lifestyle magazine voor de liefhebber van de golfsport. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers of kies voor een vast abonnement met introductie korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Trail Running proefabonnement aanbieding, rubriek sporttijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Yoga
proef abonnement
Yoga
Men's Health
abonnement
Men's Health
Women's Health
abonnement
Women's Health
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws