Trucking magazine aanbieding

Proefabonnement op Trucking magazine

Trucking magazine
Trucking  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelse tijdschrift Trucking biedt haar publiek een unieke mix van nieuws, reviews, praktijktests op de weg en informatie die alle vlakken van het vrachtvervoer beslaat. Het blad staat iedere vier weken vol met vaste rubrieken en reportages die handelen over goede en winstgevende bedrijfsvoering, het laatste nieuws uit de vervoersbranche en succesverhalen van ondernemers in de sector transport en logistiek. Daarbij wordt door de redactie de luchtigere kant van het goederenvervoer over de weg niet vergeten. Trucking magazine wordt gelezen door iedereen in de branche, van chauffeur tot directeur en van logistiek planner tot vrachtwagen-fabrikant aan toe.

De mensen die Trucking magazine voorzien van haar inhoud zijn ervaren professionals uit de beroepsgroep die onafhankelijke, informatieve en objectieve bijdragen leveren op het gebied van verzekeringen, nieuwe modellen van alle bekende merken, praktijktests en tips met betrekking tot onderhoud en het onderweg zijn tot de Verklaring van Vakbekwaamheid voor Beroepschauffeurs (CPC ofwel Certificate of Professional Compete), en de Code 95 trainingen en cursussen die daarvoor nodig zijn.

Als lezer van Trucking magazine krijg je advies over speciaal gebouwde ofwel 'custom' trucks, tips over vrachtvervoer in het algemeen, reviews van trekkers, opleggers en vrachtwagencombinaties en tips waarmee je een (nog betere) truckchauffeur kunt worden. Daarnaast zijn er de nodige interviews: natuurlijk met chauffeurs maar ook met personen die werkzaam zijn voor fabrikanten zoals DAF, MAN, Scania, Iveco, Volvo, Renault en Mercedes-Benz. Dit alles wordt tenslotte natuurlijk rijkelijk aangevuld met adembenemend beeldmateriaal van combinaties op de weg.

Trucking magazine is de vrachtwagenbijbel die iedere chauffeur zou moeten lezen. Neem nu een jaarabonnement of geef het blad cadeau aan een trucker in je familie of vriendenkring!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de aanvrager dient af te wijken van dat van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding op deze pagina dan verlopen de distributie en betaling via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Trucking magazine wordt uitgegeven door Kelsey Publishing Ltd te Kent in het Verenigd Koninkrijk, het blad verschijnt dertien keer per jaar.

Deel deze Trucking magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Trucking magazine »
Titel: Trucking magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
Proefabonnement: 3x TopGear Magazine 14,95

Het autoblad Top Gear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets
 twee recensiesUw besparing: 4,40

23%
korting
Van € 19,35 voor € 14,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
Proefabonnement: 3x Formule 1 12,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers uit!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

17%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Trucking magazine proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Truckstar
proef abonnement
Truckstar
4WD Magazine
proef abonnement
4WD Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws