Voetbal Inside aanbieding

Proefabonnement op Voetbal Inside

Voetbal Inside
Voetbal Inside

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Ben je liefhebber van het voetbalprogramma Voetbal Inside op RTL-7 met presentator Wilfred Genee en vaste analytici Johan Derksen, René van der Gijp, Hans Kraaij junior, Jan Boskamp en Gertjan Verbeek dat elke maandag en vrijdag om half negen uitgezonden wordt? Dan is er nu ook een tijdschrift gemaakt door deze voetbaldeskundigen. Het blad is geheel in de stijl van het gelijknamige programma: snoeihard, humoristisch en soms ook - niet onbelangrijk - lekker luchtig en niet al te serieus.

Het programma Voetbal Inside bestaat al sinds 2001, achtereensvolgens als Voetbal Insite (inderdaad, met een t in plaats van een d), Voetbal International en sinds augustus 2015 onder de huidige naam. Vaste presentator, al sinds 2002, is Wilfred Genee, die tijdelijk tussen 2005 en 2007 vervangen werd door Barbara Barend. Johan Derksen, voormalig hoofdredacteur van het voetbalblad VI, is ook al sinds 2001 een vast gezicht in het programma, eerst in zijn hoedanigheid als hoofdredacteur van dat blad en sinds 2013 als zelfstandig voetbalanalist. In 2008 schoof René van der Gijp ook als vaste gast aan. Andere wisselende gasten zijn en waren onder meer Wim Kieft, Jan Boskamp, Valentijn Driessen, Gertjan Verbeek, Hans Kraaij jr, Willem van Hanegem en Piet de Visser.

Sinds december 2015 is er naast het tv-programma dus nu ook een tweemaandelijks magazine wat een soort van verlengstuk is, speciaal voor wie niet genoeg van deze mannen krijgt. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus Johan Derksen is na een aantal jaren afwezigheid weer terug met een eigen tijdschrift met de toonzetting en woordkeus zoals je die van hem gewend bent: scherp en tegelijkertijd met een flinke dosis humor en relativering. In het blad vind je onder andere interviews met en fotoreportages van de zes hoofdpersonen, mooie verhalen en fotoshoots met topspelers uit de voetbalwereld en meer.

Neem nu een abonnement met korting op Voetbal Inside. Tip: je kunt het blad ook cadeau geven, bijvoorbeeld voor vaderdag, een verjaardag of natuurlijk gewoon zomaar!

Het proefabonnement van 2 nummers stopt automatisch. De abonnementen van vier nummers (acht maanden), zes nummers (een jaar) en 12 nummers (twee jaar) lopen tot wederopzegging en worden na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. Het cadeau-abonnement van 4 nummers voor iemand anders stopt automatisch. Voetbal Inside verschijnt zes maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Pijper Media in samenwerking met RTL.

Deel deze Voetbal Inside aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Voetbal Inside »
Titel: Voetbal Inside
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in voetbalbladen

Het tijdschrift VI
Voetbal International
6 maanden VI 28,- per kwartaal

Voetbal International houdt je iedere week volledig op de hoogte van de (inter)nationale voetbalcompetities. Neem nu een abonnement op VI en kies voor een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot 49%!
 twaalf recensiesUw besparing: 26,00

32%
korting
Slechts2,15 per tijdschrift
 
Het voetbalblad Panna
Panna!
3x Panna 16,75

Panna voetbal magazine is het coolste, leukste voetbalblad voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar met veel aandacht voor jeugdvoetbal en vette tips en trucs.
 Schrijf recensie 

Slechts5,58 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Voetbal Inside proefabonnement aanbieding, rubriek voetbaltijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Quest
abonnement
Quest
Autoweek
proef abonnement
Autoweek
Voetbal International
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws