Volksworld aanbieding

Proefabonnement op Volksworld

Volksworld
Volksworld Magazine  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het autoblad Volksworld is Engeland's best verkopende tijdschrift over Volkswagens en een absolute must voor alle liefhebbers en eigenaren van luchtgekoelde VW's: met name de legendarische Volkswagen Kever en Bus. De makers van Volksworld zijn trots op het feit dat ze iedere vier weken weer hun uiterste beste hebben gedaan om de meest uitzonderlijke en fascinerende artikelen, voorzien van de mooiste fotografie en de beste informatie, aan hun trouwe groep lezers aan te kunnen bieden.

Het eerste nummer van dit blad verscheen in 1987; Volksworld groeide daarna al snel uit tot een must-read voor fans van de Volkswagen modellen met luchtgekoelde motoren. Iedere editie staat vol met toonaangevende auto's, materiaal uit de archieven en praktisch advies van experts dat ervoor zorgt dat je leven met een iconische Kever, VW Bus, Type 3 of Type 4 betaalbaar, bevredigend en plezierig blijft. Het maakt niet uit wat je leeftijd, geslacht, smaak of budget is: Volksworld is zonder enige twijfel de beste plek om je dosis informatie over klassieke VW modellen en -motoren te verkrijgen. Zowel de gangbare als door eigenaren sterk aangepaste en getweakte modellen komen in ruime mate aan bod.

Voor wie niet weet wat een luchtgekoelde VW is: het betreft door Volkswagen geproduceerde auto's met een luchtgekoelde vlakke boxermotor met vier bijna recht tegenover elkaar staande cilinders, cilinderkoppen en zuigers bestaande uit een aluminiumlegering, een krukkast van magnesium en een krukas en koppelstangen van gesmeed staal. Tussen 1936 en 2006 zijn een aantal variaties van deze motor door Volkswagen fabrieken over de gehele wereld vervaardigd voor gebruik in VW's eigen modellen, met name de Type 1 (ookwel de VW Kever of de 1200 of 1300 afhankelijk van de motorinhoud), de Type 2 (beter bekend onder de namen VW Transporter en VW Bus), de Type 3 (de compacte auto met 1500cc en later 1600cc die tussen 1961 en 1973 is geproduceerd) en de 2- en 4-deurs sedan Type 4. Daarnaast werden de door VW geproduceerde motoren ook gebruikt in kitcars, lichte vliegtuigen en industriële applicaties.

Hoe krijg je een VW Kever 1303RS weer aan de praat nadat deze 27 jaar in de stalling heeft gestaan? Hoe vervang je oude raamrubbers? Wat is het beste bouwjaar van de Volkswagen Karmann Ghia en waar moet je op letten als je er een wilt kopen? Hoe kun je stap voor stap de versnellingsbak ophangrubbers van je klassieke VW demonteren en vervangen door nieuwe? Wat was er zo bijzonder aan het nooit in productie genomen prototype VW EA-48? Waar kun je de komende tijd VW Shows bezoeken? Over al dit soort dingen en nog veel meer lees je iedere vier weken in Volksworld Magazine. Neem nu een abonnement of geef dit autoblad cadeau aan de echte liefhebber van de vintage VW modellen!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. VolksWorld verschijnt dertien maal per jaar; het blad is een uitgave van Kelsey Publishing Ltd. te Kent in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Volksworld aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Volksworld »
Titel: Volksworld
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
Proefabonnement: 3x TopGear Magazine 14,95

Het autoblad Top Gear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets
 twee recensiesUw besparing: 4,40

23%
korting
Van € 19,35 voor € 14,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
Proefabonnement: 3x Formule 1 12,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, stopt automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 12,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers uit!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,47

17%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Volksworld proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Classic Cars
abonnement
Classic Cars
Autoweek Classics
proef abonnement
Autoweek Classics
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws