vtwonen proefabonnement aanbieding
Abonnement op het maandblad vtwonen
vtwonen
VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-idee├źn, sfeer en stijl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op vtwonen van 3 maanden met 17% korting. Inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet.
Van 21,75 voor 18,-

Proefabonnement op vtwonen

17%
korting
vtwonen
Proefabonnement: 3x vtwonen 18,-
Bekijk de actie »
Dit proefabonnement stopt automatisch.
Alle vtwonen abonnement aanbiedingen
 1. 3x vtwonen 18,- = 6,- per blad
  proefabonnement17% (stopt automatisch)
  papier + digitale edities
 2. 6x vtwonen 36,- = 6,- per blad
  proefabonnement17% (stopt automatisch)
  Op papier en op je tablet lezen
 3. 14x vtwonen 82,- = 5,86 per blad
  proefabonnement19% (stopt automatisch)
  Papier + digitaal via de Tijdschrift.nl app
  Beste deal (19% korting)
  Meest gekozen
 4. 4x vtwonen 25,- = 6,25 per blad
  abonnement14%
  papier + digitale edities voor tablet, telefoon en pc
 5. 3x vtwonen 18,- = 6,- per blad
  cadeau abonnement 17% (stopt automatisch)
  3, 6 of 14x cadeau
vtwonen leest u nu al vanaf € 18.00 - profiteer van maximaal 19% korting op dit tijdschrift!
Aanbieding Korting   Soort abonnement
3 nummers 18,- 17% Vraag aan aflopend
6 nummers 36,- 17% Vraag aan aflopend
14 nummers 82,- 19% Vraag aan aflopend
4 nummers 25,- 14% Vraag aan doorlopend
3 nummers cadeau 18,- 17% Vraag aan aflopend, kado

Al jaren is VTWonen het dikste en meest veelzijdige woonmagazine van ons land. Of je nu net je eerste huis hebt, je hele interieur wilt veranderen of professionele stylingtips zoekt, dit tijdschrift heef het allemaal. Je hoeft niet bang te zijn slechts één bepaalde smaak of stijl opgelegd te krijgen, want veelzijdigheid staat bij dit blad voorop, zowel qua stijlen als qua onderwerpen. VT wonen streeft er naar te informeren en te inspireren, waarbij de nadruk ligt op haalbare ideeën.

Zo vind je in dit blad natuurlijk veel binnenkijk- en fotoreportages, gekoppeld aan stylingtips en shoppingadressen, maar ook heel veel praktische informatie over bijvoorbeeld antiekveilingen, hypotheken en verbouwingen. Alle aspecten van wonen passeren in dit blad de revue: eten, slaapkamers, zitmeubelen, koken, werken, ontspannen en nog veel meer. VTWonen helpt je om jouw persoonlijke woonstijl te vinden in het enorme aanbod klassieke, moderne, landelijke of juist antieke meubels en accessoires.

VTWonen is opgedeeld in de volgende thema's:

 • Inspiratie Ieder nummer van VTWonen staat bol van de inspiratie. Zo zie je in de woonreportage het mooiste meubelaanbod tot een prachtig geheel gestyled en geeft de woonideeënproduktie praktische en verrassende tips voor zowel binnen als buiten.
 • Binnenkijken Natuurlijk wordt er in de fotoreportages uitgebreid rondgekeken in Nederlandse en Belgisch interieurs. Ook vind je hierbij informatieve interviews en is er een shoppingpagina die je helpt om dezelfde sfeer als op de foto's te scheppen.
 • Lifestyle In dit onderdeel lees je alles over wat er op woongebied (en daarbuiten) te lezen, zien en doen is. Ook zijn hier veel leuke woonadressen verzameld, al dan niet samengevoegd in een shoppingroute.
 • Woonbasics thema Iedere maand wordt er een nieuw woonthema als 'vloeren' of 'stoffering' belicht. Je vindt hier voorbeelden te over van wat er aan dingen voor het interieur verkrijgbaar is, voorzien van prijs en informatie over dealers en fabrikanten.
 • Aanbiedingen VT Wonen heeft vaak leuke aanbiedingen voor haar lezers, zoals workshops of korting op producten.
 • Service & informatie Brochures en producten bestellen, verkoopadressen, lezersservice: alle praktische zaken die je zoekt staan hier.

Elke maand in VT Wonen:

 • VT signaleert / kiest / ontdekt / shopt / vraagt: In deze rubriek vind je de nieuwste trends en interieurproducten, plus een kort interview met een bijzondere ontwerper of stylist.
 • De 7 woonzonden: Iedere maand vertelt een bekende Nederlander over zijn woongedrag aan de hand van de 7 hoofdzonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, woede en luiheid.
 • Geld & Thuis: VTWonen is nieuwsgierig wat mensen zoal uitgeven aan wonen en interviewt daarom in ieder nummer een lezer. Wat was hun laatste aankoop? Gaan ze regelmatig langs hun favoriete winkel of wordt er slechts af en toe een impulsaankoop gedaan? En waar wordt het geld dan aan gespendeerd?
 • Woonwinkelen: Ook in deze rubriek wordt iemand gevraagd wat hij gekocht heeft en waarom, alleen is dat deze keer een willekeurige passant op straat.
 • Moodboard: Aan de hand van een collage van foto's, knipsels en stof- of behangstaaltjes wordt er een impressie gegeven van een bepaalde stijl of sfeer.
 • Hoe & Wat: In dit item wordt achtergrondinfo verstrekt over een bepaalde techniek of product, inclusief een lijstje boeken en websites voor als je nog meer informatie wilt.
 • WWWonen: Nog meer websites vind je in deze rubriek, want de redactie van VT wonen selecteert speciaal voor jou de leukste en handigste webwinkels.
 • Notebook: Conceptdesigner Maaike Koorman stuit in haar zoektocht naar nieuwe dingen vaak op nieuwe trends en laat haar aantekeningen vervolgens weer aan jou zien.
 • Woonmarkt: In deze rubriek over mensen, wonen en financiën wordt steeds een praktisch onderwerp als bijvoorbeeld 'de tuin' of 'hypotheken' uitgebreid belicht. Uiteraard vind je hier veel tips en komen er experts aan het woord.
 • Column: : Nu Martin Bril met zijn bijdrage aan hun wisselende column gestopt is, neemt Aaf Brandt Corstius deze geheel voor haar rekening.
 • Hebbeding: Hierin staat een favoriet voorwerp van de redactie in de kijker.
 • Stapel(gek) op ... : Hier vind je leuke shoppingtips over een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld koken.

Ook verschijnen er, naast het blad VT Wonen zelf, regelmatig specials over onderwerpen die erg leven, zoals tuinen, keukens en badkamers en 'Enjoy your Home'.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. De proefabonnementen van 3 nummers 18, 6 nummers 36 en 14 nummers 82 stoppen automatisch en zijn tevens beschikbaar als cadeau-abonnement. De overige abonnementen lopen tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks op te zeggen is. VTWonen verschijnt 12 keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Sanoma Media Netherlands BV. De getoonde korting is berekend t.o.v. de prijs van losse nummers.

Deel deze vtwonen aanbiedingen pagina:

Normale prijs VT Wonen:€ 21,75
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 3,75
Prijs proefabonnement:€ 18,00
Korting op de prijs in de winkel:17 %

Meningen van lezers:
Acht vtwonen recensies »
Titel: vtwonen
8.4 / 10, 8 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.4

Externe bron:
www.vtwonen.nl

Dit proefabonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle VT Wonen kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 3x vtwonen € 18,-  stopt automatisch: ja

Van
21,75
Voor18,00
Korting17 %
17%
korting

Drie keer VT Wonen voor 18,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - Proefabonnement: 6x vtwonen € 36,-  stopt automatisch: ja

Van
43,50
Voor36,00
Korting17 %
17%
korting

Profiteer van 17% korting op een proefabonnement van 7 nummers vtwonen. Per nummer betaal je dan 6,- in plaats van de prijs van losse nummers van 7,25.

Vraag aan

Aanbieding 3 - Proefabonnement: 14x vtwonen € 82,-  stopt automatisch: ja

Van
101,50
Voor82,00
Korting19 %
19%
korting

Lees nu een jaar lang vtwonen voor slechts 82 euro, dat is bijna 20 euro korting op de prijs van losse edities in de winkel!

Vraag aan

Aanbieding 4 - 4x vtwonen € 25,-  stopt automatisch: nee

Van
29,00
Voor25,00
Korting14 %
14%
korting

VT Wonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl!

Vraag aan

Aanbieding 5 - 3, 6 of 14x vtwonen kado  stopt automatisch: ja

Van
21,75
Voor18,00
Korting17 %
17%
korting

Geef VT Wonen magazine nu drie, zes of veertien keer cadeau. Het kado abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Dit voorjaar zijn de abonnementen op woontijdschriften weer scherp geprijsd. In deze top 5 geven we je de beste aanbiedingen voor jezelf of om cadeau te doen.
De winteredities 2017 van de woonbladenNieuw jaar, nieuwe ideeën
De woonbladen van winter 2017
De eerste edities van de woontijdschriften van het nieuwe jaar zijn er. Wat staat er deze maand in en welk blad is het meest geschikt voor jou?

Stuur deze vtwonen aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het proefabonnement op vtwonen toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

vtwonen aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in woonbladen

Het tijdschrift EH&I
Eigen Huis en Interieur
Proefabonnement: 3x Eigen Huis & Interieur 19,95

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een proefabonnement of geef cadeau!
 acht recensiesUw besparing: 1,80

8%
korting
Van € 21,75 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
Proef: 5x Wonen Landelijke Stijl 23,-

Geniet tien maanden lang van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een proefabonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,95

23%
korting
Van € 29,95 voor € 23,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen
Proefabonnement: 4x Stijlvol Wonen 25,-

Stijlvol Wonen is het woonmagazine voor wie modern wil wonen in een warm en sfeervol interieur.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,80

10%
korting
Van € 27,80 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
vtwonen proefabonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Stijlvol Wonen
proef abonnement
Stijlvol Wonen
Scandinavian Living
Elle Decoration
abonnement
Elle Decoration
Beoordeling

vtwonen waardering door onze bezoekers:

8.4/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws