Watercolor Artist aanbieding

Proefabonnement op Watercolor Artist

Watercolor Artist
Watercolor Artist  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift Watercolor Artist is de ultieme bron van instructie en creatieve inspiratie voor kunstenaars die werken met op water gebaseerde media zoals aquarelverf. Het blad staat iedere twee maanden vol met illustraties en stap-voor-stap uitleg van beproefde technieken en inspirerende ideeën. Verder wordt je natuurlijk ook geïnformeerd over de noodzakelijke gereedschappen en materialen. Als artiest vind je in Watercolor Artist magazine kortom alles wat je nodig hebt om de meest adembenemende aquarellen te maken; van het begin tot het einde. Iedere tweemaandelijkse uitgave bevat tevens speciale reportages over actuele onderwerpen in de wereld van de kunst, profielen van aquarellisten en kijkjes in hun studio's en makkelijk toe te passen tips van de belangrijkste experts op het gebied van aquarelleren. Watercolor Artist is interessant voor zowel beginnende als ervaren kunstenaars.

Wat zijn de geheimen van kleur die je moet kennen voor het schilderen van aarde, zee en lucht? Hoe zet je rozen, één van de meest geschilderde bloemsoorten aller tijden, het mooiste op het doek? Wat is handig als je plein-air wilt schilderen na het invallen van de duisternis? Wat zijn de beste (en ergste) dingen die je kunnen overkomen als je in de open lucht gaat werken? Hoe moet je wel (en niet) zaken als lichtinval en mist schilderen? Wat zijn de beste technieken om suggestieve landschappen die veel atmosfeer uitademen te creëren? Hoe kun je meer diepte en licht verkrijgen met een gelimiteerd palet en een 'less is more' aanpak? Al dit soort zaken en meer komen iedere twee maanden ruimschoots aan bod in Watercolor Artist.

Neem snel een abonnement op Watercolor Artist en mis vanaf nu geen enkele tip of techniek op het gebied van aquarelleren meer. Of je nu van het schilderen van landschappen, stillevens, bloemen, bomen, mensen of dieren houdt, je zult in ieder nummer van Watercolor Artist gegarandeerd iets van je gading vinden.

Let op:: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan eenvoudig worden opgezegd middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je niet gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengd. Geef je Watercolor Artist cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het factuuradres moet verschillen van het bezorgadres. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en de administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. Watercolor Artist wordt uitgegeven door F+W Media, Inc te New York; het blad verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze Watercolor Artist aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Watercolor Artist »
Titel: Watercolor Artist
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 64,80

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 13,20

17%
korting
Slechts5,40 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Cross Stitcher
CrossStitcher magazine
13x (1 jaar) CrossStitcher magazine digitaal 33,99

Met Cross Stitcher maakt u de prachtigste borduurwerken, van klassiek tot supermodern. Neem nu een digitaal abonnement en ga direct aan de slag! Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven of een los nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,38

25%
korting
Slechts2,61 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Watercolor Artist proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Atelier
proef abonnement
Atelier
Palet
proef abonnement
Palet
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws