What Hi-fi? aanbieding

Proefabonnement op What Hi-fi?

What Hi-fi?
What Hi-fi?  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Britse tijdschrift What Hi-Fi? is 's werelds meest vooraanstaande onafhankelijke consumentengids voor de aankoop en het bezitten van hi-fi en home entertainment apparatuur. De eerste editie verscheen al in 1976, wat maakt dat het blad dus al uit ruim 40 jaar ervaring kan putten wat betreft het geven van duidelijk en onafhankelijk expert advies om zodoende haar lezers te helpen de beste apparatuur qua prijs-kwaliteit verhouding binnen hun budget aan te schaffen.

Of het u gaat om een nieuwe high-end platenspeler of alleen maar een nieuw element voor je pas op de kop getike vintage Thorens pick-up, een complete upgrade van je hi-fi systeem, een nieuwe UltraHD QLED of OLED televisie of hoofdtelefoon, een phono voorversterker of een nieuwe set draadloze of bedrade speakers: What Hifi? magazine heeft de antwoorden en weet hoe je het beste uit je muziek en films kunt halen. Iedere editie bevat up-to-date informatie over de nieuwste, uitgebreid geteste apparatuur voor ieder budget, betrouwbare reviews van experts op audiogebied, nieuwe technologieën en advies over hoe je je luisterervaring kunt optimaliseren.

Onmisbare rubrieken zijn onder meer 'First Tests' waarin nieuwe modellen tv's, soundbars, speakers en dergelijke worden getest in een opstelling met apparatuur die zich al bewezen heeft en 'Temptations', de rubriek waarin die eigenlijk veel te dure platenspeler of ander hifi-apparaat waar je al heel lang je vingers bij af zit te likken onder de loep wordt genomen. Lezen op eigen risico dus, en met je pinpas buiten handbereik.

De besproken apparatuur in What Hifi? wordt door meerdere leden van het test-team van het blad getest. Zij gaan daarna met elkaar om de tafel om tot een uiteindelijk gezamenlijk oordeel te komen. Op deze manier ben je er als lezer zeker van dat individuele vooroordelen en voorkeuren van redacteuren uitgesloten zijn. Verder worden alle geteste producten vergeleken met rivalen in dezelfde prijscategorie, zodat je altijd een goede afweging kunt maken van het best haalbare binnen jouw budget.

Ben je een echte audiofiel? Neem dan nu een abonnement op dit voor jou onmisbare tijdschrift. Of geef het cadeau aan iemand die het op verjaardagen altijd alleen maar heeft over de nieuwste snufjes op het gebied van hi-fi.

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende het eerste jaar opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. What Hi-Fi? Magazine verschijnt dertien keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Haymarket Publishing te Twickenham.

Deel deze What Hi-fi? aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over What Hi-fi? »
Titel: What Hi-fi?
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 64,80

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 30 recensiesUw besparing: 13,20

17%
korting
Slechts5,40 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Knippie
Knippie
Proefabonnement: 3x Knippie 17,50

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift Knippie. Zes maanden Knippie op proef in de bus met 35% korting op de winkelprijs (8,95 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 9,35

35%
korting
Van € 26,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
What Hi-fi? proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws