Winelife aanbieding

Proefabonnement op Winelife

Winelife
Winelife Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Winelife is hét blad voor de wijnliefhebber dat op een toegangelijke manier schrijft over wijn en alles wat daarmee te maken heeft. Het is geen (vak)blad voor insiders en wijnsnobs, maar een prachtig vormgegeven, inspirerend en zeer gevarieerd lifestyle blad voor iedereen die geïnteresseerd is in wijn, gastronomie, cultuur, literatuur, reizen en de goede dingen des levens.

Winelife brengt het laatste wijnnieuws, proeft en beoordeeld, geeft u kooptips en uitleg van de expert, legt uit hoe wijn wordt gemaakt, neemt u mee op verre wijnreizen naar de mooiste wijngebieden ter wereld, bezoekt chateaus en bodega's en geeft u de beste wijn en spijs combinaties.

In Winelife magazine vindt u onder meer de volgende rubrieken:

  Geproefd en beoordeeld: Rioja, Syrah & Shiraz, Barolo & Barbaresco, Bordeaux, Merlot, Grüner Veltliner, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Spaans en Italiaans wit, wijnen uit de verre wereld, rosé en biologische wijnen. In ieder nummer komt een wijnsoort, druivenras of wijnstreek uitgebreid aanbod. Ook champagne wordt niet vergeten in het speciale extra dikke eindejaarsnummer.
 • Koopgids: veel wijnkooptips van kenners. Winelife neemt een druivensoort onder de loep en vertelt u welke wijnjaren zijn goed en welke u beter kunt vermijden.
 • De expert vertelt: over onder meer gist, alcohol, sulfiet, blenden, de juiste temperatuur en decanteren.
 • Interviews en bijzondere wijnportretten: kenners, liefhebbers, wijnmakers, wijnpioniers, sommeliers en wijnexperts aan het woord over hun kelderschatten, favoriete wijnen, bedrijf en methodes.
 • Doen: een weekend naar Wenen, de Beaujolais, Limburg of Rome. Winelife praat u bij over wijnreizen, bezoekt wijnproeverijen en bericht over wijnhuizen die u bezocht moet hebben.
 • Inside top-château: Winelife neemt een kijkje bij bekende en minder bekende wijnhuizen.
 • Recepten + wijntips: heerlijke gerechten om zelf te maken, van brasserie klassiekers tot recepten van het Franse platteland. Maar ook: de ultieme kaasplank. Uiteraard met tips voor bijpassende wijnen en port.
 • Gadgets en design: besprekingen van wijngereedschap als kurkentrekkers en wijnpompen tot wijnkoelers en klimaatkasten.
 • Hotlist: aan het eind van het jaar publiceert Winelife de lijst van meest invloedrijke wijnmensen in de Nederlandse wijnwereld.

Neem nu een voordelig abonnement met introductiekorting voor nieuwe abonnees op Winelife Magazine! Of geef dit prachtige blad kado aan een wijnliefhebber in uw familie of kennissenkring. Tip: geeft u het abonnement kado, dan stopt het automatisch!

De abonnementen van drie en zes nummers voor uzelf zijn tot wederopzegging en worden na de eerste abonnementstermijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat maandelijks opzegbaar is. Geeft u Winelife cadeau dan stopt het cadeauabonnement automatisch na de door u gekozen periode. Winelife verschijnt eens in de twee maanden, het magazine wordt uitgegeven door Pelican Media B.V.

Deel deze Winelife aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Winelife »
Titel: Winelife
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vrije tijd & hobby

Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 3x Zin 17,50

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven.
 zeventien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zoom
Zoom.nl
Proefabonnement: 3x Zoom 15,-

Neem een automatisch aflopend proefabonnement op ZOOM van drie nummers met 23% korting!
 één recensieUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Noorderland
Noorderland
Proefabonnement: 3x Noorderland 12,-

Noorderland is een informatieve glossy over het goede leven in de noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe.
 twee recensiesUw besparing: 8,97

43%
korting
Van € 20,97 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 16,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 2,25

12%
korting
Van € 18,75 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Winelife proefabonnement aanbieding, rubriek vrije tijd & hobby bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Leven in Frankrijk
proef abonnement
Leven in Frankrijk
Italië Magazine
proef abonnement
Italië Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws