Writer's Digest aanbieding

Proefabonnement op Writer's Digest

Writer's Digest
Writer's Digest  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Writer's Digest Magazine staat internationaal bekend als hét toonaangevende blad voor zowel beroeps- als aspirant schrijvers. Vakkundige, gevestigde schrijvers die met hun schrijfwerk hun brood verdienen verzorgen maandelijkse columns in het tijdschrift om andere (beginnende en gevorderde) schrijvers te helpen om (betere) fictie, non-fictie, poëzie en toneelteksten te schrijven. Iedere editie van Writer's Digest staat vol met schrijfinstructies van deskundigen, inspiratie en informatie en natuurlijk tips over alles wat er bij komt kijken om een goed en succesvol schrijver te worden: van het opstellen van een goed verzorgd manuscript tot het enthousiasmeren van een uitgever en van het doorbreken van een writer's block tot het onderhandelen over een goed honorarium.

Ieder nummer van Writer's Digest is gewijd aan het assisteren van schrijvers om zich in hun ambacht verder te ontwikkelen en hun kennis en inzicht met betrekking tot het publiceren van hun werk waar nodig aan te scherpen. Het blad doet dit al bijna een eeuw. Sinds 1920, in eerste instantie onder de naam 'Succesful Writing', heeft Writer's Digest onafgebroken het bestaan van de hedendaagse schrijver opgetekend en tot vandaag de dag zet het blad deze geweldige traditie voort door middel van het publiceren van relevante korte essays in de ik-vorm, interviews met auteurs van bestsellers en karakterschetsen van aanstormend talent. Het magazine bevat tevens praktische how-to artikelen op het gebied van schrijftechnieken en tips en oefeningen voor het schrijven van fictie, non-fictie en gedichten. Tot slot krijgt ook de zakelijke kant van het schrijverschap ruim aandacht.

Hoe zorg je voor toevalligheid in je verhaal, op een zodanige manier dat het verrassend is en tegelijkertijd geloofwaardig blijft? Hoe kun je zelf een luisterboek maken? Hoe kom je op een simpele manier op ideeën voor een goed verhaal? Hoe kun je Kickstarter inzetten om via crowdfunding het schrijven en publiceren van je boek te financiëren? Hoe bouw je op een goede manier de spanning op? Hoe kun je jezelf trainen om creatief te zijn op commando? Hoe kun je op de juiste manier metaforen inzetten? Hoe zorg je voor creatieve energie in de avonduren? Wat zijn goede strategieën voor de creatie van sci-fi en fantasy werelden? Over dit soort vraagstukken lees je iedere maand in Writer's Digest. Neem nu snel een abonnement en word een betere schrijver!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je na een jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Writer's Digest verschijnt 8 keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door F + W Media.

Deel deze Writer's Digest aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Writer's Digest »
Titel: Writer's Digest
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in hobbybladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 64,80

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 13,20

17%
korting
Slechts5,40 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 20,-

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knippie drie maanden vrijblijvend in de bus met 19% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 27 recensiesUw besparing: 4,75

19%
korting
Van € 24,75 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Atelier
Atelier
Proefabonnement: 3x Atelier 24,95

Atelier is een inspirerend en leerzaam tijdschrift voor schilders en tekenaars.
 zes recensiesUw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Knippie
Knippie
Proefabonnement: 3x Knippie 17,50

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift Knippie. Zes maanden Knippie op proef in de bus met 35% korting op de winkelprijs (8,95 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 9,35

35%
korting
Van € 26,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Writer's Digest proefabonnement aanbieding, rubriek hobbytijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Schrijven Magazine
abonnement
Schrijven Magazine
Historia
abonnement
Historia
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws