Your Cat aanbieding

Proefabonnement op Your Cat

Your Cat
Your Cat  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het blad Your Cat is het best verkopende kattentijdschrift van Engeland. Het magazine bestaat al sinds 1994 en is een zeer populaire titel voor alle kattenliefhebbers, jong en oud. Het tijdschrift voldoet aan de behoefte van baasjes die graag geïnformeerd willen worden over alle aspecten van het verzorgen van hun poes of kater; naast de serieuze aangelegenheden zoals voeding, gezondheid en gedrag is er natuurlijk ook genoeg aandacht voor de gezellige en vaak grappige kant van katten. Kattenexperts geven informatie over kwesties met betrekking tot gedrag en gezondheid en alle andere aspecten die komen kijken bij het welzijn van je kat of kitten.

De lezers van het blad worden van harte uitgenodigd om vragen in te sturen over uiteenlopende zaken als verzorging, voeding, katvriendelijk tuinieren en het uiteindelijk onvermijdelijke verlies van je korter levende lievelingsdier. Alle vragen van lezers en antwoorden van deskundigen vind je in de rubriek Catcare. Natuurlijk bevat het blad ook de nodige koopadviezen over alle noodzakelijkheden en accessoires die je maar kunt bedenken: van borstels tot krabpalen en van mandjes tot ontwormingsmiddel en vlooienmiddel. Tot slot zijn er vaak prijsvragen en worden er in ieder nummer promotieartikelen en cadeautjes weggegeven.

Your Cat magazine behelst de genoegens die horen bij het hebben van één of meer katten, met veel mooie kattenfoto's, real-life verhalen, korte verhalen van bekende schrijvers en echte kattenverhalen van lezers. Ook beroemdheden vertellen over de gezellig spinnende viervoeters in hun leven - sommige katten zijn soms van zichzelf uit al sterren!

Your Cat besteedt middels artikelen over rassen ook aandacht aan het delen van je huis met een raskat zoals bijvoorbeeld een Exotic Shorthair, een Ragdoll, Britse of Amerikaanse korthaar, Pers of Maine Coon. Iedere maand worden er in het blad twee verschillende rassen gepresenteerd en geven fokkers tips en advies. Als je op het punt staat een nieuw kitten uit te kiezen is dit onderdeel dus een must read! Speciaal voor de verzorging die kittens - of het nu raskatten zijn of 'gewone' poezen' - nodig hebben is er de rubriek 'Your Kitten' met een hoop praktisch advies over hoe je een nieuw jonkie probleemloos door zijn of haar eerste jaar heen helpt. Veel van de lezers van Your Cat doneren ook aan goede doelen; de liefdadigheidsrubriek houdt deze abonnees op de hoogte van nieuws van kleine en grote dierenwelzijnsorganisaties, oproepen en natuurlijk hartverwarmende verhalen over reddingsacties en adoptie.

Wat zijn de voor- en nadelen van een huisdierenverzekering? Hoe zorg je ervoor dat borstelen geen stress oplevert voor zowel je kat als jezelf? Wat moet je allemaal in huis halen om een kitten succesvol te kunnen verzorgen? Hoe houd je een binnenkat tevreden? Wat zijn de gezondheidsproblemen waarmee veel kattenrassen met een platte snuit worstelen? Hoe zorg je ervoor dat je kat je meer gaat vertrouwen? Zijn halsbandjes veilig? Wie kan er het beste voor je kat zorgen wanneer je op vakantie bent? Dit soort zaken en meer komen allemaal aan bod in Your Cat. Neem daarom nu snel een abonnement of geef het blad cadeau aan een echte kattenliefhebber!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn, tenzij je binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of een brief, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na 1 jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding genoemd op deze pagina worden de bezorging en administratie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Your Cat verschijnt twaalf keer per jaar; het blad is een uitgave van Warners Group Publications plc gevestigd te Bourne in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Your Cat aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Your Cat »
Titel: Your Cat
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
12x Hart voor Dieren 32,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting of een welkomstcadeau naar keuze.
 één recensieUw besparing: 18,50

36%
korting
Slechts2,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 39,50

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 23,00

37%
korting
Slechts3,95 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Your Cat proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Hart voor Dieren
abonnement
Hart voor Dieren
Naober
proef abonnement
Naober
Landleven
proef abonnement
Landleven
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws