Your Horse aanbieding

Proefabonnement op Your Horse

Your Horse
Your Horse  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Engelse blad Your Horse magazine is voor iedereen met een passie voor paarden. Het maakt niet uit of je recreatief rijdt of regelmatig meedoet aan wedstrijden: wat ook je discipline moge zijn, er staat altijd genoeg interessante informatie in dit blad voor iedereen die gek is op de paardensport. Iedere maand staat het tijdschrift vol met tips en advies om je rijkunst te verbeteren en je vertrouwen te vergroten. Daarnaast vind je in Your Horse uitgebreide reviews van uitrusting, rijkleding zoals rijbroeken, rijlaarzen en andere accessoires, gedetailleerd advies om het gedrag van je paard beter te leren herkennen en de beste tips om jouw vierbenige vriend zo goed mogelijk te verzorgen en voeden.

Your Horse wordt geschreven door paardenliefhebbers voor paardenliefhebbers. Het is het nummer 1 ruiterblad van Engeland met een zeer grote gemeenschap en staat daar bekend als dé gids voor expert tips met betrekking tot paardrijden, verzorging en uitrusting.

Hoe zorg je ervoor dat je paard buikspieren van staal krijgt met een workout van 30 minuten? En hoe kun je de lenigheid en het evenwichtsgevoel verbeteren? Hoe kun je het vierkant halthouden iedere keer tot een succes laten worden? Hoe kun je jezelf en je paard laten wennen aan cross-country ritten zonder de manege te verlaten? Hoe kun je blessures bij je paard en bij jezelf op een makkelijke manier voorkomen? Hoe kun je je vertrouwen vergroten en zo betere wedstrijden of toerritten rijden? Welke ingrediënten zitten er eigenlijk in paardenvoer en wat zijn belangrijke voedingsstoffen voor je paard? Wat zijn de oorzaken en symptomen van zomereczeem en hoe kun je deze vervelende allergieklacht voorkomen danwel verzachten? Wat zijn de perfecte wellington laarzen, paardrijhandschoenen, gilets en bodywarmers? Dit en meer lees je iedere maand in Your Horse!

Let op: dit betreft een Engels(talig) tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is gemakkelijk en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefonisch en per brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor het cadeau-abonnement is dat het adres van de ontvanger niet hetzelfde mag zijn als dat van de gever. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Your Horse verschijnt dertien keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Bauer Consumer Media Limited te Peterborough in het Verenigd Koninkrijk.

Tekst laatst gewijzigd op 14 juli 2019 om 11:01:03

Deel deze Your Horse aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Your Horse »
Titel: Your Horse
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in dierenbladen

Het tijdschrift Hart voor Dieren
Hart voor Dieren
12x Hart voor Dieren 32,50

Hart voor Dieren is het leukste, meest ontspannende en informatieve dierenmagazine van heel Nederland. Neem nu een abonnement met korting of een welkomstcadeau naar keuze.
 één recensieUw besparing: 18,50

36%
korting
Slechts2,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Onze Hond
Onze Hond
10x Onze Hond 39,50

Het blad Onze Hond is het grootste Nederlandse full colour magazine voor hondenliefhebbers met alles over honden en hondensport.
 drie recensiesUw besparing: 23,00

37%
korting
Slechts3,95 per tijdschrift
 
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots
Proefabonnement: 3x Roots 13,50

Roots is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland.
 vier recensiesUw besparing: 4,47

25%
korting
Van € 17,97 voor € 13,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Your Horse proefabonnement aanbieding, rubriek dierentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Penny
abonnement
Penny
Landleven
proef abonnement
Landleven
LandIdee
abonnement
LandIdee
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws