Hide & Chic recensie van Karel Verkerk

Hide & Chic recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Hide&Chic »

# 1 - Karel Verkerk

Juni 2006: een zomerliefde lang tot de volgende uitgave

Waardering: 9 / 10
Hide & Chic
Word abonnee van Hide & Chic

Aanbieding


Samenvatting recensie
Hide & Chic is een tijdschrift dat voor het grootste deel leest als een spannend boek. Zelfs de advertenties lijken een geheel met de artikelen te vormen.

Heel verleidelijk, die 180 pagina's verlangen van Hide & Chic. Het merendeel van de artikelen leest weg als een spannend boek. De advertenties vormen een geheel met de artikelen. De onderdrukte passie springt eruit, pas bij de eerste avondbries komt het ware temperament boven. Je kunt deze gedrukte levensdroom nog relaxt ondergaan.

Volledig kritiekloos ondergaan, deze leesbeleving? Nee, het artikel van Ivo Weyel vangt redelijk cliché aan met: "Wie het breed heeft, laat het breed hangen (pagina 18). Het spelletje: "ik ga op reis en ik neem mee..." speel ik niet meer sinds de lagere school. Die associatie nodigt mij niet uit om serieus pagina 43 om te slaan. Temeer elders in Hide & Chic aan wereldsteden, wereldsterren en buitenwereldlijke ervaringen wordt gerefereerd. Een groeiend aantal wereldverkenners is niet meer verbaasd dat in de Khao Lak de avond letterlijk van de ene op de andere seconde valt (pagina 104). Dit hebben ze op meer tropische plaatsen ervaren. Maar misschien leg ik de lat bewust hoog omdat het een kunstwerkje is van de veel onderscheiden creatief directeur Rupert van Woerkom van Hemels uitgeverij.

Ik heb mijn leesavontuur gedeeld met enkele medestudenten van de fontysavondopleiding Journalistiek. Voor de veiligheid de Hide & Chic maar niet meegenomen. Mijn enthousiaste bespreking zou van die gelegenheid een dief kunnen maken. Zij kijken verlangend uit naar de verschijningsdatum.

Twee tennisclubleden bekeken begerig het tijdschrift terwijl ik ontspannen in de schaduw van het nieuwe paviljoen aan het lezen was. Na korte uitleg van de Buzz-campagne, (oprechte mond-op-mondreclame) gaven ze aan dat het volledige paste in het nieuwe grandcafe-achtige clubverblijf en of ik het maar aan de leestafel wenste te doneren. Onvoorstelbaar, je neemt toch niet zomaar afscheid van een zomerliefde?

9

Geef zelf je mening over Hide&Chic »

Hide & Chic wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er is één recensie geschreven voor het tijdschrift Hide & Chic, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Hide&Chic recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Hide & Chic

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Hide & Chic? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het blad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Hide & Chic

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Hide & Chic (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Eigen Huis en Interieur
proefabonnement
Eigen Huis en Interieur proefabonnement
ELLE
abonnement
ELLE proefabonnement
Columbus
abonnement
Columbus proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws