Misset Horeca recensie van Krista Magrijn

Misset Horeca recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over MissetHoreca »

# 1 - Krista Magrijn

Misset niet!

Waardering: 8 / 10
Misset Horeca
Word abonnee van Misset Horeca

Aanbieding
Misset Horeca is het vaktijdschrift voor de horeca, bestemd voor chefkoks en eigenaren van hotels, restaurants, café's.


Samenvatting recensie
Misset Horeca is een aanwinst voor de vakbladencollectie van mensen die werkzaam zijn in de horeca. Het is een zakelijk ogend blad met een professionele uitstraling en vormgeving gevuld met een hoop verschillende dingen.

In het hotel waar ik werk is het druk. Gelukkig heb ik even pauze. Voor mij ligt de Misset Horeca; een zakelijk ogend blad met een strakke professionele vormgeving en uitstraling.

Mijn baas zegt dat ik het blad zeker even moet lezen, want het is een leuk en zinnig blad. Als ik de vacatures maar oversla, knipoogt ze erachteraan. Nieuwsgierig sla ik het blad open.

Het blad is gevuld met een hoop verschillende dingen: een stukje van de redactie, een paar columns, 'De week van...', interessante artikelen, kort nieuws uit de branche, nieuws uit de media, een aantal leukgeschreven interviews over verschillende onderwerpen, de proefkeuken, een recept, productnieuws, een stukje van de hoofdredacteur en inderdaad...vacatures.

De interviews zijn leuk om te lezen. De drie interviews in deze editie gaan over totaal uiteenlopende dingen en die variatie houdt je scherp. Ook de columns zijn verschillend en goed geschreven. In de proefkeuken wordt een product van verschillende merken getest. De meningen zijn verrassend en uiteindelijk volgt het recept voor de beste versie. Het nieuws in Misset Horeca is kort en krachtig. Geen ellenlange verhalen over onderwerpen waar niet iedereen iets mee kan. Gewoon recht voor zijn raap en dat leest prettig.

De vacatures sla ik niet over (ik zeg niets tegen mijn baas). Er staan interessante vacatures in. Er worden mensen gezocht in hotels, in kastelen, in retailbedrijven, in cateringbedrijven.

Ik ben blij verrast als ik het blad doorgespit heb. Als je net als ik in de de horeca werkt is dit blad een aanwinst voor je vakbladencollectie. Stiekem kijk ik even wat de prijs is voor een abonnement en dan schrik ik wel. Het is duur, te duur voor mij om even een leuk abonnement te nemen. Het blad is misschien zijn prijs wel waard omdat er ook specials uitkomen gedurende het jaar.

Ik houd vooralsnog maar even in de gaten wanneer het volgende nummer op mijn werk verschijnt. Want tja, Misset Horeca... eigenlijk mag je hem niet missen!

8

Geef zelf je mening over MissetHoreca »

Misset Horeca wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.0

Er is één recensie geschreven voor het vakblad Misset Horeca, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je MissetHoreca recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het vakblad Misset Horeca

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Misset Horeca? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het vaktijdschrift geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Misset Horeca

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Misset Horeca (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
ELLE Eten
abonnement
ELLE Eten proefabonnement
De Smaak van Italië proefabonnement
ELLE Eten
abonnement kado
ELLE Eten abonnement kado
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws