Pure Fantasy Magazine recensie van Bob van der Veer

Pure Fantasy Magazine recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Pure Fantasy »

# 1 - Bob van der Veer

Prachtig magazine!

Waardering: 10 / 10
Pure Fantasy Magazine
Word abonnee van Pure Fantasy Magazine

Aanbieding


Eindelijk! Een magazine voor korte fantastische verhalen. Ik ben vanaf het begin abonnee en heb er geen moment spijt van. De eerste uitgaven zaten vol leuke verhalen, maar het blad zelf was grafisch nog wat minder. Maar hé, wat wil je bij een jonge, beginnende uitgeverij?! Na nummer twee werd het kleurrijker, zaten er mooie illustraties bij de verhalen en oogde het als een volwaardig magazine. En ook de verhalen, van bekende en onbekende schrijvers, werden steeds beter! Ik heb zelfs al enkele vrienden van me abonnee gemaakt en ook zij zijn razend enthousiast.

Inmiddels ben ik zelf ook al door het schrijfvirus besmet en overweeg ik over een tijdje, wanneer mijn eigen verhaal af is, dat ook in te sturen. Misschien dat ook ik dan op de leestafel van 50.000 Nederlanders kom te liggen. Zou een mooie start zijn voor een schrijfcarriere ;-)

Overigens organiseert PF ook schrijfwedstrijden (je kunt de publicatie van je eigen boek winnen) en krijg je korting op evenementen als je abonnee bent. Ook verloten ze leuke prijzen onder de abonnees. Zo ontving ik een Koreaanse fantasy DVD als nieuwe abonnee. Anderen kregen een etentje in een herberg in Middeleeuwse sferen.

Ja, ik blijf nog heel lang abonnee, geen twijfel mogelijk. Want, zoals ze bij PF zeggen: de verhalen brengen je naar een andere wereld en: het echte leven is al saai genoeg! ;-)

Groetjes,
Bob

Noot van de redactie: Bob, wil je even contact met ons opnemen over het kado-abonnement dat je met deze recensie gewonnen hebt?

Geef zelf je mening over Pure Fantasy »

Pure Fantasy Magazine wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 10.0

Er is één recensie geschreven voor het tijdschrift Pure Fantasy Magazine, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Pure Fantasy recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Pure Fantasy Magazine

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Pure Fantasy Magazine? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Pure Fantasy Magazine
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Pure Fantasy Magazine

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws