Galaxy Tab A 7.0 van Samsung cadeau bij het AD

Samsung Galaxy Tab A 7.0 tablet bij het AD

Spectaculaire AD zomeractie

Heeft u nog geen tablet of bent u toe aan een nieuw exemplaar? Bij het Algemeen Dagblad wordt er nu tijdelijk een Samsung Galaxy Tab A 7.0 weggegeven bij een jaarabonnement op de krant, zowel bij het Compleet als bij het Zaterdagplus abonnement. Lees snel verder!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 bij het Algemeen DagbladHet AD Algemeen Dagblad heeft een mooie zomeractie: u krijgt nu bij 1 jaar AD Compleet of AD Zaterdag + Digitaal bovenop korting op het normale abonnementstarief een Samsung Galaxy Tab A 7.0 tablet cadeau. De Galaxy Tab A 7.0 is een mooie handzame, snelle, lichte en up-to-date A-merk Android tablet die u makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Over de AD actie met de Samsung tablet

De tablet krijgt u als u gedurende de actieperiode een abonnement op het AD Algemeen Dagblad afsluit en kiest voor ofwel het Compleet abonnement, waarbij u iedere dag de krant op papier bezorgd krijgt én digitaal kunt raadplegen, ofwel het Zaterdagplus abonnement, waarbij u iedere dag digitaal kunt kezen en op zaterdag de extra dikke weekendkrant + AD Magazine op papier in de brievenbus ontvangt.

Recente voorpagina van het Algemeen DagbladMet een abonnement op het AD zit u dagelijks eerste rang wat betreft het internationale en nationale nieuws in de politiek en economie, en natuurlijk is er ook veel aandacht voor sport met iedere dag minimaal 16 pagina's. Op veel plaatsen in de Randstad krijgt u op basis van uw adres een regio-editie* van het AD waarmee u ook op de hoogte blijft van de gebeurtenissen dichtbij, in uw eigen plaats en gemeente.

Wat krijgt u allemaal met deze actie? We zetten het even op een rijtje:

  • Met het Compleet abonnement ontvangt u dagelijks de papieren editie en toegang tot digitaal. Met het Zaterdag + Digitaal abonnement krijgt u alleen de papieren weekeneditie op zaterdag + AD Magazine en leest u de rest van de week digitaal op tablet, pc of telefoon. Het actietarief voor het Compleet abonnement bedraagt 7,50 per week (30,- per vier weken), dat voor het zaterdagabonnement 5,- per week (20,- per vier weken).
  • De Samsung Galaxy Tab A 7.0 ontvangt u na uw derde betaling.
  • Toegang tot Topics Extra service bij uw abonnement: gratis toegang tot Topics.nl. Topics is een digitaal platform waarop u iedere dag het nieuws uit maar liefst 13 kwaliteitskranten kunt lezen. Wekelijks verschijnen er 15.000 nieuwe artikelen op Topics uit onder andere de Volkskrant, Trouw, Het Parool en de Belgische dagbladen Het Laatste Nieuws en De Morgen.

Over de Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0 witDe Galaxy Tab A 7.0 is een recent model uit de A-lijn van Samsung. Het apparaat draait op Android en beschikt over een 7 inch IPS-LCD beeldscherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De beeldverhouding is dus de onder Android tablets gangbare 16:10 (breedbeeld). De tablet heeft verder anderhalf gigabyte aan werkgeheugen en beschikt over een interne opslagcapaciteit van 8GB welke makkelijk uitgebreid kan worden tot maar liefst 200GB met een microSD, microSDHC of microSDXC kaart om zo nog meer apps, foto's, films en muziek op te kunnen slaan. Er zijn twee camera's beschikbaar: een 5 MP camera voor foto's en video aan de achterkant en een 2MP camera aan de voorkant voor bijvoorbeeld Skype-gesprekken en het maken van 'selfies'. Qua verbindingsmogelijkheden heeft de Galaxy Tab A 7.0 WIFI, Bluetooth 4.0 en GPS voor het bepalen van de locatie aan boord. Met de 4000 mAh accu kunt u de tablet volgens opgaaf van de fabrikant ongeveer 11 uur zonder op te hoeven laden gebruiken. Tot slot beschikt de tablet over een bewegingssensor, een micro-USB poort en een 3.5mm stereo aansluiting die geschikt is voor oortjes en mini pc-speakers.

Maak nu snel gebruik van deze actie en lees het AD 1 jaar met korting op papier en digitaal op uw nieuwe tablet! Er is een beperkt aantal tablets beschikbaar, dus op = op. Wilt u liever een andere krant met cadeau? Dat kan ook. Momenteel krijgt u bij 1 jaar de Telegraaf een Kobo e-Reader en bij de Volkskrant, AD, Trouw en Het Parool krijgt u tijdelijk 5 ⅕ Staatsloten cadeau. Wilt u liever geen cadeau maar profiteren van maximale korting? Gebruik dan onze handige vergelijker van krantabonnementen waarmee u kunt filteren op krant, prijs en soort abonnement.

* Het AD kent regio-edities voor Rotterdam, Den Haag, Utrecht, de Drechtsteden, Amersfoort, Rivierenland en het Groene Hart.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws