1 of 2 jaar de Telegraaf met e-Reader cadeau

Telegraaf abonnement + E-reader kado

De Kobo Aura 2 bij de krant

Hebt u nog geen e-Reader en zou u er wel een willen hebben? Grijp dan nu uw kans: bij een abonnement op de Telegraaf krijgt u nu namelijk naast korting die kan oplopen tot 40% de populaire Kobo Aura 2 reader ter waarde van 119 euro cadeau!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Krijg de Kobo Aura tweede editie eReader cadeau bij een abonnement op de TelegraafDe Telegraaf heeft de aanbieding met de Kobo Aura editie 2 E-reader nu nog aantrekkelijker gemaakt. In plaats van bij een 2-jarig abonnement krijgt u deze zeer populaire E-reader nu al cadeau bij een abonnement van 1 jaar, waarbij u ook nog eens de keuze hebt uit een compleet abonnement en uit twee soorten weekendabonnementen.

Over de vernieuwde Telegraaf + Kobo Aura actie

Telegraaf aanbiedingWat houdt deze actie precies in? Ten eerste leest u een jaar (of twee jaar, want deze aanbieding geldt ook nog steeds) de Telegraaf met een scherp actietarief met 28% korting: 22,05 per maand (in plaats van het reguliere tarief van 30,50) indien u de krant van maandag t/m zaterdag op papier wilt ontvangen, 16,65 per maand (i.p.v. 23,80) als u de papieren editie alleen op zaterdag en maandag in de bus wilt en 15,75 per maand (i.p.v. 22,15) als u alleen de dikke zaterdagkrant wenst. Bij alle drie de abonnementsvormen heeft u sowieso altijd toegang tot alle digitale edities van maandag tot en met zaterdag. Kiest u voor een abonnement van twee jaar dan worden de tarieven nog scherper: 18,90 per maand voor het Compleet abonnement (maandag t/m zaterdag op papier én digitaal) en 14,30 voor het Zaterdagabonnement (zaterdag op papier en de hele week digitaal). U profiteert dan respectievelijk van maar liefst 38% (Compleet) en 35% (Zaterdag) korting ten opzichte van het normale abonnementstarief!

De Kobo Aura 2 e-Reader

Bovenop deze mooie korting die kan oplopen tot 38% krijgt u de Kobo Aura second edition E-reader cadeau. Deze reader is in oktober 2016 nog tot Beste Koop uitgeroepen door de Consumentenbond. Bij BOL.com zijn op het moment van schrijven bij dit apparaat 226 beoordelingen geplaatst met een gemiddelde van 4,5 van 5 sterren en worden als pluspunten onder andere de eenvoud van het gebruik en de goede prijs/kwaliteit genoemd. Bij de concurrent eReaderstore.nl scoort de Kobo Aura editie 2 momenteel een 8.7 op basis van 232 beoordelingen en scoort het apparaat op de onderdelen design, gebruiksgemak, mogelijkheden, kwaliteit van het scherm en snelheid een zeer ruime voldoende. De specificaties van de Kobo Aura 2 in het kort:

  • Niet-spiegelend 6 inch Carta E-ink aanraakscherm met een resolutie van 1024 bij 768 pixels (pixeldichtheid 212 pixels per inch)
  • Ingebouwd Comfortlight, waarmee u de helderheid naar eigen smaak op ieder moment volledig zelf in kunt stellen.
  • Lettertype en lettergrootte zijn aanpasbaar: u kunt kiezen uit 11 fonts en 40 verschillende groottes.
  • Batterijduur van maximaal twee maanden bij normaal gebruik
  • 4 GB interne opslagcapaciteit, goed voor plusminus 3000 digitale boeken tegelijk
  • Ingebouwde Wifi met wireless B, G en N ondersteuning
  • Gewicht: 180 gram, een fractie van een doorsnee pocketboek
  • Het apparaat is 8,5 mm dik en meet 11,3 bij 15,9 centimeter.
  • Directe toegang tot de Kobo e-book shop

Profiteer vandaag nog van deze geweldige Telegraaf aanbieding en lees in het vervolg uw boeken thuis en op vakantie lekker digitaal! Naast van maandag tot en met zaterdag de digitale krant en naar keuze de hele week, op zaterdag en maandag of alleen op zaterdag de papieren versie krijgt u bij het abonnement ook ieder weekend de zaterdagmagazines VRIJ en VROUW, toegang tot het digitale Telegraaf archief via een speciale app, toegang tot premium artikelen op Telegraaf.nl en de digitale zondageditie. Doordeweeks wordt de papieren editie voor 7 uur 's ochtends bezorgd, op zaterdag is dit voor half acht. De nieuwe digitale editie is iedere nacht al vanaf 2 uur beschikbaar.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws