Vaderdagcadeau 19 juni 2016

Vaderdag: geef een tijdschrift cadeau

Een bakje koffie en een blad. Heerlijk.

Op 19 juni is het alweer vaderdag. Verras vader met een automatisch aflopend proefabonnement op zijn favoriete blad. Wij hebben alle bekende maar ook veel special interest bladen voor mannen in ons assortiment tijdschriften.

Op de derde zondag van juni, dit jaar valt de dag op de negentiende van de zomermaand, is het al weer zover: het is vaderdag! De dag om je vader nog eens extra in het zonnetje te zetten en te laten zien dat je hem waardeert voor wie hij is, wat hij doet en voor je gedaan heeft. Als het weer net zo meezit als met moederdag afgelopen zondag dan is het ingrediënt zon alvast aanwezig en moet de rest ook geen probleem meer zijn!

Maar dan: moet pa ook nog een leuk cadeautje hebben? En zoja, wat moet het worden? Een stropdas, een paar vrolijke sokken, een stoer stuk tuingereedschap of iets gadget-achtigs met een stekker en veel aansluitmogelijkheden? Of toch maar die enigszins megalomane accuboormachine in luxe uitgevoerde koffer met 190-delige bitset én extra ruimte in de koffer voor nog meer onderdelen die hij waarschijnlijk nooit gaat gebruiken?

Vaderdag cadeau: bakje koffie en een tijdschriftWe hebben een tip: hou het lekker simpel. Maak, indien je nog thuis woont, een lekker ontbijtje voor vaders klaar met een bakje versgezette koffie. Hebben jullie een abonnement op de krant? Serveer 'm dan ook de dikke zaterdageditie, die heeft ie de dag ervoor vast nog niet helemaal uitgelezen. Indien je op bezoek gaat bij je vader, neem dan (zelfgebakken) taart of koekjes mee. Wil je hem ook nog een kleinigheidje geven, denk dan eens aan een automatisch aflopend tijdschrift abonnement. We hebben alle bekende en minder bekende tijdschriften voor mannen in ons assortiment met prijzen vanaf minder dan een tientje! Hieronder zetten we de leukste bladen voor vaders op een rijtje. Voor het uitgebreide aanbod raden we je aan een kijkje te nemen op de speciale vaderdag cadeau pagina of bij de tijdschrift cadeau abonnementen voor mannen. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van het perfecte vaderdagcadeau!

De top 10 tijdschriften voor vaderdag

  1. Voetbal International coverVoetbal International - toegegeven, lang niet iedereen houdt van voetbal. Maar veel mannen wel. Bovendien loopt er momenteel een mooie VI aanbieding van 8 weken voor maar 20 euro. Indien je 'm op tijd aanvraagt kan je vader ook nog alles meepikken van het EK voetbal in Frankrijk dat op 10 juni van start gaat.
  2. Autoweek coverAutoweek - tja, auto's. Ook al zo'n mannendingetje. Met Autoweek komt pa alles te weten over alle aspecten van autorijden. Het tijdschrift staat bomvol rij-impressies, vergelijkende tests van supercars tot occasions en van klassiekers tot zakensedans. Wil je meer keus? Kijk eens in de categorie autobladen.
  3. Runner's World coverRunner's World - tijdschrift van het jaar 2015, en niet voor niets. Boordevol tips voor vader om zijn techniek en prestaties te verbeteren, tests van hardloopschoenen, outfits en gear, de beste voeding voor hij gaat trainen en de mooiste routes.
  4. Donald Duck - ook wel het grootste mannenblad van Nederland genoemd, want veel mannen zijn nooit gestopt met het lezen van het vrolijk weekblad of lezen stiekem mee met zoon- of dochterlief. Echt waar!
  5. Kampeer en Caravan Kampioen - met de KCK blijft pa iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van kamperen. Het tijdschrift staat vol met vergelijkende tests van caravans, vouwwagens, campers, tenten en accessoires en biedt veel informatie over bezienswaardigheden, leuke routes en de mooiste bestemmingen.
  6. Quest - dit blad staat al jarenlang aan de top van de populair wetenschappelijke tijdschriften. Iedere maand staat het tijdschrift vol met wetenswaardigheden op het gebied van techniek, natuur, ruimtevaart, psychologie, geschiedenis, sport en meer. Goede alternatieven als Wetenschap in Beeld en Know How vind je in de categorie populair wetenschappelijke bladen.
  7. Computer Idee - voor de broodnodige computerkennis zodat vaders lekker bij kan blijven op het gebied van de Interwebs, cloud diensten, de nieuwste Windows versie en meer moderne zaken op computergebied.
  8. Motor Magazine - voor de vaders die aan twee wielen genoeg hebben. Met vergelijkende tests van nieuwe modellen, maar ook aandacht voor klassiekers. Alternatieve motortijdschriften zijn de Moto 73, Promotor van de ANWB en het blad MotoPlus.
  9. Roots - een prachtig natuurblad met schitterende fotografie, prachtige natuurreportages en kaarten en routes om zelf te wandelen. Neem ook eens een kijkje bij de andere tijdschriften over natuur en buitenleven.
  10. Fiets Actief - mag vaders graag recreatief fietsen? Dan is dit een absolute aanrader. In Fiets Actief elke editie vier fiets-routekaarten, tests van (elektrische) fietsen en fietsaccessoires, inspirerende reisverhalen en tips voor de beste fietsvakantie.

Handig om te weten bij het geven van een tijdschrift cadeau abonnement

Als je een blad kado wilt geven aan je vader voor vaderdag is het handig om te weten dat het abonnement ingaat per de editie die nog moet verschijnen, dus niet het nummer dat reeds in de schappen ligt. Geef je een weekblad cadeau dan wordt de eerste editie van het tijdschrift na 2 tot maximaal 4 weken bezorgd. Betreft het een maandblad dan kan het 3 tot 6 weken duren voordat je vader het eerste nummer ontvangt. Wil je niet met lege handen aankomen, dan zou je het huidige nummer dus los kunnen kopen bij de tijdschriftenzaak, supermarkt of boekwinkel. Of gewoon online via Magvilla.nl. Vergeet ook niet om de cadeaubon uit te printen!

Deel dit artikel:

Afbeelding: Mighty-O Donuts van Kate Fisher onder CC BY 2.0

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws