Gratis boek bij de krant

Gratis bestseller bij de krant: nieuwe actie zomer 2020!

Een boek naar keuze cadeau bij een proefabonnement

Bij een automatisch aflopend abonnement op de krant krijg je nu tijdelijk een bestseller naar keuze cadeau van Nicci French, Ilja Leonard Pfeijffer, Rob van Essen of Wouter Laumans & Marijn Schrijver. Profiteer van deze aanbieding en vraag vandaag nog aan!

Zomeractie 2020: gratis bestseller bij een abonnement op de krant

Het is weer zover: de zomeractie van de kranten is van start gegaan! Wellicht heb je de spot al langs zien komen op tv of gehoord op de radio: je krijgt nu bij 4, 6 of 8 weken de krant op proef voor slechts 4 euro ook nog eens een bestseller naar keuze cadeau. Vorig jaar zomer hebben velen van deze geweldige aanbieding gebruik gemaakt, reden te meer om de actie nog eens te herhalen. Kon je vorig jaar kiezen uit De jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk, De dag van de doden van Nicci French, De dood van Murat Idrissi van Tommy Wieringa en Rinkeldekink van Martine Bijl, dit jaar gaat het om recente en minder recente werken van de auteurs Rob van Essen, Nicci French, Ilja Leonard Pfeijffer en het duo Wouter Laumans & Marijn Schrijver met één gemeenschappelijk kenmerk: allen zijn bestseller (geweest).

Wat houdt de actie precies in? Welnu: ten eerste ontvang je geheel vrijblijvend naar keuze vier, zes of acht weken lang de krant voor maar 4 euro. Kies je voor de krant iedere dag op papier én digitaal dan ontvang je je favoriete dagblad vier weken. Wil je alleen op zaterdag de papieren krant in de bus en heb je gedurende de week genoeg aan de digitale versie dan krijg je de krant zes weken lang. Wil je helemaal digitaal (zonder papieren editie) lezen dan lees je maar liefst acht weken lang één van de 11 deelnemende dagbladen. Dat zijn de Volkskrant, het AD, Trouw, het Parool en de regionale kranten de Stentor, de Gelderlander, Tubantia voor Overijssel en Gelderland, het Brabants Dagblad, het Eindhovens Dagblad en BN/De Stem voor Brabant en de PZC voor lezers in Zeeland.

Om welke vier boeken gaat het? Welnu, dat zijn de onderstaande. Let op: voor deze actie geldt op=op. Wees er dus snel bij en haal vier weken de krant én je favoriete zomerboek in huis.

  1. De goede zoon van Rob van Essen. Dit is de Winnaar van de Libris Literatuurprijs 2019. Het is een futuristisch aandoend verslag van een tocht door een labyrint vol vreemde gebeurtenissen en kan tegelijkertijd worden aangemerkt als een autobiografische roman over een zoon die de balans opmaakt na de dood van zijn moeder. Twee mannen reizen af naar het zuiden met een geheime opdracht. De één kent het echte doel van de reis. De ander heeft net zijn moeder begraven. Samen gaan ze op zoek naar verlossing en vergetelheid, bijgestaan door ironische robots en praatgrage zelfrijdende auto's.
  2. Huis vol leugens van Nicci French. Dit is de nieuwste literaire thriller (oorspronkelijke titel 'The Lying Room') van het schrijversduo Nicci Gerrard en Sean French. Een lekker dikke ook met 400 pagina's. Het is het eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie waarvan de in totaal 8 delen verschenen tussen 2011 en 2018. Het verhaal gaat over de vijfenveertigjarige Neve, die een ogenschijnlijk gelukkig leven leidt samen met haar echtgenoot en drie kinderen. Maar schijn bedriegt... Een vermoorde minnaar en een grote fout (ze maakt de plaats delict schoon) zorgen voor de enige keus: ze moet blijven liegen tegen haar familie, vrienden en collega's.
  3. La superba van Ilja Leonard Pfeijffer is een psychologische roman uit 2013 die de Libris Literatuurprijs 2014 heeft gewonnen. Het is een boek over de labyrintische stad Genua - die de bijnaam 'La Superba' (de trotse) draagt, vandaar de titel - met een liefdesverhaal met een tragische afloop. Het boek onderzoekt de fantasie van een beter leven elders en laat zien hoe mensen van allerlei pluimage op verschillende manieren verdwalen in die fantasie. Een heerlijk boek voor mee in de koffer op vakantie dus!
  4. Mocro maffia van Wouter Laumans & Marijn Schrijver tot slot is een boek in de categorie sociale thrillers. Het gaat over geld, ambitie, hoogmoed en verraad in de onderwereld. Een nieuwe generatie zware criminelen vermoordt elkaar met zware wapens in de strijd om miljoenen vergaard met de handel in cocaïne. Door heel Nederland en zelfs tot in België en Marokko wordt er oorlog gevoerd. Maar wie staan er nu precies tegenover elkaar en waarom? Het betreft een reconstructie van waargebeurde verhalen uit het Nederlands-Marokkaanse misdaadmilieu in Amsterdam die soms wegleest als uitgebreide artikelen in tijdschriften en kranten. Geen wonder als je bedenkt dat beide auteurs ook schrijven voor respectievelijk de Panorama en Nieuwe Revu. Een regelrechte aanrader!
  5. Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws