Cadeaus bij dagbladen
Cadeaus bij kranten
Handen die een presentje geven

Neem een abonnement op uw favoriete dagblad en ontvang er een leuk cadeau bij! Hiernaast vindt u alle krantenacties met welkomstcadeau bij een proefabonnement of een jaarabonnement die momenteel lopen. Deze kunt u op prijs, titel en populariteit sorteren. U kunt ook direct naar het dagblad van uw keuze gaan.

Wilt u liever alle acties van de kranten, dus ook die zonder welkomstkado zien? Ga dan naar ons volledige assortiment met krantenaanbiedingen.

Dit overzicht bestaat uit in totaal 0 acties van .

Afbeelding van handen met presentje: 'Gift' van arsenat29 onder CC BY 2.0

Krant abonnementen met cadeau

Momenteel zijn er 0 kranten acties met cadeau beschikbaar van in totaal 0 verschillende dagbladen:

Alle kranten met cadeau bij een abonnement

Veel landelijke en regionale dagbladen stunten tegenwoordig met de prijs van jaarabonnementen, en vaak geven ze naast een scherpe korting als klap op de vuurpijl ook nog iets weg bij een 1-, 2- of 3-jarig abonnement. Bekend zijn natuurlijk de acties met tablets, iPads en e-readers. Maar ook bij kortlopende proefabonnementen wordt soms een klein cadeautje of aardigheidje weggegeven. Te denken valt aan DVD's, één of meer gratis proefnummers van andere bladen van dezelfde uitgever of een leuk boek. Dat is natuurlijk altijd leuk om extra te krijgen en het is een blijk van waardering van de uitgever voor u als nieuwe abonnee. Mocht u er zelf helemaal niets mee kunnen dan kunt u altijd nog besluiten om het weg te geven en er zodoende iemand anders blij mee te maken! Het aanbod verandert overigens geregeld, bezoek deze pagina dus regelmatig als u op de hoogte wilt blijven van de laatste aanbiedingen.

Dit is het complete en courante overzicht van alle krantenaanbiedingen met geschenken in ons assortiment. Het is mogelijk dat de uitgevers van dagbladen op hetzelfde moment andere acties voeren met afwijkende premiums en abonnementsprijzen. Indien er geen korting gegeven wordt op het normale abonnementstarief wordt de tekst 'Extra' gebruikt voor het premium. Momenteel is dit niet aan de orde.

Mocht het zo zijn dat u moet bijbetalen en/of dat er kosten gemoeid zijn met het verzenden van grotere welkomstkado's (als ze bijvoorbeeld met de pakketpost moeten worden bezorgd), dan staat dat altijd duidelijk vermeld op het aanvraagformulier. In de meeste gevallen is dit niet aan de orde.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden
 
Service | E-mail: | Nieuws