Asus ZenPad C 7.0 tablet bij een kranten abonnement

Asus tablet bij de krant

Lees uw dagblad op papier en digitaal!

Bij de kranten het AD, de Volkskrant, het Parool, Trouw en de regionale dagbladen De Stentor, De Gelderlander, TC Tubantia, PZC, BN DeStem en het Eindhovens en Brabants Dagblad krijgt u een Asus ZenPad tablet in combinatie met een abonnement.

Een Asus tablet bij een abonnement op de krantDe Persgroep, uitgever van onder andere de drie landelijke kranten de Volkskrant, het AD, Trouw alsmede het Parool en een aantal regionale dagbladen, heeft weer een geweldige actie: bij een krantenabonnement op één van deze dagbladen krijgt u nu, naast een fijne korting op de prijs in de winkel(*), een tablet van ASUS. Het betreft het model ZenPad C 7.0, voorzien van Android 5.0 (Lollipop). Voorheen werd de 7-inch Samsung Galaxy Tab 3.0 Lite VE in combinatie met een abonnement op de krant aangeboden. Dit model is inmiddels op een aantal punten alweer enigszins verouderd, dus was het een mooi moment voor een upgrade naar een nieuwere tablet.

Over de Asus tablet actie

De actie met de tablet geldt zowel voor het Compleet als het Zaterdag Plus abonnement. Bij het Compleet abonnement krijgt u van maandag tot en met zaterdag de krant op papier in de bus alsmede dagelijks toegang tot de digitale versie van de krant. Bij het ZaterdagPlus abonnement ontvangt u de dikke weekendkrant met alle bijlagen op papier op de mat en heeft u ook de hele week toegang tot de digitale krant op uw (nieuwe) tablet, pc en smartphone.

Bij welke kranten kunt u profiteren van deze aanbieding? We zetten ze op een rijtje:

Landelijke kranten

 • AD met Asus tabletHet AD: het Algemeen Dagblad is dé krant met aandacht voor de regio, sport en entertainment. Naast de landelijke editie zijn er 7 regionale Randstedelijke edities onderverdeeld in 18 lokale edities. U krijgt indien u in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Groene Hart, Dordrecht of Rivierenland woont met een abonnement op het AD altijd regionaal nieuws uit uw omgeving. Woont u daarbuiten dan ontvangt u de landelijke editie van het AD.
 • Asus ZenPad tablet bij de VolkskrantDe Volkskrant: dé kwaliteitskrant van Nederland met in het weekend het Volkskrant Magazine en Sir Edmund. In de Volkskrant is er naast nieuws en economie ook veel aandacht voor kunst, cultuur, wetenschap en literatuur.
 • Abonnement op Trouw met Asus ZenpadTrouw: de krant met diepgang voor de bewuste en betrokken lezer met extra aandacht voor filosofie, religie, duurzaamheid en ecologie. Met in het weekend extra verdieping in de vorm van de bijlage Letter & Geest en het vrijetijds-magazine Tijd.

Regionale kranten

 • Het Parool: de krant met extra aandacht voor de achtergronden uit Amsterdam en de nabije regio daarvan is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Aanleiding was het 75-jarig bestaan van het dagblad. De krant bestaat uit een nieuwdeel en PS, het tweede deel van de krant met aandacht voor literatuur, kunst, eten, wonen en meer. En op zaterdag ontvangt u het magazine PS van de Week met daarin onder andere de populaire uitgaans- en cultuur-agenda. De krant kan ook bezorgd worden in de gemeentes Almere en Lelystad.
 • De Stentor: het regionale dagblad voor de regio's op en om de Veluwe en de IJssel. De Stentor kent verschillende edities voor o.a. Apeldoorn, Deventer, Zwolle, de Veluwe, het Vechtdal, Flevoland (Noordoostpolder en Dronten) en de kop van Overijssel. In het weekend wordt de krant vergezeld van het blad &Magazine.
 • De Gelderlander: het dagblad voor de provincie Gelderland en Oost-Brabant met extra aandacht voor het nieuws uit de regio's Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, de Betuwe en Rivierenland. Ook bij de Gelderlander zit op zaterdag de weekendbijlage &Magazine.
 • PZC: de krant voor de provincie Zeeland met verschillende edities voor Walcheren, Bevelanden/Tholen/St. Philipsland, Schouwen-Duiveland en Zeeuws Vlaanderen. Ook bij PZC ontvangt u op zaterdag het vrijetijds-blad &Magazine.
 • TC Tubantia: het dagblad voor de regio Twente en de Achterhoek. In 2014 nog uitverkozen tot de mooiste regionale krant van Europa door de European Newspaper Awards. Met speciale edities voor Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, West en de Achterhoek en als extra de weekend special &Magazine.
 • Brabants Dagblad: de regionale krant voor Brabant met zes edities: Tilburg, 's Hertogenbosch, Oss, De Meierij (de regio ten zuiden van Den Bosch), Uden/Veghel en omstreken en Waalwijk en omstreken. Ook bij het BD ontvangt u op zaterdag als extra het blad &Magazine.
 • Eindhovens Dagblad: voor Eindhoven en Zuidoost Brabant, met verschillende edities voor de stad Eindhoven en Helmond. Op zaterdag met het heerlijk gevoel van het weekend in de vorm van het vrijetijdsblad &Magazine.
 • BN DeStem: de krant voor de regio West-Brabant en Zeeuws Vlaanderen met eigen edities voor Breda, Oosterhout, Etten-Leur/Moerdijk, Roosendaal, Bergen op Zoom en Zeeuws Vlaanderen. Ook bij BN De Stem op zaterdag de extra bijlage &Magazine.

Wilt u toch liever een iPad in plaats van een tablet die op Android draait? Dit is momenteel helaas niet mogelijk in combinatie met één van bovengenoemde kranten. Wel heeft De Telegraaf momenteel nog steeds een aanbieding voor een abonnement met iPad Mini, en bij NRC Handelsblad en nrc.next heeft u de mogelijkheid voordelig een iPad Air 2, iPad Pro 9.7 inch of Mini 4 aan te schaffen in combinatie met een Compleet, Zaterdag of Langweekend abonnement.

De Asus ZenPad C 7.0: een moderne compacte tablet

De 7 inch ZenPad C 7.0 van Asus is een moderne handzame tablet die sinds vorige zomer op de markt is. Momenteel is het apparaat voorzien van Android versie 5 (Lollipop). Op het moment van schrijven is het nog niet duidelijk, maar hoogstwaarschijnlijk wordt het gewoon mogelijk de tablet in de toekomst te upgraden naar Android versie 6 (Marshmallow). Naast de nieuwere versie van Android zijn ten opzichte van de Samsung Galaxy Tab 3.0 Lite onder andere de camera, de interne opslagcapaciteit (16 GB ten opzichte van 8GB bij de Galaxy Tab), het beeldscherm (IPS bij Asus, TFT bij Samsung) en het geluid (speaker met DTS HD Premium sound) een verbetering. Tevens is de ASUS met dezelfde beelddiagonaal lichter en compacter dan de Galaxy Tab. Voor een complete vergelijking tussen de twee tablets kunt u de onderstaande pagina's met specificaties bekijken:

De officiëe productpagina van Asus zelf kunt u hier bekijken.

De krant met tablet ontvangen

Profiteer vandaag nog van deze geweldige krant + tablet actie. Ga snel naar de speciale overzichtspagina met alle huidige aanbiedingen van dagblad abonnementen in combinatie met een tablet.

*) De korting getoond bij de abonnementen is gebaseerd op de verkoopprijs van losse kranten in de winkel. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Alle voorwaarden m.b.t. de krant met Asus tablet actie vindt u op de betreffende pagina's onderaan het aanvraagformulier.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws