Proefabonnementen-Gids.nl, tijdschriften en kranten

De krant 5 weken voor 10 euro

Kies uit LC of DvhN

Het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant hebben deze sportzomer een mooie actie: voor slechts 2 euro per week leest u 5 weken de krant op papier en digitaal! Profiteer vandaag nog en pik zo de rest van de Tour en de Olympische Spelen nog mee!

Woont u in Friesland, Groningen of Drenthe en bent u graag goed geïnformeerd over wat er bij u in de regio speelt op het gebied van politiek, econonomie, cultuur en sport? En vindt u klein nieuws uit uw eigen stad, dorp of streek ook niet onbelangrijk? Dan is dit een mooi moment om kennis te maken met het Dagblad van het Noorden (Groningen en Drenthe) of de Leeuwarder Courant (Friesland). Beide regionale kranten hebben gedurende de zomer namelijk een scherpe zomeractie: u kunt nu gedurende vijf weken zonder verplichtingen de krant lezen met alles erop en eraan voor maar twee euro per week! Het betreft het zogenaamde 'Compleet Abonnement', waarbij u zowel van maandag tot en met zaterdag de papieren krant in de bus krijgt én volledige toegang heeft tot de digitale krant op via de app, DvhN krant danwel LC krant.

Wat krijgt u met het Compleet proefabonnement allemaal?

  • 5 weken lang van maandag t/m zaterdag de krant in uw brievenbus op handig compact tabloid formaat. Op zaterdag is de krant extra dik, met 8 pagina's sport en de bijlage Wonen&Co. Door de week wordt de krant voor 7 uur 's ochtends bezorgd, op zaterdag voor 8 uur.
  • 5 weken lang elke dag toegang tot de digitale editie van de krant. Handig voor onderweg en op uw vakantieadres! De digitale versie van LC en DvhN kunt u lezen op uw tablet en telefoon en biedt extra mogelijkheden: u kunt de artikelen apart lezen en desgewenst de lettergrootte aanpassen. Daarnaast vindt u in de app vaak extra fotoreportages. De krant kunt u downloaden en is daarna ook offline beschikbaar; u kunt haar dus ook lezen als u even geen internetverbinding heeft.
  • Toegang tot extra informatie en exclusieve aanbiedingen voor abonnees.
  • Toegang tot de PLUS artikelen op de website en Blendle.

Over het Dagblad van het Noorden

Cover DvhNDagblad van het Noorden, ookwel kortweg DvhN genoemd, verschijnt in Groningen en Drenthe. De krant is bezig met haar vijftiende jaargang en is in 2001 ontstaan uit een samenvoeging van het Nieuwsblad van het Noorden, de Drentse Courant en het Groninger Dagblad. De krant kent drie edities:

  1. Editie Groningen Stad & Noord:een samenvoeging van de eerdere edities Stad & Haren en Noord & West. Deze editie heeft regionaal en lokaal nieuws uit de stad en het gebied ten noorden en westen: Delfzijl, Appingedam, Zuidhorn, Leek en andere dorpen.
  2. Editie Groningen Oost: een aparte editie die de regio Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Stadskanaal, Winschoten en omliggende dorpen bedient.
  3. Editie Drenthe: de editie voor de gehele provincie Drenthe.

DvhN heeft door de week twee katernen: het eerste katern met het op de eerste pagina's het belangrijke nieuws uit de buurt en daarna achtereenvolgens nieuws uit het binnenland en buitenland, economie en meningen. In het tweede katern is er meer ruimte voor nieuws en achtergronden uit de regio en krijgen ook sport en cultuur een plaats. Daarnaast in de rubriek Uit de leukste evenementen, het weer, de horoscoop, een feuilleton en de tv gids met de programmagegevens van de belangrijkste Nederlandse en buitenlandse zenders en uiteraard ook die van RTV Noord, RTV Drenthe en Omrop Fryslãn.

Op maandag zijn er de wetenschapspagina en de pagina voor streektaal- en cultuur, van dinsdag tot en met zaterdag is er een achtergrond, opinie of analyse. Op donderdag verschijnt om de week de bijlage Gezondheid&Co met daarin alles over gezond leven. Op zaterdag is er extra aandacht voor sport en zit de weekendbijlage Wonen&Co bij de krant met daarin alles over wonen: de laatste trends, tips voor de tuin, interieur en decoratie en meer. Tevens wordt er een bijzondere of stijvolle woonplek uitgelicht.

Over de Leeuwarder Courant

De Leeuwarder Courant, ofwel LC, is de oudste krant van Nederland. In 2013 werd het dagblad uitgeroepen tot European Newspaper of the Year. De voertaal is Nederlands, maar er staan ook artikelen in het Fries en Friese citaten in. De krant kent twee edities:

  1. Editie Noord: deze editie verschijnt in Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Stiens, Dokkum en Kollum en de omliggende gebieden.
  2. Editie Zuid: de editie voor Drachten, Heerenveen, Joure, Bolsward, Sneek, Workum, Koudum, Balk, Lemmer, Gorredijk, Oosterwolde.

Cover LCOok bij de LC verschijnen de bijlages Wonen & Co (op zaterdag) en Gezondheid & Co (iedere twee weken op donderdag).

Sluit vandaag nog een proefabonnement op de Leeuwarder Courant of het Dagblad van het Noorden af en lees de hele zomer alles over het nieuws uit uw regio en de rest van de wereld. Als u snelt beslist kunt u ook nog het nieuws over de Tour de France en de Olympische Spelen in Rio meepikken! Tip: beide proefabonnementen zijn ook beschikbaar om kado te geven aan iemand anders, u kunt dus bijvoorbeeld ook een familielid of vriend verrassen met vijf weken de krant! Wilt u de krant alleen op zaterdag ontvangen en de rest van de week digitaal lezen? Ook voor dit Zaterdag Abonnement hebben wij een mooie kennismakingsactie. Bekijk daarvoor snel de aanbiedingen pagina van de Leeuwarder Courant of die van het Dagblad van het Noorden!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws