Allure magazine digitaal abonnement aanbieding

Digitaal abonnement op Allure magazine

11x (1 jaar) Allure magazine digitaal £ 18,61
Allure magazine

Allure magazine is hét Amerikaanse tijdschrift over beauty, gezondheid en voeding met tips voor de beste make-up, haar- en ander verzorgingsproducten. Neem nu een voordelig digitaal abonnement en begin direct met lezen!

Bekijk nu »
 

Alle Allure magazine abonnement aanbiedingen

  1. 11x Allure magazine £ 18,61 = 1,69 per blad
    digitaal abonnement
    Voor iPhone, iPad, Android, Mac en PC: begin direct met lezen!
        Beste deal

Allure magazine lees je nu al vanaf £ 18.61

Aanbieding Korting   Soort abonnement
11 nummers £ 18,61   Bestel doorlopend

Dé expert op het gebied van beauty. Zo kan het Amerikaanse tijdschrift Allure, het eerste en enige magazine dat 100% toegewijd is aan schoonheid, het beste worden omschreven. Het blad is dé persoonlijke gids voor alles wat een vrouw mooi maakt en wordt maandelijks door meer dan 6 miljoen vrouwen over de gehele wereld gelezen. Allure onderzoekt en viert vrouwelijke schoonheid en mode op een objectieve en vrijmoedige manier en plaatst de vrouwelijke verschijning in een grotere culturele context.

Allure werd in 1991 opgericht door Linda Wells, een journaliste die eerder voor VOGUE en The New York Times werkte als redacteur van artikelen over beauty en voeding. In 2015 nam Michelle Lee het stokje van haar over. Vanaf de eerste editie richtte Allure haar pijlen op schoonheid, mode en gezondheid. Wat dat laatste betreft: het tijdschrift bericht regelmatig over omstreden praktijken op het gebied van gezondheid. Zo was Allure de eerste die schreef over de gezondheidsrisico's die kleven aan borstimplanten gemaakt van siliconen.

Een belangrijk kenmerk van het tijdschrift zijn verder de jaarlijke 'Best of Beauty Awards': in het oktobernummer worden de door de redactie en de lezers als best beschouwde beauty producten van het afgelopen jaar in de schijnwerpers gezet. Allure zet de beste make-up, huidverzorgings- en haarproducten voor je op een rijtje. De lezers krijgen ook een stem; de door hen gekozen producten krijgen de Reader's Choice Awards. Handig wanneer je in de winkel door de bomen het bos niet meer ziet!

Daarnaast voorziet Allure je uiteraard het gehele jaar van al het nieuws uit de wereld van de beauty. Of je nu op zoek bent naar tips om je haar en huid gezond te houden of een nieuwe mascara, oogschaduw of lippenstift: in Allure lees je er alles over zodat je er altijd op je best uit kunt zien. Neem daarom nu een abonnement of geef het blad cadeau aan een vriendin!

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine. Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Allure verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Condé Nast gevestigd te New York.

Deel deze Allure magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Allure magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Allure acties met korting

Aanbieding 1 - 11x (1 jaar) Allure magazine digitaal £ 18,61  stopt automatisch: nee

Van
£ 18,61
Voor£ 18,61

Elf keer Allure voor £ 18,61.

Vraag aan

Meer abonnementen in glamour bladen

Het tijdschrift Grazia
Grazia
11x Grazia 24,-

Grazia is de meest actuele fashion glossy van Nederland, een blad met een unieke mix van mode, beauty, psyche, gezondheid en entertainment. Neem nu een abonnement op dit blad van 11, 22 of 44 nummers met korting oplopend tot 45%, of geef het tijdschrift cadeau (stopt automatisch).
 drie recensiesUw besparing: 14,50

38%
korting
Van € 38,50 voor € 24,-
 
Het tijdschrift Beau Monde
Beau Monde
4x Beau Monde 16,-

Maak nu kennis met Beau Monde, het grootste glamourblad van Nederland en dé autoriteit op het gebied van beauty, glamour en luxe. Kies uit verschillende abonnementen met korting oplopend tot 34% bij een jaarabonnement of geef het tijdschrift 4, 9 of 17x cadeau (stopt automatisch)!
 acht recensiesUw besparing: 5,00

24%
korting
Van € 21,00 voor € 16,-
 
De glossy LINDA
LINDA.
4 LINDA. 29,80 + BABOR Mascara t.w.v. € 29,60

Speciale actie: lees LINDA nu vier keer en ontvang BABOR Mascara t.w.v. € 29,60 voor slechts 29,60. Of kies uit een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 27%.
 drie recensiesUw besparing: 28,90

49%
korting
Van € 58,70 voor € 29,80
 
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 12,50

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Alles over carrière en zelfontwikkeling, liefde & geluk, mode & beauty aangevuld met real life verhalen. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement van een half, heel of zelfs twee jaar of geef het blad 3, 7 of 14x cadeau voor 15, 30 of 55 euro!
 zeven recensiesUw besparing: 3,25

21%
korting
Van € 15,75 voor € 12,50
 
Het tijdschrift Elegance
Elegance
4x Elegance 17,50

Elegance: een klassiek voorbeeld van een modern tijdschrift. Neem nu een abonnement van een half jaar, 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 38% of geef het blad 4, 8 of 16x cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,46

27%
korting
Van € 23,96 voor € 17,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Allure magazine abonnement aanbieding, rubriek glamour tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
JAN
abonnement
JAN
Nouveau
proef abonnement
Nouveau
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws