Biblical Archaeology Review aanbieding

Proefabonnement op Biblical Archaeology Review

BAR  USA
Biblical Archaeology Review

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift Biblical Archaeology Review is een uniek en specialistisch archeologisch magazine dat als een brug fungeert tussen de academische studie van archeologie en een breed, niet per se wetenschappelijk geschoold publiek dat de wereld van de Bijbel graag beter wil leren begrijpen. Zowel de Hebreeuwse Bijbel (ofwel de Tenach voor de Joden en het Oude Testament voor christenen) als het Nieuwe Testament komen in Biblical Archaeology Review aan bod. Sinds de start in 1975 is BAR het toonaangevende non-sektarische platform voor discussie over bijbelse archeologie. Artikelen afkomstig van topwetenschappers worden op een zodanige wijze geschreven dat ze voor een leek op een eenvoudige wijze te doorgronden zijn en nieuws en nieuwe feiten op archeologisch gebied zorgen ervoor dat ook de meest seriueze onderzoekers steeds weer uitkijken naar de nieuwste editie van het blad.

De redactionele focus van Biblical Archaeology Review is als volgt: artikelen volgen de belangrijke vraagstukken binnen het onderzoeksveld - van de geschiedkundige betrouwbaarheid van de Bijbel tot de betekenis van de Dode Zee rollen - en worden geschreven door 's werelds beste archeologen - de meeste van hen gerenommeerde onderzoekers -, vooraanstaande wetenschappers en beroemde experts. Ieder verhaal wordt rijkelijk voorzien van kleurenfoto's in hoge resolutie, informatieve kaarten, schema's en grafieken.

De unieke vakgroepen van Biblical Archaeology Review voorzien in een nog uitgebreidere diepgang en verscheidenheid wat betreft de toch al fascinerende verslaggeving van de wereld van de Bijbel. Het magazine kent ook een jaarlijkse 'graafgids' van archeologische opgravingen om op die manier eventuele vrijwilligers te tonen waar de komende tijd opgravingen in onder meer Israël en Jordanië plaatsvinden. Biblical Archaeology Review heeft nauwkeurigheid, onafhankelijkheid en openheid hoog in het vaandel staan: het verwelkomt daarom de contributies van haar lezers en streeft er voorts naar om de huidige inzichten van de professionele archeologie en Bijbelse wetenschappen beschikbaar en begrijpelijk te maken voor het grote publiek.

Met een abonnement op Biblical Archaeology Review wordt de oude wereld tot leven gebracht!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het blad cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Biblical Archaeology Review verschijnt zes keer per jaar en wordt uitgegeven door de Biblical Archaeology Society (BAS) gevestigd te Washington.

Deel deze Biblical Archaeology Review aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Biblical Archaeology Review »
Titel: Biblical Archaeology Review
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in historische bladen

Het tijdschrift Historisch Nieuwsblad
Historisch Nieuwsblad
3x Historisch Nieuwsblad 17,95

Het Historisch Nieuwsblad biedt haar lezers een beter inzicht in de geschiedenis en daardoor ook een beter begrip van de actuele gebeurtenissen. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 25% of geef het magazine cadeau.
 één recensieUw besparing: 6,02

25%
korting
Van € 23,97 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Historia
Historia
9x Historia 42,50

Historia is een populair-geschiedkundig magazine van de makers van Wetenschap in Beeld. In ieder nummer reportages en artikelen over belangrijke gebeurtenissen maar ook alledaagse bezigheden uit het verleden. Neem nu een abonnement met korting of geef het blad cadeau.
 Schrijf recensie Uw besparing: 22,75

35%
korting
Slechts4,72 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Geschiedenis Magazine
Geschiedenis Magazine
Proefabonnement: 4x Geschiedenis Magazine 19,95

In Geschiedenis Magazine wordt elk tijdvak van de Nederlandse geschiedenis en de wereldgeschiedenis beschreven. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor historisch onderzoek.
 één recensieUw besparing: 11,85

37%
korting
Van € 31,80 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het geschiedenisblad Alles Over Geschiedenis
Alles Over Geschiedenis
3x Alles Over Geschiedenis 15,-

Lees iedere maand alles over historische gebeurtenissen en personen in dit mooie geschiedenisblad voor de hele familie!
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,47

23%
korting
Van € 19,47 voor € 15,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Biblical Archaeology Review proefabonnement aanbieding, rubriek historische tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Archeologie Magazine
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws