Garden Answers aanbieding

Proefabonnement op Garden Answers

Garden Answers
Garden Answers  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse tuinblad Garden Answers is het meest praktische maandelijkse magazine over tuinieren. Maar deze praktijkgerichte aanpak is niet het enige aspect waarin het tijdschrift verschilt van andere tuinbladen. Garden Answers inspireert, moedigt u aan en helpt u om met een no-nonsense aanpak in uw tuin te werken. De aan het blad verbonden experts geven betrouwbaar advies en helpen u om het meeste uit uw gezonde hobby in de buitenlucht te krijgen. Garden Answers is een gerespecteerde en degelijke bron van informatie voor iedereen die tuinieren niet als een plicht, maar als een geweldige en bevredigende hobby ziet. Het magazine bevat iedere maand gedetailleerde instructies voor en ideeën over het kiezen van de voor uw tuin meest geschikte bloemen, planten en bollen en het verzorgen daarvan.

In iedere editie van Garden Answers vindt u het volgende:

  • Aandacht voor de beste planten van het seizoen en beplantingsplannen die zullen zorgen voor een directe impuls aan uw tuin in de vorm van kleur en/of vorm.
  • Een praktische tuinkalender voor de huidige maand met daarin een handig overzicht van welke klussen er de komende periode uitgevoerd moeten worden om ervoor te zorgen dat uw planten goed gezond blijven en uw tuin er op z'n mooist bij ligt.
  • Makkelijke, budgetvriendelijke projecten waarmee u direct aan de slag kunt en uw tuin extra karakter kunt geven.
  • De mooiste tuinen van lezers en het verhaal erachter.
  • Tuinfauna - u leert hoe u ervoor kunt zorgen dat vogels, nuttige insecten en andere welkome dieren zoals egels en padden uw tuin komen bevolken en zo op een natuurlijke wijze plagen helpen voorkomen.
  • Aandacht voor de eetbare tuin - u leest hoe u zelf overheerlijk seizoensfruit en groente kunt verbouwen in potten op uw terras of in moestuinbakken.

Kortom: Garden Answers magazine is het tuintijdschrift voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar de beste ideeën, tips en inspiratie en graag advies krijgen om zo het hele jaar rond van een prachtige tuin te kunnen genieten. Het is hét blad voor iedereen die graag tijd in de open lucht doorbrengt, met zijn handen in de modder zit om planten te verzorgen en ondertussen droomt van mooie nieuwe tuinontwerpen.

Let op: dit betreft een Engelstalig tuinblad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementsperiode binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl), een brief of een telefoontje aan de distributeur, Global Magazines BV te Wageningen. Indien u het blad cadeau geeft stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Garden Answers verschijnt dertien keer per jaar en wordt uitgegeven door Bauer Media gevestigd the Peterborough in Engeland.

Deel deze Garden Answers aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Garden Answers »
Titel: Garden Answers
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in tuinbladen

Het tijdschrift Tuin seizoen
Tuinseizoen
5x Tuinseizoen 27,50

Beleef nog meer plezier aan uw tuin met het blad Tuinseizoen (voorheen Bloemen en Planten), het praktische en informatieve magazine voor de echte tuinliefhebber!
 vijf recensiesUw besparing: 7,25

21%
korting
Van € 34,75 voor € 27,50
 
Het tuinblad Gardeners' World
Gardeners' World
3x Gardeners' World 17,50

Probeer Gardeners' World, het blad van het gelijknamige Britse tv-programma, nu drie maanden uit met korting.
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 17,97 voor € 17,50
 
Het tijdschrift De Tuin op Tafel
De Tuin op Tafel
4x de Tuin op Tafel 21,-

De Tuin op Tafel: ieder seizoen de beste tips voor je groentetuin, kruidentuin en fruittuin. Met heerlijke maakbare recepten en prachtige reportages. Neem nu een jaarabonnement met 28% korting op de prijs van losse nummers!
 één recensieUw besparing: 8,00

28%
korting
Van € 29,00 voor € 21,-
 
Het tijdschrift LandIdee
LandIdee
6x Landidee 29,95

Maak nu een jaar lang kennis met Landidee, hét blad voor mensen die optimaal willen genieten van het buitenleven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,75

28%
korting
Van € 41,70 voor € 29,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Garden Answers proefabonnement aanbieding, rubriek tuintijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
LandIdee
abonnement
LandIdee
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws