Good Housekeeping USA aanbieding

Proefabonnement op Good Housekeeping USA

Good Housekeeping USA
Good Housekeeping  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift Good Housekeeping, dat reeds sinds 1885 (!) verschijnt, is een geweldige bron van informatie voor alle huis-tuin-en-keuken dingen. Het blad lijkt in die zin een beetje op onze 'eigen' Libelle en Margriet, maar is wat conservatiever. In Good Housekeeping vind je iedere maand praktisch advies om je huis zodanig in te richten dat het gastvrij is voor vrienden en familie en zodat je je er zelf natuurlijk ook helemaal op je gemak voelt. Verder zijn er de nodige recepten om heerlijke gerechten mee te maken, is er aandacht voor mode en wordt je voorzien van allerhande tips met betrekking tot de huishouding en het efficiënt organiseren van je spullen en woonruimte.

Voor vele miljoenen lezers in Amerika en daarbuiten is Good Housekeeping hét blad met alles wat er nodig is om van een huis een thuis te maken. Het tijdschrift deelt ook de gewilde 'Good Housekeeping Seal of Approval' en de 'Green Good Housekeeping Seal' uit aan producten en diensten die de grondige tests waaraan ze worden onderworpen weten te doorstaan. Het ledenbestand bleef ook de afgelopen jaren, waarin vele tijdschriften het zwaar te verduren kregen, ongeveer gelijk. Mensen blijven zich ook abonneren, wetende dat iedere editie een rijke bron is voor recepten waarmee je door de week snel iets makkelijks en gezonds op tafel kunt zetten of waarmee je tijdens de feestdagen met iets verrukkelijks kunt komen. Iedere pagina is doorspekt met expertise gebracht door een toegewijd redactieteam dat het belangrijk vind om uit te wijden over de goede dingen in alle aspecten van het leven.

Als je het blad ter hand neemt ontdek je reeds vanaf de inhoudsopgave artikelen die zinvol zijn. De rubriek 'Your Style' helpt je om te vinden welke kleding en accessoires je er schitterend uit zullen laten zien, presenteert handige beauty checklists en bericht over de laatste nieuwtjes uit de modewereld. 'Your Home' bevat iedere maand ideeën en oplossingen met betrekking tot de inrichting van je huis en het handig opbergen van spullen. 'Real Life' helpt met de uitdagingen waar je iedere dag mee te maken krijgt en je carrière. In 'GH Reports' vind je updates over de nieuwste apparaten en hulpmiddelen voor je huis. 'Your Body' bevat een enorme rijkdom aan gezondheids- en wellness tips en tricks om makkelijker je doelen op het gebied van fitheid te bereiken. In de rubriek 'Your Kitchen' tenslotte wordt je geholpen om je budget voor voeding zo goed en zuinig mogelijk te besteden en daarmee toch fantastische maaltijden op tafel te toveren waar ieder gezinslid zijn honger mee kan stillen.

Kort samengevat is Good Housekeeping een prachtig magazine voor iedereen die een gezellig en opgeruimd huis, een goede gezondheid, een mooie eigen stijl en gezonde voeding belangrijk vindt.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad met de focus op het leven in de Verenigde Staten. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan eenvoudig worden opgezegd middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je niet gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengd. Geef je Good Housekeeping cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het factuuradres moet verschillen van het bezorgadres. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina geschieden de distributie en de betaling via Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. Good Housekeeping USA wordt uitgegeven door Hearst Magazines gevestigd te New York; het blad verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Good Housekeeping USA aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Good Housekeeping USA »
Titel: Good Housekeeping USA
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer tijdschriften en kranten:
Good Housekeeping USA proefabonnement aanbieding, rubriek buitenlandse bladen voor vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Libelle
proef abonnement
Libelle
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws