The Nation magazine abonnement aanbieding

Abonnement op The Nation magazine

The Nation magazine
34x (1 jaar) The Nation magazine £ 311,02

The Nation magazine is een Amerikaans progressief en onafhankelijk opinietijdschrift met veel aandacht voor misstanden als vooroordelen, discriminatie en misbruik van macht.

Bekijk de actie »
 

Alle The Nation magazine abonnement aanbiedingen

  1. 34x The Nation magazine £ 311,02
    jaarabonnement
    Beste deal

The Nation magazine lees je nu al vanaf £ 311.02

Aanbieding Korting   Soort abonnement
34 nummers £ 311,02   Vraag aan doorlopend

Het Amerikaanse opinieblad The Nation is 's lands oudste weekblad. Het werd reeds in 1865 opgericht door abolitionisten (een beweging die zich inzet voor de afschaffing van slavernij) en vormt sindsdien een kritische, onafhankelijke stem binnen het journalisme in de Verenigde Staten alsmede een platform voor onderzoeksrapporten en levendige debatvoering over zaken die de progressieve gemeenschap belangrijk acht. Het blad wordt door meer dan honderdduizend mensen gelezen en wordt vaak beschouwd als het vlaggenschip van politiek links in Amerika.

Dwars door de steeds veranderende tijden en trends heen biedt The Nation haar lezers al ruim anderhalve eeuw op een consistente wijze door nieuwsgierigheid gedreven verslaggeving en analyses van het laatste nieuws, politiek, sociale vraagstukken en kunst en cultuur in al haar facetten. Daarbij komt de redactie altijd haar verplichting na om wat voormalig hoofdredacteur Victor Navasky 'een afwijkend, onafhankelijk, trammelant veroorzakend en ideeën lancerend kritisch opinieblad' noemde te maken om zodoende een grote groep bezorgde burgers en invloedrijke lezers te verlichten en mondig te maken.

The Nation heeft lang gefungeerd als een vroegtijdig waarschuwingssysteem dat zaken als vooroordelen, discriminatie en machtsmisbruik aan de kaak heeft gesteld door middel van grondige onderzoeksjournalistiek, analyse en commentaren en voert deze taak vandaag de dag nog steeds met verve uit. Het blad opereert met zeer grote trots volledig onafhankelijk van politieke partijen en zakelijke belangen en is zodoende in staat om, zowel via het tijdschrift als op haar website, problemen bloot te leggen die vaak door de reguliere media volledig worden genegeerd.

Opkomend voor burgerlijke vrijheden, mensenrechten, economische gelijkheid en vrede stelt The Nation de huidige situatie in de wereld op de proef, moedigt ze afwijkende ideeën aan en presenteert ze meningen van zeer uiteenlopende stemmen. Daarbij wordt altijd gestreefd om te zoeken naar rechtvaardiger toekomst waarin meer tolerantie zal bestaan.

Neem nu een abonnement op The Nation en steun hiermee de onafhankelijke stem in de Amerikaanse progressieve journalistiek.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. The Nation magazine verschijnt 34 keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Katrina vanden Heuvel.

Deel deze The Nation magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Nation magazine »
Titel: The Nation magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele The Nation acties met korting

Aanbieding 1 - 34x (1 jaar) The Nation magazine £ 311,02  stopt automatisch: nee

Van
£ 311,02
Voor£ 311,02

34 keer The Nation voor £ 311,02.

Vraag aan

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift New Eastern Europa
New Eastern Europe magazine
5x New Eastern Europe magazine digitaal 19,99

New Eastern Europe magazine is een tweemaandelijks nieuwsblad over de recente ontwikkelingen en gebeurtenissen in Centraal en Oost-Europa met nieuws, discussies, opinie, cultuur, historie en meer. Neem nu een digitaal abonnement, geef het blad cadeau of bestel een losse editie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 14,96

43%
korting
Van € 34,95 voor € 19,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Nation magazine abonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vrij Nederland
proef abonnement
Vrij Nederland
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
De Kanttekening
proef abonnement
De Kanttekening
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws