Kijk 20 Eredivisie wedstrijden naar keuze bij Fox Sports Eredivisie

Telegraaf Voetbal Abonnement

Kijk 20 Eredivisie wedstrijden naar keuze

Spetterende voetbalaanbieding van 's lands grootste krant: lees nu een kwartaal lang de papieren Telegraaf op maandag en zaterdag en de hele week digitaal én kies uit 20 Eredivisie wedstrijden via Fox Sports. Lees snel verder en maak gebruik van deze tijdelijke actie!

20 dagkaarten voor Fox Sports bij de Telegraaf op proefDe Telegraaf heeft weer een superactie voor liefhebbers van voetbal en de Eredivisie: u leest nu tijdelijk de krant op maandag en zaterdag op papier en de hele week digitaal voor maar 3 euro per week en krijgt daarbij toegang tot maar liefst 20 losse Eredivisie-wedstrijden naar keuze via de zender Fox Sports. Zo kunt u dus bijvoorbeeld de rest van het voetbalseizoen 2016-2017 alle wedstrijden van uw favoriete voetbalteam volgen of, indien u meerdere favoriete teams heeft, alleen de mooiste wedstrijden en klassiekers zoals Ajax-Feyenoord op 2 april 2017 en Feyenoord-PSV, welke op 26 februari op het programma staat, uitzoeken.

Over de Telegraaf Voetbal actie

Telegraaf Voetbal abonnement: de krant en toegang tot Eredivisie wedstrijdenWat houdt de actie precies in? Het betreft een automatisch aflopend weekendabonnement van een kwartaal op de Telegraaf waarbij u de dikke zaterdagkrant en de maandagkrant, die vol met sportnieuws staat, op papier ontvangt. De rest van de week, van dinsdag t/m vrijdag heeft u toegang tot de digitale edities van de Telegraaf via uw tablet, smartphone, laptop of desktop computer. De maandagkrant, die u 's ochtends voor 7 uur ontvangt, heeft natuurlijk boordevol sport via de bijlage Telesport. Op zaterdag wordt de papieren editie voor half acht 's ochtends bezorgd, zodat u het hele weekend kunt genieten van de extra dikke weekendkrant en de krantenmagazines VROUW en VRIJ. Op zondag heeft u overigens ook toegang tot de digitale zondageditie die u via www.telegraaf.nl/zondag en via de Telegraaf-app voor iOS en Android kunt lezen. Verder kunt u gebruik maken van het gedigitaliseerde krantenarchief via de Archief-app en kunt u premium artikelen lezen op Telegraaf.nl.

Bent u geen voetballiefhebber? Dan bent u waarschijnlijk niet tot hier gekomen met het lezen van dit artikel, maar we willen het toch nog even vermelden: in dat geval kunt u op het aanvraagformulier ook kiezen voor een proefabonnement zonder Fox Sports maar met de hele week de papieren krant in plaats van alleen op maandag en zaterdag, tegen hetzelfde tarief van 3 euro per week.

Fox Sports: dé voetbalzender

Via sportkanaal Fox Sports hoeft u niets te missen van het nationale en internationale voetbal: de zender brengt via zes verschillende kanalen voetbal bij u in de huiskamer van de Eredivisie, Jupiler League en KNVB beker via Fox Sports Eredivisie maar ook de Bundesliga, de Engelse Premier League, de Italiaanse Seria A en het Spaanse La Liga via Fox Sports International. Online kijken van via Fox Sports GO. Op de zondagmiddag krijgt de Nederlandse Eredivisie van presentatoren Toine van Peperstraten en Jan Joost van Gangelen en twee voetbalanalisten (onder andere Arnold Bruggink, Kenneth Perez en Ronald de Boer in wisselende samenstellingen) 100% aandacht middels het uitzenden van drie live wedstrijden achter elkaar. Voor de echte voetballiefhebbers is dit dus een onmisbare zender! U kunt middels de mooie actie van 's lands grootste dagblad nu uitgebreid kennismaken met Fox Sports Eredivisie.

Het proefabonnement stopt automatisch na dertien weken. Het tv-kanaal Fox Sports Eredivisie is beschikbaar via alle grote en kleine tv-aanbieders waaronder Ziggo, KPN, Vodafone, Canal digitaal, Solcon, Online.nl, Telfort, XS4All en Caiway. De actie geldt zolang de voorraad strekt en is niet geldig in combinatie met andere lopende acties of aanbiedingen.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws