Krijg een Aura 2 E-reader cadeau bij een 2-jarig abonnement op de Telegraaf!

Kobo Aura 2 E-reader kado bij de Telegraaf

Nooit meer sjouwen met boeken

Met een E-reader bent u voor altijd af van gesjouw met zware boeken. Bovendien is de technologie vandaag de dag zo vergevorderd dat een boek lezen op een E-reader net zo prettig (ook voor de ogen) en misschien wel prettiger (in ieder geval qua gewicht) is als het lezen van een echt boek. Bij 's lands grootste krant krijgt u nu een Kobo Aura edition 2 reader kado!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Kado bij de Telegraaf: een Kobo Aura 2 eReaderDe Telegraaf heeft weer een mooie actie: bij een abonnement van twee jaar krijgt u nu tijdelijk* een Kobo Aura 2 E-reader ter waarde van 119,- kado! Met deze lichtgewicht reader heeft u waar u ook bent altijd uw favoriete boeken bij u. Deze mooie aanbieding is zowel bij het Telegraaf Hele Week als het Telegraaf Weekend abonnement geldig. Bij de eerste abonnementsvorm - 2 jaar voor 18,90 per maand - ontvangt u de krant van maandag tot en met zaterdag op de mat, bij de tweede - voor 2 jaar voor 14,30 per maand - op vrijdag en zaterdag. In beide gevallen leest u de Telegraaf sowieso de hele week digitaal op uw tablet en telefoon of gewoon op uw computer of laptop. De Kobo Aura tweede editie eReader kwam overigens in de E-reader test van de Consumentenbond van oktober 2016 als Beste Koop uit de bus en is dus een uitstekende keuze als u de aanschaf van een E-reader overweegt.

Wat krijgt u allemaal bij deze actie van 's lands grootste en meest gelezen ochtendkrant?

  • Cover TelegraafDe papieren krant naar keuze van maandag t/m zaterdag of alleen op vrijdag en zaterdag tegen een gereduceerd tarief ten opzichte van de de hele week de krant. En uiteraard VROUW magazine op vrijdag en de dikke weekendbijlage VRIJ op zaterdag. De Telegraaf streeft ernaar de krant door de week voor 7 uur en op zaterdag voor half acht bij u te bezorgen.
  • De hele week, van maandag tot en met zondag, toegang tot de digitale versie van de Telegraaf via de special app of de website. Deze versie is gelijkwaardig aan de papieren krant inclusief alle achtergronden, regiopagina's en columns. De digitale versie kunt u iedere dag vanaf half zeven in de ochtend raadplegen via de app voor iOS en Android en blijft zes dagen lang beschikbaar.
  • Toegang tot extra digitale avondedities met extra ruimte voor opinie, reportages, columns en financieel nieuws. De Telegraaf Avond is iedere werkdag vanaf 21:00 beschikbaar op uw iPad en telefoon.
  • Toegang tot de digitale zondageditie.
  • Toegang tot de Telegraaf Archief app met alle kranten die sinds 1893 verschenen zijn. Handig voor als bijvoorbeeld wilt weten wat er op uw geboortedag in de krant stond!
  • En uiteraard de Kobo Aura 2 eReader, waarover hieronder meer.

De Kobo Aura Edition 2 E-reader

Kobo Aura 2 E-reader De Kobo Aura 2nd edition e-reader is een recent model van de Canadese fabrikant Kobo die naast E-readers ook tablets en e-books verkoopt. De Kobo Aura 2 is de opvolger van de eerste Kobo Aura reader uit 2013. Versie 2 van de reader stamt uit 2016, weegt slechts 180 gram (en is dus lichter dan een pocketboek), meet 15,9 bij 11,3 bij 0,85 cm en heeft een 6 inch schermdiagonaal. Het beeldscherm zelf is aanraakgevoelig (touchscreen) en van het type E-paper met Carta E Ink technologie. Met het niet-spiegelende beeldscherm welke een resolutie van 1024 bij 768 pixels heeft kunt u zonder problemen in direct zonlicht lezen. Het apparaat beschikt verder over naar eigen believen in te stellen voorgrondverlichting ('Comfortlight') voor een mooie gelijkmatige lichtverdeling gedurende de avond of onder andere omstandigheden met weinig licht en ondersteunt maar liefst 14 bestandsformaten, waaronder EPUB, EPUB3, PDF, JPEG, TXT, TIFF, HTML, CBR/CBZ (twee formaten speciaal voor stripboeken) en MOBI.

Op de E-reader kunt u verder tot maar liefst 3000 E-books kwijt in het intern geheugen van 4 GB. U kunt kiezen uit 11 verschillende lettertypen die in meer dan 40 groottes beschikbaar zijn. Tot slot kunt u het apparaat aansluiten via Wi-fi (802.11 b/g/n) en micro-USB en is de taal instelbaar in 9 talen, uiteraard ook in het Nederlands. De zeer energiezuinige oplaadbare batterij kan, bij normaal gebruik, tot wel twee maanden mee zonder opnieuw opgeladen te hoeven worden!

Profiteer vandaag nog van deze actie, dan leest u binnen enkele dagen de Telegraaf en krijgt u de E-reader binnen 5 weken toegestuurd. Liever een andere krant met tablet kado? Bij Trouw, het AD, de Volkskrant, het Parool en een aantal regionale dagbladen waaronder de Gelderlander, het Brabants Dagblad en de Stentor krijgt u een Asus ZenPad C 7.0.

Indien u de krant eerst vrijblijvend uit wilt proberen is het natuurlijk ook mogelijk om een proefabonnement op de Telegraaf af te sluiten. We hebben aanbiedingen voor zowel het normale Telegraaf Hele Week als het Telegraaf Weekend abonnement. Let op: de actie met de E-reader is echter alleen geldig bij een 2-jarig week- of weekendabonnement met actietarief dat na 2 jaar overgaat in een abonnement tot wederopzegging welke maandelijks opzegbaar is.

*De actie loopt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 31 december 2016. Voor de overige voorwaarden verwijzen we u graag naar het aanvraagformulier.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws