Koningsdeal de Telegraaf

Telegraaf Koningsdeal

Koningsdag 2016 actie van de krant

De Telegraaf Koningsdeal: speciaal voor Koningsdag 2016 komt 's lands grootste krant met een mooie aanbieding: 10 weken vrijblijvend de Telegraaf voor maar 2 euro per week.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Koningsdag 2016 in Zwolle

Op woensdag 27 april 2016 vieren we al weer voor de derde maal Koningsdag in Nederland. In het hele land worden leuke activiteiten georganiseerd waarvan de vrijmarkt inmiddels wel tot één van de grootste tradities mag worden genoemd. Sinds 2014, toen koning Willem Alexander bijna een jaar koning der Nederlanden was, is de dag verschoven van 30 april, de geboortedag van voormalig koningin en wijlen prinses Juliana, naar 27 april, de geboortedag van Willem Alexander. Dit jaar bezoekt de koning met koningin Máxima en hun drie dochters prinses Amalia, prinses Alexia (mits goed genoeg hersteld van haar beenbreuk) en prinses Ariane de festiviteiten in Zwolle. Voor het volledige programma en meer informatie kunt u de speciale Koningdag Zwolle website bezoeken.

Koningsdeal actie van de Telegraaf

Speciaal ter gelegenheid van Koningsdag 2016 komt landelijk dagblad de Telegraaf nu met een mooie Koningsdeal: u kunt nu zolang de voorraad strekt, maar in ieder geval tot en met 27 april, gebruik maken van een proefabonnement op de Telegraaf met maar liefst 80% korting *. Met dit automatisch aflopend abonnement leest u tien weken de hele week de krant voor maar 2 euro per week! Dat is maar 33 cent per krant.

Wat krijgt u allemaal met de Koningsdag deal van de Telegraaf? We zetten het even voor u op een rijtje:

  • Van maandag tot en met zaterdag de papieren krant in de brievenbus**
  • Gratis toegang tot de digitale krant, welke van maandag t/m zaterdag vanaf 2 uur 's ochtends beschikbaar is in de Telegraaf Krant App. Op zondag verschijnt er tevens een extra digitale editie die u ook via App kunt lezen op uw computer, tablet of smartphone.
  • Elke vrijdag VROUW magazine, een bijlage in handig tijdschrift-formaat speciaal voor de vrouwelijke lezers. Iedere zaterdag de bijlage Reizen, Wonen, Varen met artikelen over vakanties, er op uit in Nederland, interieuradvies, tips voor verkoop en aankoop van een woning en het laatste nieuws op het gebied van watersport.
  • In het weekend de dikke bijlage Weekeinde met maar liefst 40 pagina's extra nieuws, achtergronden, huishoudtips, gezondheid, puzzels en natuurlijk de film- en tv gids.
  • Op alle dagen, maar vooral op maandag extra veel aandacht voor sport. Voor het EK 2016 in Frankrijk, dat op 10 juni begint, is er natuurlijk ook volop aandacht.

Maak nu gebruik van deze speciale tijdelijke aanbieding en geniet maar liefst tien weken lang (dat is dus de gehele rest van de lente en de eerste paar weken van de zomer, afhankelijk van de gewenste ingangsdatum) iedere dag van de Telegraaf. Heerlijk in de tuin of op het balkom met een kopje koffie of een croissant, en op Koningsdag natuurlijk met een overheerlijke oranje tompouce!

* Berekening van de korting is op basis van de prijs van losse kranten.
** Van maandag tot en met vrijdag wordt de krant uiterlijk om 7 uur bezorgd. Op zaterdag is dit 7:30.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws