Tijdschrift en krant aanbiedingen vergelijken
Vergelijking van tijdschriften en kranten

Vergelijk proefabonnementen en cadeau abonnementen

Op deze pagina kun je de door jou geselecteerde bladen, televisie gidsen en kranten (zowel proefabonnementen als cadeau abonnementen) met elkaar vergelijken op de prijs (zowel losse verkoop als onze aanbieding) en op de voorwaarden van het abonnement (of opzeggen wel of niet nodig is na de proefperiode). We hopen dat het vergelijken van de talloze tijdschrift en krant aanbiedingen je op deze manier wat makkelijker wordt gemaakt en je zodoende een weloverwogen keuze kunt maken wat betreft het abonnement of de abonnementen die je eventueel af wilt gaan sluiten.

Hoe kan ik bladen met elkaar vergelijken?

Momenteel heb je nog geen tijdschrift en krant aanbiedingen bekeken, daarom is de lijst op deze pagina nog leeg. Zodra je op deze site twee of meer proefabonnement of cadeau abonnement pagina's hebt bekeken verschijnt er boven in het menu aan de linkerkant (onder de zoekoptie) een lijst met de 10 laatst door jou bekeken tijdschriften en dagbladen. Onder deze lijst staat ook een knop 'Vergelijken', hiermee kom je altijd weer op je persoonlijke vergelijkingspagina terecht.

Voorbeelden van vergelijking

In de afbeelding aan de rechterkant zie je de vergelijk box zoals die onder de zoek optie komt te staan zodra je twee of meer tijdschrift of krant pagina's hebt bezocht. In de afbeelding aan je linkerkant kun je zien hoe de vergelijkings pagina er uitziet. Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie (deze wordt geopend in een nieuw scherm).

Met deze vergelijkings-service hopen we je een nuttige aanvulling op deze naar onze mening toch al zeer complete site te kunnen bieden. Heb je nog vragen met betrekking tot deze vergelijkingsmodule? Neem dan contact met ons op.

N.B.: voor correcte werking van je persoonlijke vergelijkings-pagina dient je browser cookies van onze site te accepteren.

Gratis proefnummer
 aanbieding


VARAGids aanbieding

Vara TV gids
Proefabonnement: 12 weken VARAGids € 10,-
Wij jonge ouders aanbieding

Jonge ouders
1 jaar gratis
IEX Magazine aanbieding

IEX
4x IEX Magazine € 10,-
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws