Red aanbieding

Proefabonnement op Red

Red
Red  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Red is een Brits magazine dat geweldige mode combineert met advies over gezondheid en beauty, inspirerende ideeën en intelligent geschreven artikelen over dingen die er toe doen. Het is een schitterend luxe blad helemaal op maat gemaakt voor vrouwen in de dertig die echte levens leiden in fantastische schoenen! Red biedt een onovertroffen kwaliteit wat betreft foto's en journalistiek in een zonovergoten, glossy formaat dat perfect aansluit bij de passie voor stijl op alle gebieden van haar lezeressen.

Als lezeres ben je inmiddels veeleisend geworden: je wilt op de hoogte blijven van de nieuwste schoonheidprodukten en modetrends, maar verwacht daarnaast ook inspirerende en genuanceerde artikelen over onderwerpen als emancipatie en het opvoeden van je dochters tot weerbare jonge vrouwen. Voor jou moet mode toegankelijk, maar bijzonder zijn en moeten beauty-onderwerpen stevig worden onderbouwd en dieper graven dan gebruikelijk. Dit alles vind je in Red, het tijdschrift voor vrouwen die nieuwsgierig en stijlvol in het leven staan, maar voor wie sommige hypes gewoon over mogen waaien.

Red is wars van betutteling en pretendeert - in tegenstelling tot sommige andere bladen - nergens een warme vriendin te zijn. Red is en blijft tenslotte duidelijk een glossy, zij het met een pragmatische inslag. De artikelen in Red hebben betrekking op het echte leven, maar zijn zeker niet alledaags. Zo wordt er bij reizen eerder gedacht aan een wereldreis met kinderen dan aan kamperen in Zuid-Frankrijk en wordt er onderscheid gemaakt tussen we-time (op stap met de kids) en me-time (tripjes met partner, vriendinnen of lekker alleen). En als er ergens binnengekeken wordt, dan staat niet alleen het interieur, maar de hele lifestyle van de bewoner centraal. Zoals Red het zelf omschrijft: in dit blad draait alles om 'real life in glamourous shoes'.

Red: for the best things in life.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement geldt tot wederopzegging; het kadoabonnement voor iemand anders stopt automatisch. Red is een uitgave van Hearst Magazines UK; het blad verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Red aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Elf Red recensies »
Titel: Red
7.5 / 10, 11 reviews
Gemiddelde waardering:

  7.5

Meer tijdschriften en kranten:
Red proefabonnement aanbieding, rubriek buitenlandse bladen voor vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
ELLE
abonnement
ELLE
Elle
cadeau abonnement
Elle
JAN
abonnement
JAN
Beoordeling

Red waardering door onze bezoekers:

7.5/10
(11 reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws