Wat gebeurt er in de wereld van de bladen?
Home

Nieuws artikelen

Het laatste nieuws uit bladenland

Het laatste nieuws over tijdschriften, kranten, programmabladen en vakbladen en hun uitgevers in Nederland en het buitenland, leuke acties en aanbiedingen van de bladen in ons assortiment, verwenmomenten voor jezelf of een ander en meer.

Wat kost een zaterdag- of weekendabonnement op de krant? Alle weekend-acties van dagbladen
Prijs van een zaterdagabonnement op de krant
Heeft u door de week geen tijd voor een papieren krant maar leest u deze wel graag in het weekend? Dan is een zaterdagabonnement de geknipte abonnementsvorm voor u. Wat zijn de huidige prijzen van zaterabonnementen op de kranten? In dit artikel vindt u de huidige aanbiedingen voor nieuwe abonnees van onder meer De Telegraaf, Trouw, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, NRC, nrc.next en een groot aantal regionale kranten.
Een opgeloste Sudoku puzzel Wintertijd = puzzeltijd
De puzzelboekjes van Denksport
Puzzelen is een geweldig leuke en leerzame bezigheid. De puzzelbladen van Denksport bieden jong en oud op ieder niveau de perfecte puzzels. We bespreken de vijf op onze website meest bekeken en aangevraagde titels.
Bladen over reizen en vakantieTijdschriften voor vakantieliefhebbers en reislustigen
De leukste reisbladen
Wie van reizen houdt kan ook in tijdschriftenland zijn hart ophalen. Of het nu over een specifiek land of om een bepaalde activiteit of bepaald reistype gaat: er is voor iedereen wel een reisblad dat aansluit op de interesse. In dit artikel lichten we er een aantal uit.
Ben je op zoek naar een nieuwe tv gids met welkomstcadeau? Lees dan verder, want Tros Kompas en de TV Krant hebben momenteel een wel heel mooie aanbieding.
De leukste bladen voor kinderenLezen: lekker leerzaam
Kinderbladen voor de meivakantie
Lezen is leuk en leerzaam. Ondanks het feit dat kinderen steeds meer naar schermpjes zitten te turen wordt er gelukkig ook nog steeds veel gelezen. Er zijn dan ook vele leuke en leerzame tijdschriften voor kinderen. In dit artikel zetten we er vijf op een rijtje met de lopende aanbiedingen betreft (proef)abonnementen.
Ook in de lentemaanden zijn er weer scherpe acties en aanbiedingen van de bekende woonmagazines. In dit artikel geven we je een top 5 van bladen over wonen en interieur met (mini)-abonnementen voor jezelf of om cadeau te doen, bijvoorbeeld op 14 mei met moederdag.
De eerste Telegraaf van 1 januari 1893De digitale archieven van dagbladen
Historische kranten
Oude kranten en tijdschriften zijn een rijke bron van informatie voor historici, taalkundigen, genealogen en andere wetenschappers. Maar ook voor de hobbyist of leek die meer te weten wil komen over het nieuws op zijn geboortedag, de geschiedenis van zijn woonplaats of op zoek is naar oude familieberichten zijn digitale krantenarchieven, zeker als deze goed geïndexeerd zijn, een waar feest. In dit artikel zetten we de belangrijkste historische archieven op een rijtje.
Geef een bloemetje en een blad cadeauZet ma in de bloemetjes met een blad
Geef een tijdschrift cadeau voor Moederdag
Een mini-abonnement op een blad is een leuk cadeau voor moederdag en iets waar je moeder gedurende langere tijd wat aan heeft. In dit artikel geven we wat suggesties door 10 leuke bladen voor je moeder op een rijtje te zetten.
HEMA cadeaukaart bij een abonnement op TelevizierDe beste aanbiedingen van het moment
De top 5 televisie gidsen acties van lente 2017
Ook in de lente loont het de moeite om op zoek te gaan naar een nieuwe tv-gids. Wat zijn de beste acties van de programmabladen op het moment? In onderstaand overzicht geven we u een top 5 van gidsen waarbij u naast een leuke korting én ook nog een welkomstkadootje krijgt.
De weekendedities van de kranten voor de verkiezingen: voorpagina nrc.nextDe hectische eindsprint naar 15 maart
De weekendkranten over de verkiezingen
Wat schreven het AD, de Volkskrant, de Telegraaf, Trouw en NRC in hun extra dikke weekendkranten over de laatste campagneweek voor de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart?
Het voorpaginanieuws van de kranten in week 9 van 2017Tichelaar, EU toekomstvisie, het klimaat en het fotomoment in Lech
Week 9: in de kranten
Met de verkiezingen die steeds dichterbij komen zou je verwachten dat de voorpagina's van de kranten bol zouden staan van het verkiezingsnieuws. Dit viel echter deze week behoorlijk mee, want er was ook genoeg ander belangrijk nieuws.
Verslaggeving van de viering van carnavalszondag in de regionale krantenDe viering volgens de regionale bladen
Carnavalszondag in de kranten
Op zondag 26 februari 2017 werd in grote delen van het zuiden en oosten van ons land weer uitbundig de carnavalszondag gevierd met optochten en ander vermaak. Hoe versloegen de regionale dagbladen deze festiviteiten in Lampegat, Kielegat, Kruikenstad, Krabbegat, Oeteldonk en andere steden en dorpen?
Wat was in week 7 belangrijk nieuws volgens de kranten?CPB berekeningen, Trump & Rusland en meer
De kranten van week 7
Waar ging het in week 7 over in de kranten? Er was veel aandacht voor de plannen van de verschillende politieke partijen en de doorrekenening daarvan door het Centraal Planbureau. Ook de situatie rond president Trump en de onrust daarover in de VS zelf maar ook de politiek in Moskou kreeg veel ruimte.
De week volgens de kranten: voorpagina nieuws uit week 6Het voorpaginanieuws
De kranten van week 6
Wat vonden de kranten in Nederland nieuwswaardig genoeg voor hun voorpagina in week 6? Het ging deze week onder ander over de aanstaande verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Rusland, het Nederlandse zorgstelsel en het zich immer voortslepende proces tegen de Surinaamse president Bouterse aangaande de Decembermoorden.
De Nederlandse kranten besteden de komende tijd naast alle ontwikkelingen rond president Trump natuurlijk extra veel aandacht aan de politiek in Nederland: de verkiezingen voor de Tweede Kamer komen er weer aan! Welke kortingsacties lopen er op dit moment? We geven een top 5.
Welke opinietijdschriften zijn er anno 2017 nog en hebben dus de verschuiving naar oppervlakkige(r) nieuwsgaring door online media weten te overleven? Genoeg, zo blijkt, hoewel een aantal wel hun strategie en verschijningsfrequentie enigszins hebben moeten aanpassen. Een overzicht van Nederlandse opinie-titels.
Op vrijdag 20 januari 2017 werd Donald J. Trump als 45ste president van de Verenigde Staten ingehuldigd. Wat schreven de landelijke kranten in Nederland en de dagbladen uit de grote steden van de VS hierover?
De winteredities 2017 van de woonbladenNieuw jaar, nieuwe ideeën
De woonbladen van winter 2017
De eerste nummers van de woonbladen van het nieuwe woonjaar zijn uit.Wat staat er allemaal in en welk tijdschrift is het meest geschikt voor jou? Lees er in dit artikel meer over!
De krant voordelig proberenVoordelig een dagblad proberen
De krant op proef
Wilt u de krant voordelig en vrijblijvend uitproberen? Overweeg dan om een dagblad een paar weken op proef te nemen met korting. In onderstaand overzicht hebben we alle huidige proefaanbiedingen van de landelijke en regionale kranten voor u opgenomen.
En dat natuurlijk blijven...
Tijdschriften over fit en gezond zijn
Wil je fit en gezond worden en dat ook blijven? Er zijn een hoop tijdschriften over bewegen, voeding, wellness en psyche en gezondheid in het algemeen die je daar bij op weg kunnen helpen. In dit artikel vind je de top 5 tijdschriften voor vrouwen op dit gebied. Doe er je voordeel mee!
Wat kost een Compleet abonnement op de krant?Alle acties in één overzicht
Compleet abonnement op de krant
Overweegt u een 'Compleet' (dat wil zeggen én op papier én volledige digitale toegang) abonnement op de krant? Bekijk dan dit overzicht voor de huidige acties en aanbiedingen van de landelijke en regionale kranten.
Welke tijdschriften hebben dit jaar het meeste hun best gedaan om een mooie, sfeervolle cover te produceren die het kerst- en midwintergevoel het beste weergeeft? We hebben er in deze terugblik de elf beste voor je uitgezocht.
De Nederlandse editie van het blad Vogue mag zich een jaar lang Tijdschrift van het Jaar 2016 noemen. Winnaars in andere categorieën zijn o.a. LINDA en LINDA.tv, Volkskrant Magazine, Kek Mama, de hoofdredacteur van Cosmopolitan en een journalist van VI.
Prijzen van abonnementen van digitale krantenDe huidige actietarieven op een rijtje
Prijzen van de digitale kranten
Wat zijn de huidige prijzen van digitale abonnementen op de kranten? In dit artikel vindt u de huidige acties en tarieven van onder andere NRC, de Volkskrant, De Telegraaf, het AD, nrc.next en een groot aantal regionale dagbladen.
Kerst 2016 cadeau ideeënGeef een tijdschrift cadeau
Kerstcadeaus: tips voor iedereen
Het is weer bijna kerst, en dat betekent een hoop gezelligheid en natuurlijk een of meer (kleine) cadeaus onder de kerstboom. Een mini-abonnement op een tijdschrift is een prima en leuk cadeau-idee voor jong en oud. In dit artikel de top 5 voor hem, haar, kinderen en ouderen.
Uitjekrant is de ticket winkel met korting op leuke avondjes uit en dagjes of weekendjes weg. Het aanbod van de komende winter bestaat uit onder andere wellness, (kerst)concerten, musicals, met korting naar de Winter Efteling en veel meer!
De week van de kranten: nieuws uit week 47Waar ging het deze week over?
In de kranten van week 47
Wat brachten de Nederlandse kranten als voorpaginanieuws in week 47? Het ging onder andere over het Wilders proces, Angela Merkel die nog 4 jaar wil aanblijven als bondskanselier, Sylvana Simons die beveiliging krijgt en zinloze ziekenhuisbehandelingen.
Recente cover van het ADProfiteer van actietarieven
Wat kost een abonnement op het AD?
Wat is de prijs van een abonnement op AD Algemeen Dagblad of één van de regionale edities? In dit artikel vindt u de huidige (actie)tarieven van deze krant voor de abonnementsvormen Compleet, Weekend en Digitaal.
Overwinning van Donald J. Trump in NRC HandelsbladOnverwachte overwinning beroert de media
President Trump in de kranten
De 45e president van de Verenigde Staten is gekozen: tegen alle verwachtingen in is het niet de democratische kandidaat Hillary Clinton, maar de republikein Donald J. Trump geworden. Hoe berichtten de kranten in ons land en de rest van de wereld hierover?
Hillary Clinton vs. Donald TrumpWat schrijven de Amerikaanse dagbladen?
De kranten over de verkiezingen in de VS
Hoe is de berichtgeving van de Amerikaanse kranten betreffende de presidentsverkiezingen in aanloop naar dinsdag 8 november? In dit artikel een round-up van de voorpagina's van 7 grote dagbladen in de VS van de dag voor de storm.

© Proefabonnementen-Gids.nl

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws