Proefabonnementen-Gids.nl, tijdschriften en kranten
Home
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden www.proefabonnementen-gids.nl

Artikel 1: Proefabonnementen-Gids.nl
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op Proefabonnementen-Gids.nl. Proefabonnementen-Gids.nl is een initiatief van LucidWebs BV. Proefabonnementen-Gids.nl is als affilliate aangesloten bij verschillende marketingbureaus die optreden als intermediair voor uitgevers voor de verkoop van abonnementen. LucidWebs BV is gevestigd aan de Lottinglaan 1, 9451 KL te Rolde en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02080053. Het BTW-identificatienummer is NL817901176B01. De klantenservice van Proefabonnementen-Gids.nl is te bereiken via .

Artikel 2: Abonnement afsluiten
Alle proefabonnementen en doorlopende abonnementen worden - via een marketingbureau - afgesloten bij de betreffende uitgever, niet bij Proefabonnementen-Gids.nl. Wanneer u een abonnement wilt afsluiten doet u dit door het bestelformulier in te vullen en op bestel te klikken. Hierna verschijnt er een bedankpagina en ontvangt u een bevestigingsmail. Uw aanvraag is succesvol afgerond.

Artikel 3: Bevestiging order
Nadat u een abonnement heeft afgesloten verschijnt er een bedankpagina en ontvangt u een bevestigingsmail. Wanneer u deze bevestigingsmail heeft ontvangen is uw aanvraag succesvol afgerond.

Artikel 4: Betaling van een abonnement
Bij de meeste abonnementen kunt u kiezen tussen betaling middels acceptgirokaart of het geven van een eenmalige machtiging. Informatie hierover staat op het aanmeldformulier. U betaalt aan de uitgever en niet aan Proefabonnementen-Gids.nl.

Artikel 5: Annulering van een aanvraag
Als u een correct emailadres heeft ingevoerd bij de bestelling, ontvangt u via e-mail een geautomatiseerde bevestiging. In deze e-mail staat ook een link om uw aanvraag te annuleren. Lukt het niet om de aanvraag te annuleren via de link in de bevestigings-email of heeft u de aanvraag langer dan 24 uur geleden gedaan? In dat geval dient u contact op te nemen met de klantenservice van de uitgever. De contactgevens vindt u op onze servicepagina.

Artikel 6: Levertijd van een abonnement
De afzonderlijke uitgevers zijn verantwoordelijk voor de verzending van het tijdschrift/dagblad. De standaardlevertijden bedragen:

  • Dagblad: binnen 10 dagen na aanvraag. Bij invoer van een latere ingangsdatum wordt deze datum gehanteerd.
  • Weekblad: Tussen 3 en 5 weken.
  • Maandblad: Tussen 5 en 8 weken.

Bovenstaande levertijden zijn richtlijnen die worden gehanteerd door de uitgevers. Het kan echter voorkomen dat levertijden afwijken. Duurt de levering veel langer dan aangegeven richtlijnen, neem dan contact op met de betreffende uitgever.

Artikel 7: Duur van een abonnement
De duur van een abonnement geldt voor de aangegeven periode. Per abonnement wordt in de voorwaarden expliciet aangegeven of het abonnement automatisch afloopt dan wel doorloopt/door u opgezegd dient te worden.

Artikel 8: Welkomstgeschenk
Bij sommige abonnementen krijgt u een welkomstgeschenk. De levering en garantie op welkomstgeschenken valt onder de verantwoording van de betreffende uitgever.

Artikel 9: Opzeggen van een abonnement
Bij veel bladen stopt het abonnement automatisch na de proefperiode. Dit staat dan specifiek vermeld op het aanvraagformulier. Bij de overige bladen kan het abonnement worden opgezegd door middel van een telefoontje, e-mail, brief of fax aan de desbetreffende uitgeverij. De contactgegevens van de uitgeverij vindt u in het colofon van het desbetreffende dagblad of tijdschrift of op onze servicepagina.

Artikel 10: Tijdschrift / dagblad niet ontvangen
Indien u een tijdschrift of dagblad niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met de uitgever van het betreffende tijdschrift/dagblad. De contactgegevens van de uitgeverij vindt u in het colofon van het desbetreffende dagblad of tijdschrift of op onze servicepagina.

Artikel 11: Wijziging abonnementsprijs
Uitgevers en de marketingbureaus waarbij wij zijn aangesloten hebben het recht om prijzen van abonnementen te wijzigen. Deze prijzen worden nooit door Proefabonnementen-Gids.nl bepaald. Een abonnement wordt geleverd tegen de prijs die op het moment van aanvragen op het bestelformulier wordt vermeld.

Artikel 12: Adreswijzigingen
Voor het doorgeven van adreswijzigingen dient u contact op te nemen met de betreffende uitgever. De contactgegevens van de uitgeverij vindt u in de colofon van het desbetreffende dagblad of tijdschrift of op onze servicepagina.

Artikel 13: Mogelijkheid van vervangende goederen of diensten
Indien de uitgever niet aan haar leveringsverplichting kan voldoen, is zij verantwoordelijk voor het bieden van een vervangend abonnement van tenminste gelijke prijs en kwaliteit.

Artikel 14: Privacy Statement
De wijze waarop Proefabonnementen-Gids.nl omgaat met de bescherming van persoonsgegevens van gebruikers is opgenomen in de privacy verklaring.

Artikel 15: Herroepingrecht
Indien u via Proefabonnementen-Gids.nl een proefabonnement of doorlopend abonnement afsluit gaat u in alle gevallen een overeenkomst aan met de uitgever van het betreffende tijdschrift, programmablad of dagblad. Op deze overeenkomst is het herroepingsrecht van toepassing. Dit betekent dat u na ontvangst van uw bestelling (in dit geval het eerste nummer van het (proef)abonnement) het recht heeft om deze binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te annuleren. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dient u contact op te nemen met de betreffende uitgever. De contactgegevens van de uitgeverij vindt u in de colofon van het desbetreffende dagblad of tijdschrift of op onze servicepagina.

Artikel 16: Aansprakelijkheid
Proefabonnementen-Gids.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die door het gebruik van de diensten van Proefabonnementen-Gids.nl ontstaat. Uitsluiting van aansprakelijkheid geldt niet voor schade die te wijten is aan opzet of grove schuld aan de zijde van Proefabonnementen-Gids.nl. In dit geval is de aansprakelijkheid beperkt tot vergoeding van directe schade aan personen of zaken.

Artikel 17: Klachten
Heeft u een klacht over Proefabonnementen-Gids.nl dan kunt u deze aan ons melden via onze klantenservice. Wij zullen uw klacht dan binnen 14 dagen behandelen.

Artikel 18: Recensies
Ingevoerde recensies worden eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl. Recensies kunnen zonder verdere opgave van reden worden gewijzigd/verwijderd indien Proefabonnementen-Gids.nl dit nodig acht.

Artikel 19: Wijziging algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden van Proefabonnementen-Gids.nl kunnen worden gewijzigd indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven. De meest recente versie zal altijd op de website worden geplaatst. Indien u na een wijziging de voorwaarden van Proefabonnementen-Gids.nl gebruikt, aanvaardt u de (gewijzigde) voorwaarden.

Kranten
Volkskrant aanbieding

Volkskrant
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken de Volkskrant € 4,-
AD Algemeen Dagblad aanbieding

AD Algemeen Dagblad
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken het AD € 4,-
Telegraaf aanbieding

Telegraaf
Kies uw Telegraaf abonnement en korting
Trouw Dagblad aanbieding

Trouw
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken Trouw € 4,-
Het Parool aanbieding

Het Parool
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken het Parool € 4,-
7Days aanbieding

7 Days
7 weken 7Days € 7,-
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws