Vriendin, wat vindt men van dit blad?

Vriendin, gewoon over het leven

Vriendin krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.7.
Geef zelf ook een beoordeling + een review!

11. Cisca Melsen over Vriendin
, cijfer: 9

Gewoon over het leven

Vriendin abonnement

Ik vind Vriendin een heel fijn tijdschrift, ik volg ook elke week het verhaal van Jaennette. Ik leef zo met haar mee, ik zou zo graag haar een mail of kaart willen sturen, ook voor haar man heb ik echt bewondering. Ik wil haar ook heel veel sterkte toe wensen. En hopen dat we haar verhaal en alle anderen verhalen nog lang mogen lezen.

Vriendelijke Groet
C. Melsen

12. Corrina Oerlemans
, cijfer: 10

Te leuk om te laten liggen.

Het is heerlijk om dinsdags je vriendin thuis te vinden. Je wilt haar bewaren voor het weekend maar dat lukt nooit. Te leuk om te laten liggen. En zonder abonnement kijk ik in de supermarkt altijd of ze er voor één euro ligt. Ik wil eigenlijk graag een abonnement maar kan me dat momenteel niet betalen, hopelijk gauw.

13. FCS Dekkers
, cijfer: 10

Vriendin, mijn lijfblad!

Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste Vriendin. Sinds die tijd koop ik het blad bijna elke week! Vooral de persoonlijke verhalen vind ik heerlijk om te lezen! Ook vind ik dat Vriendin erg herkenbaar is voor allerlei leeftijden. lees meer »

14. Hilde Bocken
, cijfer: 9

Vriendin voor een vriendin

Mijn collega's en ik hebben vandaag een proefabonnement aangevraagd voor onze collega Monique die vandaag jarig is. Het is een bijzondere verjaardag voor haar want het is de laatste keer dat wij die met haar kunnen vieren als collega's. Per 1 februari gaat zij haar nieuwe baan aanvaarden in Haarlem en begint voor haar ook een nieuwe periode in haar leven. Want na veel ellende heeft zij in Jetse haar nieuwe liefde gevonden. Toch blijft ze nog een beetje verbonden met Limburg want een paar dagen per week komt zij naar Limburg om het contact met haar kinderen en vrienden en familie vast te houden. Daarom vinden wij het leuk als zij naar Limburg komt dat dan de "Vriendin" op de deurmat ligt. Het blijft dan ook een symbolische schakel tussen ons die tenminste nog 10 weken duurt. Ik hoop dat zij net zo enthousiast zal zijn als ik.

15. W. Spijkerman
, cijfer: 10

Ik vind Vriendin een gezellig blad om te lezen. Ik koop iedere week een los nummer, kan hem niet laten liggen. Vooral het dagboek van Tamar is een genot om te lezen. Ik lees hem lekker als de kids naar school zijn en ik lekker onderuit op de bank kan gaan zitten met een bak koffie. Het is gewoon een heel uniek blad voor de doorsnee mens.

Je ervaring met Vriendin:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Vriendin:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
Beoordelingen over andere bladen
Mijn Geheim
abonnement
Mijn Geheim proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws