Allure aanbieding

Proefabonnement op Allure

Allure
Allure  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Dé expert op het gebied van beauty. Zo kan het Amerikaanse tijdschrift Allure, het eerste en enige magazine dat 100% toegewijd is aan schoonheid, het beste worden omschreven. Het blad is dé persoonlijke gids voor alles wat een vrouw mooi maakt en wordt maandelijks door meer dan 6 miljoen vrouwen over de gehele wereld gelezen. Allure onderzoekt en viert vrouwelijke schoonheid en mode op een objectieve en vrijmoedige manier en plaatst de vrouwelijke verschijning in een grotere culturele context.

Allure werd in 1991 opgericht door Linda Wells, een journaliste die eerder voor VOGUE en The New York Times werkte als redacteur van artikelen over beauty en voeding. In 2015 nam Michelle Lee het stokje van haar over. Vanaf de eerste editie richtte Allure haar pijlen op schoonheid, mode en gezondheid. Wat dat laatste betreft: het tijdschrift bericht regelmatig over omstreden praktijken op het gebied van gezondheid. Zo was Allure de eerste die schreef over de gezondheidsrisico's die kleven aan borstimplanten gemaakt van siliconen.

Een belangrijk kenmerk van het tijdschrift zijn verder de jaarlijke 'Best of Beauty Awards': in het oktobernummer worden de door de redactie en de lezers als best beschouwde beauty producten van het afgelopen jaar in de schijnwerpers gezet. Allure zet de beste make-up, huidverzorgings- en haarproducten voor je op een rijtje. De lezers krijgen ook een stem; de door hen gekozen producten krijgen de Reader's Choice Awards. Handig wanneer je in de winkel door de bomen het bos niet meer ziet!

Daarnaast voorziet Allure je uiteraard het gehele jaar van al het nieuws uit de wereld van de beauty. Of je nu op zoek bent naar tips om je haar en huid gezond te houden of een nieuwe mascara, oogschaduw of lippenstift: in Allure lees je er alles over zodat je er altijd op je best uit kunt zien. Neem daarom nu een abonnement of geef het blad cadeau aan een vriendin!

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is gemakkelijk en kan door een e-mail te sturen aan service@engelsebladen.nl. Het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt automatisch na een jaar. Voorwaarde hierbij is dat het factuuradres dient te verschillen van het bezorgadres. Je krijgt wel een vrijblijvende aanbieding om het abonnement alsnog te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding zoals vermeld op deze pagina, dan wordt de bezorging en administratie geregeld door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Allure verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Condé Nast gevestigd te New York.

Deel deze Allure aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Allure »
Titel: Allure
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in glamour bladen

Het tijdschrift Glamour
Glamour Magazine
11x Glamour 30,-

Glamour is een tijdschrift over mode, beauty, relaties, celebrities en lifestyle. Neem nu een jaarabonnement met 22% korting!
 zeventien recensiesUw besparing: 8,39  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

22%
korting
Van € 38,39 voor € 30,-
 
Het tijdschrift Glossy
Glossy
3x Glossy 9,95

Glossy is het leukste glamourblad van Nederland. Hoe leven de sterren, wat dragen ze en wat eten ze? Neem nu een abonnement met korting of geef Glossy cadeau!
 twaalf recensiesUw besparing: 2,80

22%
korting
Van € 12,75 voor € 9,95
 
Het tijdschrift Grazia
Grazia
11x Grazia 24,-

Neem een abonnement op Grazia en profiteer de eerste 11 weken van 38% korting op de prijs van losse edities.
 drie recensiesUw besparing: 14,50

38%
korting
Van € 38,50 voor € 24,-
 
Het tijdschrift Beau Monde
Beau Monde
4x Beau Monde 16,-

Maak nu kennis met Beau Monde, hét grootste glamourblad van Nederland. Nu vier keer voor maar 4,- per tijdschrift.
 acht recensiesUw besparing: 5,00

24%
korting
Van € 21,00 voor € 16,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Allure proefabonnement aanbieding, rubriek glamour tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
JAN
abonnement
JAN
Linda
proef abonnement
Linda
Nouveau
proef abonnement
Nouveau
Beoordeling

Geef Allure als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws