Mini Mix voor peuters aanbieding

Proefabonnement op Mini Mix voor peuters

Mini Mix voor peuters
Mini Mix voor peuters

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Onder de naam Denksport Junior brengt puzzelboekenmaker Denksport leuke puzzel-, doe- en kleurboekjes uit voor kids. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten: voor kinderen van plusminus twee tot vier jaar is er nu het doeboek Mini Mix voor peuters. In dit 48 pagina's tellende boekje kan je zoon of dochter zelf of gezellig samen met jou aan de slag met allerlei leuke opdrachtjes. Deze vrolijke en leerzame puzzeltjes zijn helemaal afgestemd op de denk- en leefwereld van peuters. Je kind zal het hartstikke leuk vinden om regelmatig een eigen puzzelboekje in de brievenbus te vinden waarmee het spelenderwijs kan leren puzzelen, tellen, kleuren en lijnen trekken!

In Mini Mix voor peuters vind je onder andere de volgende soorten puzzels en opdrachten:

  • Hoeveel zijn het er? Hiermee leert je peuter spelenderwijs tellen en rekenen. Een voorbeeld van een opdracht: welke lijn loopt er naar het juiste aantal kuikentjes? Het tellen gaat in Mini Mix voor peuters tot en met 3.
  • Lijnpuzzels - dit zijn de overbekende 'verbind de puntjes' puzzels. Hier is ook weer rekening gehouden met de leeftijd, er staan dus nog geen getallen bij en het aantal puntjes is voor een twee- tot vierjarige goed te overzien. Na het verbinden kan de tekening natuurlijk ook nog ingekleurd worden!
  • Doolhof puzzels - Ook deze puzzels zijn bekend en superleuk om te doen voor je kind. Hij of zij zal het poesje bijvoorbeeld graag willen helpen om de juiste weg te vinden zodat ze haar melk kan gaan drinken.
  • Welke hoort er niet bij? Hiermee worden de visuele vaardigheden van je peuter gestimuleerd. De vork hoort logischerwijs niet bij de drie lepels en bij de vier kuikentjes is degene die net uit het ei komt natuurlijk de 'vreemde eend in de bijt'. 😉
  • Kleurplaten - deze mogen natuurlijk niet ontbreken in een doeboek voor peuters. Je kunt ze netjes binnen de lijntjes proberen in te kleuren, maar krassen mag natuurlijk ook gewoon!

Handig om te weten: op de achterkant van iedere pagina staat de oplossing. In het geval van de kleurplaten en lijnpuzzels, waarbij er geen 'echte' oplossing is, staat er een leuk wetenswaardigheidje over de voorgaande afbeelding. Zo kom je bijvoorbeeld te weten dat een jong eendje ook wel een pulletje wordt genoemd en dat zeepaardjes gaan dansen als ze verliefd zijn.

Met Mini Mix voor peuters geef je jouw kind een eigen puzzelboekje op niveau waarmee tellen, inzicht en het concentratievermogen spelenderwijs kunnen worden geoefend. Sommige peuters die al wat verder zijn kunnen veel opdrachtjes misschien al zelfstandig, maar anders kan het natuurlijk altijd gewoon gezellig samen met papa en/of mama!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. Geef je het puzzelboekje cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch. Mini Mix voor peuters van Denksport verschijnt vier keer per jaar; het boekje is een uitgave van Keesing Nederland BV.

Deel deze Mini Mix voor peuters aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mini Mix voor peuters »
Titel: Mini Mix voor peuters
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Het puzzelblad Speelboek voor kids
Speelboek voor kids
7x Speelboek voor kids 26,80

Speelboek voor kids van Denksport Junior is een leuk en gevarieerd puzzelblad voor kinderen van zes tot en met acht jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Meer tijdschriften en kranten:
Mini Mix voor peuters proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Bobo
proef abonnement
Bobo
Mijn eerste puzzelboek
Mini Mix voor kleuters
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws