Bicycling magazine aanbieding

Proefabonnement op Bicycling magazine

Bicycling magazine
Bicycling  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Bicycling magazine is met ruim anderhalf miljoen lezers 's al meer dan 50 jaar werelds grootste internationale fietstijdschrift over race- en MTB. Of je nu op plattelandsweggetjes, op mooie trails dwars door het bos of gewoon in de stad rijdt, dit blad zal je passie voor fietsen nog meer aanwakkeren. Elke editie staat boordevol informatie en tips, zodat je van elke rit die je maakt optimaal kunt genieten.

In elk nummer van het blad vind je:

  • Tests en reviews van de nieuwste modellen en fietsaccessoires - de redactie van Bicycling test alle goede fietsen, fietsonderdelen als vorken, banden, zadels, groepen en groepsets alsmede accessoires zoals helmen, fietscomputers, schoenen, kleding en fietsgereedschap. Op deze manier krijg je alle informatie om een goede afweging te maken voor een nieuwe aankoop.
  • Training- en fitness tips - Duidelijk advies met betrekking tot je workout helpt je om sneller te rijden, beter te klimmen, met meer vertrouwen af te dalen en uithoudingsvermogen en duurtempo op te bouwen.
  • Informatie over voeding - je leert hoe de juiste voeding en voedingssupplementen je je prestaties kunnen verhogen, hoe je vervelende zaken als hongerklap, hypoglycemie en dehydratie kunt voorkomen en hoe je met behulp van het juiste dieet en voedingsschema zo snel mogelijk weer kunt herstellen van een pittige training of wedstrijd.
  • Tochten en bestemmingen - ga zelf op zoek naar een nieuw fietsavontuur door te lezen over de leukste en buitengewone routes over de hele wereld.
  • Mensen en cultuur - geniet van interviews met en artikelen over de meest interessante en inspirerende fietsers uit het wereldje, maar ook van onbekende helden die hun verhaal doen.
  • Onderhoudstips - hoe kun je je fiets het beste onderhouden? In het blad lees je regelmatig over de beste manier om je fiets schoon te maken, onderdelen zoals de voorvork te oliën, de ketting te smeren of te repareren en de juiste bandenspanning te kiezen.
  • Buyer's Guide - ieder jaar verschijnt een schitterende luxueze koopgids waarin de redactie de vraag 'welke fiets moet ik kopen' probeert te beantwoorden voor ieder type fiets en fietser. Aan bod komen alle nieuwe racers, mountainbikes en hybride/city-bikes die er toe doen.

Of je nu een enthousiaste amateur bent die zo af en toe een tochtje maakt of een gevorderde fietser die meerdere keren per week traint: Bicycling magazine is het blad wat je moet lezen als je praktische tips wilt die iedere fietstocht en training leuker maken en bij wilt blijven wat betreft informatie, trends en de nieuwste fietsen en accessoires die de fietssport vorm geven. Tip: dit is ook een mooi blad om kado te geven!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad. Wil je liever een goed Nederlands blad over racefietsen en MTB's? Dan is het tijdschrift Fiets waarschijnlijk de beste keuze.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Geef je het blad kado aan iemand anders dan stopt het automatisch na een jaar (6 nummers). Bicycling magazine is een uitgave van Rodale Inc (ook uitgever van de Amerikaanse edities van Runner's World, Men's Health, Women's Health en Prevention). De distributie in Nederland wordt verzorgd door Global Magazines BV.

Deel deze Bicycling magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Bicycling magazine »
Titel: Bicycling magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in fietsbladen

Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets 17,50

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement stopt automatisch!
 één recensieUw besparing: 2,75

14%
korting
Van € 20,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift FietsActief
Fiets Actief
Proefabonnement: 3x FietsActief 15,-

Veel adviezen om het fietsen comfortabel en gezond te houden. Lees er alles over in het tijdschrift FietsActief!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,97

17%
korting
Van € 17,97 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Pro Cycling
Procycling
Proefabonnement: 3x Procycling 15,-

Procycling is het toonaangevende internationale blad over de professionele wielersport met aandacht voor alle grote evenementen en wielerklassiekers, interviews en schitterende foto's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,97

17%
korting
Van € 17,97 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wieler Revue
Wieler Revue
Proefabonnement: 3x Wieler Revue 15,-

Wieler Revue is Nederlands langstlopende wielertijdschrift met ieder jaar de Seizoengids, Klassiekergids en specials over de Giro, Tour en Vuelta. Neem nu een proefabonnement of vast abonnement met korting op Wieler Revue.
 twee recensiesUw besparing: 5,97

28%
korting
Van € 20,97 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Bicycling magazine proefabonnement aanbieding, rubriek fiets, race- en mtb tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Procycling
proef abonnement
Procycling
Men's Health
abonnement
Men's Health
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws