Bicycling abonnement aanbieding
Home
Abonnement op het blad Bicycling
Huidig nummer
Nr. Special - 28 mei 2024

Komend nummer
Nr. 3 - 27 juni 2024
Donderdag over een week

Abonnement op Bicycling

 Tot 41% korting 
Bicycling
Actuele editie
Special - 28 mei 2024
Volgende editie
3 - 27 juni 2024
Donderdag over een week

Bicycling is het blad voor de sportieve fietser op racer en mountainbike. Met tests van de nieuwste modellen en spullen voor je fiets, de mooiste tochten in binnen- en buitenland, boeiende verhalen over bekende én onbekende fietsers en meer. Neem een abonnement van 1 of 2 jaar met korting tot 41% of geef het tijdschrift 3, 6 of 10x cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!

Bekijk de actie »
Profiteer van 23% korting met dit abonnement
Bicycling logo

Alle Bicycling abonnement aanbiedingen

 1. 6x Bicycling 32,50 = 5,42 per blad
  jaarabonnement23%
  Op papier én digitaal via de Tijdschrift.nl app + toegang tot het Bicycling Fietsrouteplatform
 2. 9x Bicycling 39,99 = 4,44 per blad
  1,5-jarig abonnement37%
  Op papier + gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl + toegang tot het Bicycling Fietsrouteplatform
 3. 12x Bicycling 49,99 = 4,17 per blad
  2-jarig abonnement41%
  Op papier + gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl + toegang tot het Bicycling Fietsrouteplatform
      Meeste voordeel - 41% korting

Bicycling lees je nu al vanaf € 32.50 - profiteer van tot maximaal 41% korting op dit fietsblad!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
6 nummers 32,50 23% Bestel doorlopend
9 nummers 39,99 37% Bestel doorlopend
12 nummers 49,99 41% Bestel doorlopend

Bicycling magazine is internationaal gezien het grootste tijdschrift over fietsen op de MTB en racefiets dat in de Verenigde Staten al sinds 1961 (!) verschijnt. Vanaf 2017 is er ook een Nederlands(talig)e editie verkrijgbaar die zowel eigen unieke inhoud bevat alsmede de best op ons kikkerlandje aansluitende artikelen en reportages uit de Amerikaanse uitgave. Bicycling bestaat uit een blad dat eens in de twee maanden uitkomt én een online platform waar je als sportieve fietser dagelijks nieuwe artikelen kunt lezen over de mooiste hobby ter wereld. Met een print + digitaal abonnement op de Nederlandse editie van Bicycling lees je zes keer per jaar bijzondere verhalen van gewone mensen en exclusieve reportages over professionals. Daarnaast vind je in het magazine alles over de mooiste nieuwe modellen fietsen (zowel racers als MTB's) evenals tests van allerlei soorten gadgets en accessoires, schitterende tochten en routes en de beste tips en tricks met betrekking tot onderhoud, training, gezondheid en voeding.

Vaste rubrieken in Bicycling zijn onder andere 'Goed Spul' - met spullen en dingen waar je blij van wordt -, 'De Schuur' - waar je een kijkje wordt gegund in de schuur van de echte liefhebber - en de column van fanatiek fietser Eric Corton.

Wat zijn op dit moment de beste racefietsen onder de 2000 euro? Hoe zorg je dat je, ondanks je overvolle agenda, wekelijks toch de nodige kilometers weg kunt trappen? Met wat voor soort trainingen kun je zorgen dat je sneller wordt? Wat kunnen we verwachten van het komende wielerseizoen? Wat zijn de mooiste tochten in binnen- en buitenland om zelf te rijden? Waar komt de fascinatie voor het bedwingen van de Mont Ventoux eigenlijk vandaan? Zijn ketonen een wondermiddel voor fietsers? Welke gravelbikes, endurance racers en 29'ers komen momenteel als beste uit de test? Hoe kun je net zo trainen als Steven Kruijswijk? Over dit soort onderwerpen en meer lees je iedere twee maanden in Bicycling!

Neem nu een voordelig abonnement met korting voor nieuwe abonnees op Bicycling magazine of geef het blad cadeau aan een wielerliefhebber. Je krijgt de nieuwste editie van het blad dan zes keer per jaar, nog voordat het in de winkels ligt, zonder verzendkosten in de bus, hebt als extraatje gratis toegang tot de digitale versie via de app van Tijdschrift.nl inclusief de drie edities die daarvoor zijn verschenen én ontvangt 50% korting bij een tweede abonnement op één van de tijdschriften van uitgever Hearst (waaronder Runner's World, Quest, Women's Health en Men's Health).

De abonnementen van 6 nummers (een jaar), 9 nummers (anderhalf jaar) en 12 nummers (2 jaar)voor jezelf gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment op elk moment opzegbaar is met inachtneming van de verschijningstermijn van het blad. Geef je het blad cadeau (3 nummers, 6 nummers of 10 nummers) dan stopt de bezorging automatisch. Bicycling wordt uitgegeven door Hearst Magazines Netherlands BV; het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar waarvan één keer als special.

Deel deze Bicycling aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Bicycling »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Bicycling acties met korting

Aanbieding 1 - 6x Bicycling magazine € 32,50  stopt automatisch: nee

Van
42,24
Voor32,50
Korting23 %
23%
korting

Zes keer Bicycling voor 32,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 9x Bicycling magazine € 39,99  stopt automatisch: nee

Van
63,38
Voor39,99
Korting37 %
37%
korting

Lees Bicycling magazine nu 9x (anderhalf jaar) voor maar 39,99, inclusief digitale toegang!

Vraag aan

Aanbieding 3 - 12x Bicycling magazine € 49,99  stopt automatisch: nee

Van
84,50
Voor49,99
Korting41 %
41%
korting

Lees Bicycling nu twee jaar (twaalf edities waarvan 2 specials) op papier én in digitaal formaat voor slechts 49,99. Dat is een korting van maar liefst 41%!

Vraag aan

Abonnement opties:

Meer abonnementen in fietsbladen

Het tijdschrift FietsActief
FietsActief
Proefabonnement: 3x FietsActief 18,-

FietsActief is het leukste tijdschrift voor de recreatieve fietser! Met deze inspirerende, betrouwbare en praktische fietsgids blijf je steeds leuke, nieuwe plekken ontdekken. Neem of geef een proefabonnement, of ga voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met oplopende korting. Als abonnee heb je bovendien exclusief toegang tot alle FietsActief-routes in het online route-archief met kaarten, beschrijvingen en gps-bestanden!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,25

11%
korting
Van € 20,25 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets magazine 19,99

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting tot 34%, of een automatisch aflopend cadeau-abonnement van 3, 6 of 13 nummers.
 één recensieUw besparing: 0,26

1%
korting
Van € 20,25 voor € 19,99
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Pro Cycling
Procycling
Proefabonnement: 3x Procycling 19,99

Procycling is het toonaangevende internationale blad over de professionele wielersport met aandacht voor alle grote evenementen en wielerklassiekers, interviews en schitterende foto's. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3 of 6x cadeau of kies voor een 1- of 2-jarig abonnement met een aantrekkelijke korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 3,68

16%
korting
Van € 23,67 voor € 19,99
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Bicycling abonnement aanbieding, rubriek fiets, race- en mtb tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Up/Down Mountainbike Magazine
Fiets
proef abonnement
Fiets
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws