Bicycling abonnement aanbieding

Abonnement op Bicycling

 Nú tot 30% korting 
6x Bicycling magazine 27,50
Bicycling

Bicycling is het blad voor de sportieve fietser op racer en mountainbike. Met tests van de nieuwste modellen en spullen voor je fiets, de mooiste tochten in binnen- en buitenland, boeiende verhalen over bekende én onbekende fietsers en meer. Neem een abonnement van 1 of 2 jaar met korting of geef het tijdschrift 3, 6 of 11x cadeau!

Bekijk de actie »
Profiteer van 23% korting met dit abonnement
Bicycling logo

Alle Bicycling abonnement aanbiedingen

 1. 6x Bicycling 27,50 = 4,58 per blad
  jaarabonnement23%
  Op papier én digitaal via de Tijdschrift.nl app
 2. 12x Bicycling 49,99 = 4,17 per blad
  2-jarig abonnement30%
  Op papier + gratis digitaal lezen via Tijdschrift.nl
      Meeste voordeel - 30% korting
 3. 3x Bicycling 15,- = 5,- per blad
  cadeau abonnement 17% - stopt automatisch
  3, 6 of 11x cadeau - op papier én digitaal
 4. 6x Bicycling 30,- = 5,- per blad
  cadeau abonnement 17% - stopt automatisch
  6x cadeau, op papier én digitale edities
 5. 11x Bicycling 50,- = 4,55 per blad
  cadeau abonnement 24% - stopt automatisch
  11x cadeau, op papier én digitale edities

Bicycling lees je nu al vanaf € 15.00 - profiteer van tot maximaal 30% korting op dit fietsblad!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 27,50 23% Bestel doorlopend
12 nummers 49,99 30% Bestel doorlopend
3 nummers cadeau 15,- 17% Bestel aflopend, kado
6 nummers cadeau 30,- 17% Bestel aflopend, kado
11 nummers cadeau 50,- 24% Bestel aflopend, kado

Bicycling magazine is internationaal gezien het grootste tijdschrift over fietsen op de MTB en racefiets dat in de Verenigde Staten al sinds 1961 (!) verschijnt. Vanaf 2017 is er ook een Nederlands(talig)e editie verkrijgbaar die zowel eigen unieke inhoud bevat alsmede de best op ons kikkerlandje aansluitende artikelen en reportages uit de Amerikaanse uitgave. Bicycling bestaat uit een blad dat eens in de twee maanden uitkomt én een online platform waar je als sportieve fietser dagelijks nieuwe artikelen kunt lezen over de mooiste hobby ter wereld. Met een print + digitaal abonnement op de Nederlandse editie van Bicycling lees je zes keer per jaar bijzondere verhalen van gewone mensen en exclusieve reportages over professionals. Daarnaast vind je in het magazine alles over de mooiste nieuwe modellen fietsen (zowel racers als MTB's) evenals tests van allerlei soorten gadgets en accessoires, schitterende tochten en routes en de beste tips en tricks met betrekking tot onderhoud, training, gezondheid en voeding.

Vaste rubrieken in Bicycling zijn onder andere 'Goed Spul' - met spullen en dingen waar je blij van wordt -, 'De Schuur' - waar je een kijkje wordt gegund in de schuur van de echte liefhebber - en de column van fanatiek fietser Eric Corton.

Wat zijn op dit moment de beste racefietsen onder de 2000 euro? Hoe zorg je dat je, ondanks je overvolle agenda, wekelijks toch de nodige kilometers weg kunt trappen? Met wat voor soort trainingen kun je zorgen dat je sneller wordt? Wat kunnen we verwachten van het komende wielerseizoen? Wat zijn de mooiste tochten in binnen- en buitenland om zelf te rijden? Waar komt de fascinatie voor het bedwingen van de Mont Ventoux eigenlijk vandaan? Zijn ketonen een wondermiddel voor fietsers? Welke gravelbikes, endurance racers en 29'ers komen momenteel als beste uit de test? Hoe kun je net zo trainen als Steven Kruijswijk? Over dit soort onderwerpen en meer lees je iedere twee maanden in Bicycling!

Neem nu een voordelig abonnement met korting voor nieuwe abonnees op Bicycling magazine of geef het blad cadeau aan een wielerliefhebber. Je krijgt de nieuwste editie van het blad dan zes keer per jaar, nog voordat het in de winkels ligt, zonder verzendkosten in de bus, hebt als extraatje gratis toegang tot de digitale versie via de app van Tijdschrift.nl inclusief de drie edities die daarvoor zijn verschenen én ontvangt 50% korting bij een tweede abonnement op één van de tijdschriften van uitgever Hearst (waaronder Runner's World, Quest, Women's Health en Men's Health).

De abonnementen van 6 nummers 27,50 (een jaar) en 12 nummers 49,99 (2 jaar)voor jezelf gelden tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment op elk moment opzegbaar is met inachtneming van de verschijningstermijn van het blad. Geef je het blad cadeau (3 nummers 15,-, 6 nummers 30,- of 11 nummers 50,-) dan stopt de bezorging automatisch. Bicycling wordt uitgegeven door Hearst Magazines Netherlands BV; het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar waarvan één keer als special.

Deel deze Bicycling aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Bicycling »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Bicycling acties met korting

Aanbieding 1 - 6x Bicycling magazine € 27,50  stopt automatisch: nee

Van
35,94
Voor27,50
Korting23 %
23%
korting

Zes keer Bicycling voor 27,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 12x Bicycling magazine € 49,99  stopt automatisch: nee

Van
71,88
Voor49,99
Korting30 %
30%
korting

Lees Bicycling nu twee jaar (twaalf edities waarvan 2 specials) op papier én in digitaal formaat voor slechts 49,99. Dat is een korting op losse nummers van maar liefst 30%!

Vraag aan

Aanbieding 3 - 3, 6 of 11x Bicycling magazine cadeau  stopt automatisch: ja

Van
17,97
Voor15,00
Korting17 %
17%
korting

Geef Bicycling magazine nu drie keer (een half jaar), zes keer (een jaar) of elf keer (bijna twee jaar) cadeau aan een wielerfanaat in je familie of vriendenkring. Het cadeau abonnement stopt automatisch en omvat zowel de papieren als digitale edities van het blad.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 6x Bicycling magazine cadeau € 30,-  stopt automatisch: ja

Van
35,94
Voor30,00
Korting17 %
17%
korting

Geef de Nederlandse editie van het tijdschrift Bicycling nu een jaar lang cadeau, op papier én digitaal. Het cadeau abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 5 - 11x Bicycling magazine cadeau € 50,-  stopt automatisch: ja

Van
65,89
Voor50,00
Korting24 %
24%
korting

Een topcadeau voor een echte fietser: een abonnement op Bicycling. Nu 11x (bijna 2 jaar) voor slechts 50 euro. Opzeggen is niet nodig, want het cadeauabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Meer abonnementen in fietsbladen

Het tijdschrift FietsActief
FietsActief
Proefabonnement: 3x FietsActief 18,-

FietsActief is het leukste tijdschrift voor de recreatieve fietser! Met deze inspirerende, betrouwbare en praktische fietsgids blijf je steeds leuke, nieuwe plekken ontdekken. Neem of geef een proefabonnement, of ga voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met oplopende korting. Als abonnee heb je bovendien exclusief toegang tot alle FietsActief-routes in het online route-archief met kaarten, beschrijvingen en gps-bestanden!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,25

11%
korting
Van € 20,25 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Fiets
Fiets
Proefabonnement: 3x Fiets magazine 17,49

Maak voordelig kennis met het race- en MTB tijdschrift Fiets. Het proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting tot 27%, of een automatisch aflopend cadeau-abonnement van 3, 6 of 13 nummers.
 één recensieUw besparing: 2,94

14%
korting
Van € 20,43 voor € 17,49
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Pro Cycling
Procycling
Proefabonnement: 3x Procycling 18,50

Procycling is het toonaangevende internationale blad over de professionele wielersport met aandacht voor alle grote evenementen en wielerklassiekers, interviews en schitterende foto's. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3, 6 of 12x cadeau of kies voor een 1- of 2-jarig abonnement met een aantrekkelijke korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,75

9%
korting
Van € 20,25 voor € 18,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Bicycling abonnement aanbieding, rubriek fiets, race- en mtb tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Up/Down Mountainbike Magazine
Fiets
proef abonnement
Fiets
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws