Muse magazine abonnement aanbieding
Abonnement op het blad Muse magazine
Muse Magazine is een Engelstalig populair wetenschappelijk blad voor kinderen van 9 t/m 14 jaar met alles over wetenschap, kunst en geschiedenis gebracht met een dosis humor.
voor 10,28per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op Muse magazine

Muse magazine
Alle Muse magazine abonnement aanbiedingen
 1. 9x Muse magazine 92,50 = 10,28 per blad
  jaarabonnement
  Beste deal
 2. 9x Muse magazine 92,50 = 10,28 per blad
  cadeau abonnement (stopt automatisch)
Muse magazine leest u nu al vanaf 92.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
9 nummers 92,50   Vraag aan doorlopend
9 nummers cadeau 92,50   Vraag aan aflopend, kado

Muse magazine is een Amerikaans tijdschrift voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar over wetenschap, geschiedenis en kunst. Het blad is erg nauwkeurig als het op de feiten aankomt maar schrijft tegelijkertijd met een flinke dosis humor. Kinderen die willen weten of dieren kunnen denken en hoe we kunnen voorkomen dat robots de wereld gaan overnemen vinden hun antwoord in Muse, in artikelen die geschreven zijn door vooraanstaande auteurs en die rijkelijk voorzien zijn van hoogwaardige illustraties en fotografie. Met een abonnement op Muse kan je tweetalige of Engels als moedertaal hebbende zoon, dochter of kleinkind op een leuke en grappige manier de wereld van de wetenschap ontdekken.

Muse is niet in de eerste plaats alleen maar serieus. Het is vooral een grappig blad voor snuggere kinderen die nieuwsgierig zijn en alles willen weten. In Muse gaat het namelijk ook over alles: het verleden, het heden én de toekomst; geschiedenis, wetenschap én de wereld van de kunst; wat we al weten én waar op het moment nog onderzoek naar wordt gedaan en waar we dus binnenkort wellicht een antwoord op zullen hebben. In Muse vind je geen droge opsomming van feiten: het is een gids voor een intellectuele verkenningstocht die kinderen meeneemt op grote avonturen. Naar de diepten van de zeeën waar gigantische inktvissen leven, buiten de aarde waar vreemde nieuwe werelden onderzocht worden en naar het verre verleden tot aan de periode waarin de Neanderthalers leefden toe. Daarbij wordt altijd een kindvriendelijke stijl aangehouden: vragen die kinderen zelf zouden kunnen stellen worden beantwoord op een manier die goed te bevatten is voor ze.

De grafisch geörienteerde artikelen in het blad zijn voorzien van een flinke dosis eigentijdse humor. Tesamen met prachtige foto's en illustraties, strips, wetenschappelijke experimenten, prijsvragen, activiteiten en vragen van lezers zorgt dit ervoor dat je zoon of dochter iedere editie van voor naar achter leest. Muse is kortom het perfecte populair-wetenschappelijke tijdschrift voor je leergierige en onderzoekende kind dat zijn of haar brein in topconditie zal houden!

Muse magazine verschijnt negen keer per jaar en bevat:

 • Inzichtelijke artikelen over allerlei onderwerpen die kinderen scherp houden en ervoor zorgen dat ze meer willen leren: van robots en ruimtevaart tot mythologie tot tropische regenwouden tot het houden van bijen op je eigen dak - je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel aan bod.
 • E-mail en brieven met vragen van lezers die beantwoord worden door de redactie. Op deze manier worden kinderen betrokken bij de Muse gemeenschap en andere kinderen die hun interesses en passies delen.
 • Specials waaronder artikelen die door lezers geschreven zijn, prijsvragen die je creativiteit op de proef stellen en nog veel meer!

Let op: dit is een Engelstalig blad. Het niveau is voor kinderen met als moedertaal Engels in de leeftijd van negen tot ongeveer veertien jaar.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Als je het tijdschrift cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijg je een vrijblijvend aanbod om met nog een jaar te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding zoals vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Muse magazine verschijnt negen maal per jaar en wordt uitgegeven door Cricket Media te McLean, Virginia in de Verenigde Staten.

Deel deze Muse magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Muse magazine »
Titel: Muse magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle Muse kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 9x Muse (1 jaar) € 92,50  stopt automatisch: nee

Van
92,50
Voor92,50

Negen keer Muse voor 92,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 9x Muse cadeau  stopt automatisch: ja

Van
92,50
Voor92,50

Geef Muse, het wetenschapsblad voor kinderen van 9-14 die het Engels beheersen en graag hun hersens gebruiken, nu een jaar lang cadeau. Stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Stuur deze Muse magazine aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op Muse magazine toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

Muse magazine aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck
Proefabonnement: 9x Donald Duck 25,-

Lees of geef Donald Duck nu negen weken voor maar 25 euro. Het proefabonnement stopt automatisch! Of kies voor één van de andere abonnementen met korting.
 56 recensiesUw besparing: 3,35

12%
korting
Van € 28,35 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift MeidenMagazine
Meiden Magazine
Proefabonnement: 5x Meiden Magazine 17,50

Meidenmagazine: iedere 4 weken het leukste tijdschrift, speciaal voor meiden vol met mode, strips, films, gadgets en soaps.
 146 recensiesUw besparing: 3,75

18%
korting
Van € 21,25 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 vijf recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Muse magazine abonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Zoobooks
abonnement
Zoobooks
Faces
abonnement
Faces
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws