Stuff magazine aanbieding

Proefabonnement op Stuff magazine

Stuff magazine
Stuff  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Britse blad Stuff magazine is jouw cutting-edge gids en de meest gerenommeerde bron van kennis op het gebied van gadgets, uitrusting en technologie. Het tijdschrift is inspirerend, spitsvondig en wordt op een toegankelijke manier geschreven. Geen wonder dat het blad in de loop der jaren is uitgegroeid tot het best verkopende gadget magazine ter wereld! Iedere editie van Stuff is tot de nok toe gevuld met 's werelds coolste spullen: smartphones, laptops, foto- en videocamera's, tv's en nog veel meer. Waar wacht je nog op? Er zijn letterlijk duizenden redenen waarom je een abonnement op Stuff zou moeten nemen, maar dan zouden we ook nog een TL;DR moeten schrijven. Dus hebben we de drie belangrijkste punten gepakt:

Het maakt je tot een genie op het gebied van tech
De inspirerende artikelen in de Projects rubriek van Stuff laten je op een geheel nieuwe wijze denken over van alles. Voor je het weet doe je dingen met je gadgets die je niet voor mogelijk had gehouden, zoals het bouwen van een compleet nieuw thuisnetwerk tot het aanscherpen van je creatieve skills in de maandelijkse masterclass 'Beta yourself'. Zonder een constante toevoer van nieuwe technologie heb je natuurlijk niet veel aan kennis, daarom laat Stuff je zien welke nieuwe gadgets je absoluut moet hebben en hoe je je 'oude' tech spullen ombouwt tot iets geweldigs.

Stuff denkt aan alles
Bij Stuff weten ze dat je het druk hebt, en daarom besteedt de redactie al haar tijd aan het filteren van de enorme stroom aan nieuwe spullen in Gadgetland zodat alleen de meest smakelijke tech-hapjes die er echt toe doen overblijven. Deze worden voordat er maar een woord over geschreven wordt eerst aan honderden uren van uitgebreide tests onderworpen. Als de coolheidsfactor dan eindelijk een feit is (en bevredigend genoeg uiteraard) krijgt het product de ruimte en de aandacht die het in het blad verdient. Zo weet je dus zeker dat je de perfecte nieuwe partner in jouw gadget-leven hebt gevonden. Geen dank.

Stuff kan in de toekomst kijken (soort van)
Met zijn enorme digitale bionische ogen kan Stuff de toekomst in superhoge resolutie zien. Door een combinatie van inzicht, onderzoek (en niet te vergeten tijdreizen) weet de redactie wat er gaat gebeuren lang voordat het zover is! Je zult naar adem snakken als Stuff de laatste doorbraken op het gebied van tech en gadgets laat zien en je kunt je iedere maand vergapen aan de reportages over dingen die nog uitgevonden moeten worden in de rubrieken 'Next Big Thing' en 'Future Stuff'.

Til jouw gadget-leven naar een hoger plan met een abonnement op Stuff magazine! Tip: je kunt het blad ook cadeau geven aan een echte gadget-freak en liefhebber van nieuwe technologie.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Stuff magazine verschijnt dertien keer per jaar en wordt uitgegeven door Kelsey Media te Kent in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Stuff magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Stuff magazine »
Titel: Stuff magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in mannenbladen

Het tijdschrift VI
Voetbal International
6 maanden VI 28,- per kwartaal

Voetbal International houdt je iedere week volledig op de hoogte van de (inter)nationale voetbalcompetities. Neem nu een abonnement op VI en kies voor een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot 49%!
 twaalf recensiesUw besparing: 26,00

32%
korting
Slechts2,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift JFK
JFK magazine
Proefabonnement: 3 JFK 17,50

JFK magazine - For Great Men - is hét toonaangevende lifestyle blad voor de moderne, goed verzorgde man met aandacht voor stijlvolle zaken. Neem nu een proefabonnement of geef JFK cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het mannenblad Playboy
Playboy
6x Playboy 29,-

Playboy is het internationale mannenblad dat prikkelt, uitdaagt, informeert en onthult.
 één recensieUw besparing: 18,94

40%
korting
Van € 47,94 voor € 29,-
 
Het tijdschrift Panorama
Panorama
13x Panorama 36,35

Reageer nu en ontvang Panorama, het meest gelezen mannenblad, dertien weken lang met 30% korting thuis.
 vier recensiesUw besparing: 15,52

30%
korting
Slechts2,80 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Stuff magazine proefabonnement aanbieding, rubriek tijdschriften voor mannen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
C't
abonnement
C't
iCreate Magazine
abonnement
iCreate Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws