Travel Weekly aanbieding

Proefabonnement op Travel Weekly

Travel Weekly
Travel Weekly  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


De eerste editie van het zakenblad Travel Weekly verscheen reeds in 1969, toen nog onder de naam Travel News. Het tijdschrift is sindsdien onafgebroken iedere week verschenen en brengt nog steeds op een onovertroffen wijze nieuws, analyses en achtergronden over de mensen en producten binnen de reisindustrie alsmede de vraagstukken waarmee de reisbranche vandaag de dag wordt geconfronteerd.

Travel Weekly brengt iedere week het nieuws wat er toe doet uit de reisbranche op een levendige en toegankelijke manier. Of het nu om luchtvaartmaatschappijen, cruise- en andere rederijen, hotels, autoverhuurbedrijven, bureaus voor toerisme, pont- en veerdiensten of spoorwegmaatschappijen gaat: de ervaren redacteuren van het blad verslaan het nieuws en schrijven uitgebreide artikelen over alle denkbare sectoren in de reisindustrie.

Daarnaast verschijnen er iedere week diepgaande artikelen over bestemmingen en specialismen, regelmatige columns van experts uit de branche en niet te vergeten de must read: Mystery Shopper. In deze rubriek neemt een redacteur die zich voordoet als klant contact op met een aantal reisorganisaties in een bepaalde sector met een verzoek om hem of haar te helpen bij het plannen van een reis, waarbij bepaalde wensen moeten worden ingewilligd. De betreffende organisaties krijgen een eindoordeel gemeten in sterren op basis van het optreden, productkennis, houding van het personeel, het niveau van de informatievoorziening en de verkooptechniek. De best scorende organisatie krijgt een felbegeerde eervolle vermelding van Travel Weekly.

Iedere editie van het vakblad staat in het teken van een bepaald land, gebied of werelddeel en/of een bepaald soort vakantie. Verder worden er regelmatig als extra thema-bijlagen over bepaalde sectoren en producten bij het magazine gevoegd. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een themanummer over cruises, hotels, avontuurlijke vakanties etc.

Bent u werkzaam in de reisbranche en heeft u een functie met beslissingsbevoegdheid? Dan is Travel Weekly de wekelijkse krant voor u! Neem een abonnement en blijf zodoende voortaan volledig op de hoogte van wat er speelt in uw branche.

Let op: dit betreft een Engelstalige vaktitel.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via mail (service@engelsebladen.nl), brief of telefonisch. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. Indien u gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Travel Weekly verschijnt wekelijks met uitzondering van de laatste week van het jaar (gedurende de kerstdagen en oud en nieuw); het tijdschrift wordt uitgegeven door de Travel Weekly Group te Londen.

Deel deze Travel Weekly aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Travel Weekly »
Titel: Travel Weekly
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
4x Quote 30,-

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 drie recensiesUw besparing: 9,80

25%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
 
Het vaktijdschrift Officerendement
Office Rendement
5x Office Rendement 29,-

Office Rendement is een nieuws- en adviesmagazine voor secretaresses en office managers.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Het vakblad HR Rendement
HR Rendement
5x HR Rendement 29,-

HR Rendement is het nieuws- en adviesmagazine over human resources.
 één recensieUw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Het vakblad Salarisrendement
Salaris Rendement
5x Salaris Rendement 29,00

Salaris Rendement is het gloednieuwe vaktijdschrift voor verantwoordelijken voor de loon- en personeels administratie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Travel Weekly proefabonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Columbus Travel
proef abonnement
Columbus Travel
National Geographic Traveler
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws