Financieele Dagblad abonnement aanbieding
Home

Abonnement op het Financieele Dagblad

 Tot 45% korting 
1 jaar het FD Totaal 36,- / maand
Het Financieele Dagblad

Lees nu een jaar lang het Financieele Dagblad met korting tot 45%* op het reguliere tarief. Kies in het aanbiedingen overzicht hieronder voor de abonnementsvorm die bij u past: FD Totaal (iedere werkdag + zaterdag de krant in de bus), FD Digitaal (de digitale krant + volledig digitale toegang tot FD.nl en de FD App via desktop, tablet en mobiel) of FD Digitaal Plus (inclusief papieren krant op zaterdag).
* Deze aanbiedingen gelden uitsluitend voor particulieren.

Bekijk de actie »
Profiteer van 45% korting met dit abonnement
Financieele Dagblad logo

Alle Financieele Dagblad abonnement aanbiedingen

 1. 1 jaar 36,- per maand
  jaarabonnement45%
  * Uitsluitend voor particulieren. Papieren + digitale krant van ma-za, onbeperkt artikelen lezen op FD.nl en in de FD App en dagelijkse e-mail update
      Meeste voordeel - 45% korting
  Meest gekozen
 2. 1 jaar 36,- per maand
  digitaal abonnement31%
  * Uitsluitend voor particulieren. Maandag t/m zaterdag de digitale krant, onbeperkt artikelen lezen op FD.nl en in de FD App en dagelijkse e-mail update
 3. 1 jaar 37,- per maand
  zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement31%
  * Uitsluitend voor particulieren. Papieren krant op zaterdag, ma-za de digitale krant, onbeperkt artikelen lezen op FD.nl en in de FD App en dagelijkse e-mail update

Financieele Dagblad lees je nu al vanaf € 432.00 - profiteer van tot maximaal 45% korting op deze krant!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
312 nummers 432,- 45% Bestel doorlopend
312 nummers 432,- 31% Bestel doorlopend
312 nummers 444,- 31% Bestel doorlopend

Neem nu een voordelig abonnement op het Financieele Dagblad, inclusief volledige toegang tot de website: FD.nl. Voor nieuwe (particuliere) lezers van het FD zijn er aantrekkelijke tarieven, vanaf 34,- per maand blijft u nu al een jaar lang op de hoogte van het financiële en economische nieuws.

Packshot FDHet Financieele Dagblad volgt dagelijks financieel-economisch nieuws, achtergronden en analyses op de voet. Met een abonnement op het Financieel Dagblad heeft u een krant die bewust compact, helder en relevant is. Politiek en economisch nieuws wordt vertaald naar de concrete gevolgen voor de bedrijfseconomische praktijk en uw prive-financiën.

Dagelijks leest u in de rubriek 'Eigen Zaak' over de praktijk van het ondernemen, elke vrijdag treft u in de bijlage 'Persoonlijk' artikelen over kunst, lifestyle en personal finance aan. Voorts heeft het FD wekelijkse themapagina's, te weten (van maandag t/m vrijdag): Vastgoed, Technologie, Communicatie, Mens & Werk en Management & Strategie.

Kies nu uit 1 van de drie voordelige FD abonnementen inclusief onbeperkte toegang tot FD.nl en het Financieele Dagblad elke dag in de bus en op de tablet, pc of smartphone:

 • 1 jaar het FD Digitaal voor € 34,- / maand
 • 1 jaar het FD Digitaal Plus voor € 36,- / maand
 • 1 jaar het FD Totaal voor € 35,- / maand

Dit kennismakingsaanbod geldt alleen voor particulieren en als u de afgelopen zes maanden geen abonnement op het Financieel Dagblad heeft gehad. Na de eerste termijn wordt het abonnement automatisch omgezet in een maandelijks opzegbaar abonnement voor onbepaalde tijd. Het FD verschijnt 312 keer per jaar en wordt uitgegeven door FD Mediagroep.

Deel deze Financieele Dagblad aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Drie Financieele Dagblad recensies »
8.3 / 10, 3 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.3

Externe bron:
FD.nl

De actuele FD acties met korting

Aanbieding 1 - 1 jaar het FD Totaal € 36,- / maand  stopt automatisch: nee

Van
780,00
Voor432,00
Korting45 %
45%
korting

312 keer het FD voor 432,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 1 jaar het FD Digitaal € 36,- / maand  stopt automatisch: nee

Van
624,00
Voor432,00
Korting31 %
31%
korting

Lees nu een jaar lang het Financieele Dagblad met korting tot 45%* op het reguliere tarief. Kies in het aanbiedingen overzicht hieronder voor de abonnementsvorm die bij u past: FD Digitaal (de digitale krant + volledig digitale toegang tot FD.nl en de FD App via desktop, tablet en mobiel), FD Digitaal Plus (inclusief papieren krant op zaterdag) of FD Totaal (iedere werkdag + zaterdag de krant in de bus).
* Deze aanbiedingen gelden uitsluitend voor particulieren.

Vraag aan

Aanbieding 3 - 1 jaar het FD Digitaal Plus € 37,- / maand  stopt automatisch: nee

Van
648,00
Voor444,00
Korting31 %
31%
korting

Met het FD Digitaal Plus abonnement ontvangt u op zaterdag de krant FD Weekend + magazine FD Persoonlijk in de bus en heeft u iedere dag onbeperkte digitale toegang tot de volledige krant + artikelen op FD.nl en in de FD App. Tevens ontvangt u een dagelijkse update met het belangrijkste nieuws via de mail.

Vraag aan

De verslaggeving van de verrassende Brexit in de Nederlandse en internationale krantenBerichtgeving over de verrassende uitslag
Brexit in de kranten
Het toch wel verrassende nieuws dat de Britten voor een Brexit stemden bracht de redacties van zo'n beetje alle kranten in Europa in beroering.

Meer abonnementen in kranten

De krant de Volkskrant
Volkskrant
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken de Volkskrant 4,-

Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.
 47 recensiesUw besparing: 40,28

91%
korting
Van € 44,28 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant het AD Algemeen Dagblad
AD Algemeen Dagblad
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken het AD 4,-

AD aanbieding: lees de krant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro. Het proefabonnement stopt automatisch en omvat naast de papieren krant toegang tot de digitale versie van het Algemeen Dagblad én op zaterdag Mezza Magazine en de bijlagen Z & Zo. Kiezen voor zaterdag + digitaal of alleen digitaal is ook mogelijk. Het AD langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting: Zaterdag + Digitaal vanaf 3,75, Compleet vanaf 5,50 en Digitaal vanaf 3,25 per week.
 74 recensiesUw besparing: 27,01

87%
korting
Van € 31,01 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
Het dagblad Trouw
Trouw Dagblad
Proefabonnement: 4, 6 of 8 weken Trouw 4,-

Lees Trouw Dagblad nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro. Het proefabonnement stopt automatisch. U kunt kiezen uit zaterdag + digitaal, volledig digitaal of maandag t/m zaterdag op papier en de hele week digitaal. Liever langer lezen? Kies dan voor een 1, 2 of 3-jarig abonnement - Compleet, Zaterdag + Digitaal of Digitaal - met korting oplopend tot 42%.
 negentien recensiesUw besparing: 41,20

91%
korting
Van € 45,20 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant NRC
NRC
Kies uw NRC abonnement: Compleet, Zaterdag & Digitaal, 100% Digitaal of nrc.nl

NRC is een krant die het dagelijks nieuws en achtergronden op hoog kwalitatief niveau brengt. Lees NRC nu een jaar lang op zaterdag op papier en van maandag t/m zaterdag digitaal met 50% korting, of kies voor een andere abonnementsvorm (volledig digitaal of de hele week op papier én digitaal) en looptijd.
 26 recensiesUw besparing: 210,10

50%
korting
Slechts0,67 per krant
 
Meer tijdschriften en kranten:
Financieele Dagblad abonnement aanbieding, rubriek dagbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Beleggers Belangen
abonnement
Beleggers Belangen
EW magazine
abonnement
EW magazine
Quote
abonnement
Quote
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws