Residence recensie van Joke Mijdenga

Residence recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Residence »

# 1 - Joke Mijdenga

Dromen met Residence

Waardering: 9 / 10
Residence
Word abonnee van Residence

Aanbieding


Er is niks mis mee: wonen in een flat of rijtjeshuis. Duizenden zijn er ziels gelukkig. We werken, eten, lachen, huilen, slapen en dromen van... Ja, misschien het winnen van een loterij, een villa aan de waterkant, een boerderijtje op het platteland. Een appartement in Spanje of misschien wel Griekenland? Maar wanneer dit nog geen realiteit is, een mens blijft toch altijd hopen, koop ik mijn dromen. En mijn dromen komen uit wanneer ik alleen al Residence doorblader.

Je moet niet meteen gaan lezen. Hou het blad in de handen. Voel het glossypapier.
Sla rustig blad voor blad om en geniet van de prachtige foto's. Een lust voor het oog. Niet alleen vrouwen maar ook mannen zullen er van genieten. De veelzijdigheid aan artikelen maakt je toch wel nieuwschierig naar wat men te melden heeft. Zelfs de reclame is niet storend. Het heeft betrekking op de redactionele inhoud.

Of het nu regent, sneeuw of zonnig is, voor mij maakt het geen enkel verschil wanneer ik
het blad Residence lees. Terwijl je leest en nog eens leest , bladert , daarna af en toe in de verte staart , weer kijkt en leest , dan worden je wensen en dromen waar. Natuurlijk ben jij het die in de trein zit naar "Verweggistan". Jij bent het die in dat wereldberoemde restaurant met je geliefde zit te dineren met een glas verrukkelijke wijn. Jij speelt de sterren van de hemel op een vleugel in een landhuis in Denemarken. Zelf draai je die "gouden" kranen open en sluit fluwelen gordijnen. En die kast met die prachtige handgrepen had je toch altijd al willen hebben?

Wanneer de hond voor de derde keer zijn poot op mijn arm legt, ontwaak ik: ze wil gewoon haar brokken. Het is etenstijd. We eten straks macaroni, maar ik neem Residence vanavond en morgenavond en daarna mee naar bed. Weet ik zeker dat ik lekker slaap en droom.

9

Geef zelf je mening over Residence »

Residence wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er is één recensie en één korte review geschreven voor het tijdschrift Residence, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Residence recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Residence

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Residence? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het blad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Residence

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Residence (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Wonen Landelijke Stijl
proefabonnement
Wonen Landelijke Stijl proefabonnement
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
Elle Decoration
abonnement
Elle Decoration proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws