Residence recensie van Joke Mijdenga

Residence recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Residence »

# 1 - Joke Mijdenga

Dromen met Residence

Waardering: 9 / 10
Residence
Word abonnee van Residence

Aanbieding


Er is niks mis mee: wonen in een flat of rijtjeshuis. Duizenden zijn er ziels gelukkig. We werken, eten, lachen, huilen, slapen en dromen van... Ja, misschien het winnen van een loterij, een villa aan de waterkant, een boerderijtje op het platteland. Een appartement in Spanje of misschien wel Griekenland? Maar wanneer dit nog geen realiteit is, een mens blijft toch altijd hopen, koop ik mijn dromen. En mijn dromen komen uit wanneer ik alleen al Residence doorblader.

Je moet niet meteen gaan lezen. Hou het blad in de handen. Voel het glossypapier.
Sla rustig blad voor blad om en geniet van de prachtige foto's. Een lust voor het oog. Niet alleen vrouwen maar ook mannen zullen er van genieten. De veelzijdigheid aan artikelen maakt je toch wel nieuwschierig naar wat men te melden heeft. Zelfs de reclame is niet storend. Het heeft betrekking op de redactionele inhoud.

Of het nu regent, sneeuw of zonnig is, voor mij maakt het geen enkel verschil wanneer ik
het blad Residence lees. Terwijl je leest en nog eens leest , bladert , daarna af en toe in de verte staart , weer kijkt en leest , dan worden je wensen en dromen waar. Natuurlijk ben jij het die in de trein zit naar "Verweggistan". Jij bent het die in dat wereldberoemde restaurant met je geliefde zit te dineren met een glas verrukkelijke wijn. Jij speelt de sterren van de hemel op een vleugel in een landhuis in Denemarken. Zelf draai je die "gouden" kranen open en sluit fluwelen gordijnen. En die kast met die prachtige handgrepen had je toch altijd al willen hebben?

Wanneer de hond voor de derde keer zijn poot op mijn arm legt, ontwaak ik: ze wil gewoon haar brokken. Het is etenstijd. We eten straks macaroni, maar ik neem Residence vanavond en morgenavond en daarna mee naar bed. Weet ik zeker dat ik lekker slaap en droom.

Geef zelf je mening over Residence »

Residence wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er is één recensie en één korte review geschreven voor het tijdschrift Residence, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Residence recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Residence

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Residence? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Residence
Residence
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Residence

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Wonen Landelijke Stijl
proefabonnement
Wonen Landelijke Stijl proefabonnement
Landleven
proefabonnement
Landleven proefabonnement
ELLE Decoration
abonnement
ELLE Decoration proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws