Stars recensie van NA Jansen

Stars recensie

Navigeer: Eerste recensie | Stars recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Stars »

# 1 - NA Jansen

Trendy, opvallend en prettige schrijfstijl met de layout van een blad voor kleuters

Waardering: 8 / 10
Stars
Word abonnee van Stars

Aanbieding


Afgelopen september ging ik met vakantie, voor die tijd ben ik even naar de Bruna geweest om wat tijdschriften te shoppen. Mijn ook viel op Stars, het zag er erg jong en speels uit. Het blad is meegegaan. Ik heb het erg kritisch gelezen. Het viel me op dat er weinig werknemers (m/v) bij betrokken zijn omdat veel artikelen door dezelfde personen zijn geschreven. Ook het kleur gebruik viel erg op evenals de gebruikte lettertypen en de wijze waarop fotobijschriften waren geplaatst. De bijschriften stonden vaak wat speelser, scheef en niet strak. Mijn omschrijving van de eerste twee uitgaven die ik las was dan ook: 'De layout van een blad voor peuters en kleuters met onderwerpen en schrijfstijl voor volwassenen. Met als eindresultaat een trendy, opvallend en prettig leesbaar blad.'

De layout is inmiddels veranderd. De kleuren zijn minder zoet, de lettertypen zijn volwassener en de bijschriften zijn nu strak geplaatst. Nu wordt er meer gedaan met de kadertjes waarin de bijschriften staan. Hierdoor vind ik de layout niet meer voor een peuter/kleuter blad. Ondanks de aanpassingen, welke ik een verbetering vind, is het blad nog net zo trendy, opvallend en prettig leesbaar. De artikelen zijn kort, niets geen gezeur er om heen, direct to the point. Dat leest erg prettig. En de prijs is natuurlijk ook erg prettig.

Ik lees vele bladen zoals Glamour, Glossy, Beau Monde, Vriendin, Flair en ik was ook een groot fan van IN-Magazine en Pulse. Stars is daar sinds september ook bijgekomen. Momenteel koop ik Stars nog los maar zal binnenkort zeker een abonnement nemen.

8

Geef zelf je mening over Stars »

Stars wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.2

Er zijn in totaal acht uitgebreide recensies en elf korte reviews geschreven voor het tijdschrift Stars, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Stars recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Stars

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Stars? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het maandblad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Stars

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Stars (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Schrijftips:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Glossy
abonnement kado
Glossy abonnement kado
Glamour Magazine
abonnement
Glamour Magazine proefabonnement
Glamour
abonnement kado
Glamour abonnement kado
CosmoGirl!
abonnement
CosmoGirl! proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws