Abonneeservice de Avrobode

Contactgegevens tv gids de Avrobode

Avrobode abonnement

De Avrobode verschijnt 52x per jaar en wordt uitgegeven door Bindinc. Hieronder vindt u de contact gegevens van de klantenservice en uitgever van dit blad.

Hoe kunnen we u helpen?

Abonneeservice de Avrobode
NaamAvro bode abonnementenservice
Adres Postbus 5000
Postcode & plaats 1200 EW Hilversum
Telefoon 035 - 672 68 50
Fax Geen faxnummer beschikbaar.
E-mail klantcontactcentrum@avrobode.nl

De abonnementen service van de Avrobode is tijdens kantooruren bereikbaar op het hierboven vermelde telefoonnummer en e-mailadres.

i - Opzeggen

U kunt uw abonnement op de Avro Bode schriftelijk, telefonisch en via de online abonneeservice (http://web.avrotros.nl/AvroBode/Contact/) opzeggen of wijzigen. Opzegging kan door een brief te sturen aan de het hierboven genoemde adres of door een e-mailbericht te sturen naar klantcontactcentrum@avrobode.nl. De abonneeservice stelt het op prijs wanneer u de reden van opzegging ook doorgeeft.

ii - Adreswijziging

Bent u verhuisd of gaat u verhuizen? Geef dan via het bovenstaande telefoonnummer uw adreswijziging door. Ook indien u de Avrobode tijdelijk wilt laten doorsturen naar een ander adres in Nederland of tijdelijk wilt stopzetten in verband met vakantie kunt u telefonisch contact opnemen.

iii - Klachten over de bezorging

Indien u de Avrobode niet of in beschadigde staat heeft ontvangen kunt u op http://web.avrotros.nl/AvroBode/Contact/ een formulier invullen, waarna u zo snel mogelijk een nieuw exemplaar krijgt opgestuurd.

Andere tv gidsen [5 titels] van Bindinc

Naast de Avro Bode geeft Bindinc ook de volgende programmabladen uit:

Uitgever de Avro Bode
Naam uitgeverBindinc
AdresPostbus 580
Postcode & plaats1200 AN Hilversum
Telefoonnummer035 - 672 67 26
FaxGeen fax nr. beschikbaar.
EmailGeen e-mailadres beschikbaar

Let op: De contactgegevens van de uitgever zijn niet bedoeld voor het doorgeven van bijvoorbeeld adreswijzigingen, het opzeggen van uw abonnement of voor andere vragen over uw lidmaatschap van het blad. U kunt de bovenaan geplaatste contact gegevens van de abonneeservice daarvoor gebruiken.

Disclaimer
De informatie op deze pagina wordt geboden 'as is'. Dit betekent dat, hoewel Proefabonnementen-Gids.nl haar uiterste best doet om correcte en actuele informatie omtrent contact gegevens van uitgevers van bladen en hun abonneeservice te verschaffen, het kan voorkomen dat de aangeboden informatie niet of niet geheel juist is. Voor de laatste informatie omtrent contactgegevens kijkt u bij voorkeur in het colofon van de Avrobode.

Proefabonnementen-Gids.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden op haar website.

© 2003-2023 Proefabonnementen-Gids.nl - hét adres voor voordelige proefabonnementen op tv gidsen.

Meer tv-gidsen
MAX Magazine aanbieding

MAX Magazine
Proefabonnement: 12x MAX Magazine € 10,-
TVFilm aanbieding

TV Film
1 jaar TVFilm € 33,-
VARAGids aanbieding

Vara TV gids
Proefabonnement: 12 weken VARAGids € 10,-
Mikro Gids aanbieding

Mikrogids
52x Mikro Gids € 33,-
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws