TVFilm recensie van a van mourik
Home

Laat een beoordeling achter over TVFilm en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

TVFilm recensie

Navigeren: Eerste recensie | TVFilm recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over TV Film »

# 1 - a van mourik
Waardering: 1 / 10
TVFilm
Word abonnee van TVFilm

Aanbieding
TVFilm is de dikste tvgids met alles over TV, film en home entertainment. Alle Nederlandse zenders overzichtelijk op 1 pagina met een dagelijks filmoverzicht. Neem nu een abonnement voor 1, 2 of 3 jaar met een mooie korting van 40% of zelfs 43% (bij 2 en 3 jaar) t.o.v. het normale abonnementstarief en ontvang de nieuwe editie iedere twee weken automatisch in de bus!


Tot op heden 28 januari nog niet automatisch 1 nummer ontvangen, iedere keer nog om een nieuwe gids moeten bellen, deze zijn wel nagestuurd maar geleverd op maandag nadat de gids op zaterdag was ingegaan. Wij kijken nu uit of het eerst volgende nummer wel automatisch wordt opgestuurd.

De programma's die bij Belgie 1 vermeld staan zijn al 2 weken foutief afgedrukt of er staan verkeerde tijden bij. Zie 15.20 uur komt Once and again en niet Mysterious ways vanaf 20.10 uur is de programmering geheel anders dan klopt er niets meer van.

Wat opvallend is dat het precies hetzelfde programma is als van 1 week ervoor maar ook toen was er een geheel andere programmering. Zo ook de film om 20.30 op Yorin Deep Impact maar helaas ook dit was niet juist, uitgezonden werd Frequency.

Wel zijn wij heel tevreden over de opzet van het blad, dit is wel een 8 waard, en hebben daarom een proefabonnement genomen maar er mogen toch niet zoveel fouten inzitten. Het proefnummer dat wij vorig jaar op straat hebben ontvangen had toen ook al foutieve vermelding in de programmering.

Geef zelf je oordeel over TV Film »

TVFilm wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.3

Er zijn in totaal acht uitgebreide recensies en 36 korte reviews geschreven voor de tv gids TVFilm, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je TV Film recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de tv gids TVFilm

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op TVFilm? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het programmablad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
TV Krant
abonnement
TV Krant proefabonnement
Veronica Superguide
proefabonnement
Veronica Superguide proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws