1900 Magazine aanbieding

Proefabonnement op 1900 Magazine

1900 Magazine
1900 Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


1900: het jaar waarin 'Football Club Ajax' werd opgericht. Het naar dit oprichtingsjaar vernoemde 1900 Magazine handelt over nieuws en de geschiedenis van de inmiddels meer dan 100 jaar oude voetbalclub die tegenwoordig voluit officieel 'Amsterdamsche Football Club (AFC) Ajax' heet en ookwel kortweg Ajax wordt genoemd. Het blad is officieel gelicenseerd door Ajax en bevat prachtige reportages, unieke foto's en boeiende interviews. Onmisbaar voor de echte Ajax supporter!

Wat kun je zoal verwachten in een blad dat alleen maar over één voetbalclub (maar wel een hele grote en beroemde) gaat?

  • Ten eerste natuurlijk al het nieuws over het eerste elftal, Ajax 1, en Jong Ajax, het tweede elftal
  • Veel aandacht voor de beroemde jeugdopleiding van Ajax, van A1 tot F2.
  • Alles wat met de rijke historie van de club te maken heeft: de kampioenschappen, Ajacieden in Oranje, de verschillende stadions waarin Ajax gedurende haar bestaan heeft gespeeld en meer.
  • Beroemde spelers, keepers en trainers van Ajax. Van Jari Litmanen, Johan Cruyff, Louis van Gaal en Marco van Basten tot Edwin van der Sar, Frank de Boer, Dennis Bergkamp, Tscheu La Ling en Zlatan Ibrahimovic.
  • Dossiers: langere artikelen waarin vraagstukken worden behandeld, belangrijke (ex-)Ajacieden worden besproken of een bepaalde belangrijke periode, jaar of landstitel wordt herleefd.
  • Nationaliteiten bij Ajax: in deze rubriek passeren 1 of meer spelers met een bepaalde nationaliteit (bijvoorbeeld Zweeds of Roemeens) die bij Ajax spelen of gespeeld hebben de revu.
  • In het augustusnummer extra veel aandacht voor het nieuwe voetbalseizoen, en in het meinummer een terugblik op het afgelopen seizoen.
  • En natuurlijk de Ajax Vrouwen!

Profiteer nu van korting voor nieuwe lezers op een 1900 Magazine proefabonnement of een 2-jarig abonnement. Hiermee ontvang je iedere twee maanden het tijdschrift zonder verzendkosten in de bus en heb je ook gratis toegang tot de digitale edities die je op je tablet, telefoon of computer kunt lezen! Tip: 1900 Magazine kun je natuurlijk ook kado geven aan een Ajax-fan! Op het aanvraagformulier vul je dan naast je eigen gegevens ook die van de ontvanger van het abonnement in. Het kado-abonnement stopt automatisch, opzeggen is dus niet nodig.

Het proefabonnement voor jezelf en cadeauabonnement voor een ander van 3 nummers voor 15 euro stopt automatisch. Het abonnement van 5 nummers voor 20 euro en 10 nummers voor 35 euro voor jezelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste abonnementstermijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd dat met inachtneming van 1 maand opzegbaar is. 1900 Magazine verschijnt vijf maal per jaar en wordt in licentie uitgegeven door New Skool Media.

Deel deze 1900 Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over 1900 Magazine »
Titel: 1900 Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in voetbalbladen

Het voetbalblad Panna
Panna!
3x Panna 16,75

Panna voetbal magazine is het coolste, leukste voetbalblad voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar met veel aandacht voor jeugdvoetbal en vette tips en trucs.
 Schrijf recensie 

Slechts5,58 per tijdschrift
 
Het voetbalblad Four Four Two UK
FourFourTwo magazine
12x FourFourTwo digitaal 27,99

FourFourTwo is hét Engelse voetbalblad: toonaangevend en met een tikkeltje humor. Neem een digitaal abonnement en lees alles over de beste voetballers en clubs van vandaag en morgen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 25,89

48%
korting
Van € 53,88 voor € 27,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
1900 Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek voetbaltijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Ons Amsterdam
proef abonnement
Ons Amsterdam
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws