3D World aanbieding

Proefabonnement op 3D World

3D World
3D World  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


3D World is 's werelds grootste en best-verkopende blad voor 3D artists en graphic designers. Het blad behandelt animatie, visuele effecten (VFX), games en architectuur visualisatie (Arch-viz). Met een abonnement krijg je iedere maand de beschikking over gloednieuwe tutorials die geschreven zijn door toonaangevende makers in de wereld van computer graphics en die je helpen bij het maken van fantastisch mooi artwork en de meest waanzinnige animaties. De praktische artikelen lichten essentiële technieken toe waarmee je je 3D skills kunt ontwikkelen danwel verder verbeteren. Verder kun je inspiratie opdoen met de nieuwste CG afbeeldingen, films en andere creatieve projecten aan de hand van tips en advies van de mensen die ze gemaakt hebben.

3D World helpt je om het meeste uit je CG software te krijgen, met tips, trucs en advies voor onder andere 3ds Max, Maya, ZBrush, Photoshop, After Effects, Cinema 4D, Blender en andere grote sofware pakketten. De uitgebreide reviews en diepgaande artikelen zorgen ervoor dat je als eerste op de hoogte bent van de komende trends en alle ins en outs komt te weten van die van vandaag. En natuurlijk krijg je met een abonnement op 3D World ook toegang tot video-lessen en resources die je helpen om de perfecte animatie of afbeelding te maken. Iedere maand zitten er video-tutorials en andere bonussen bij het blad.

De creativiteit en vaardigheid van 3D artiesten maken van de wereld van animatie en CG kunst een boeiende plek om te vertoeven, en bij 3D World zijn ze trots op het feit dat zij al sinds 2000 in het midden van deze scene verblijven. Het tijdschrift wordt iedere maand door duizenden CG artiesten, designers en animators verspreid over de hele wereld - van studenten tot Oscar-winnaars aan toe - met veel enthousiasme gelezen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (service@engelsebladen.nl) of per telefoon of brief. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en is opzeggen dus niet aan de orde. Je krijg dan na een jaar wel een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van het aanbod op deze pagina dan worden de distributie en administratie uitgevoerd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. 3D World verschijnt iedere vier weken; het blad wordt uitgegeven door Future Publishing Limited te Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze 3D World aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over 3D World »
Titel: 3D World
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in engelstalige mannenbladen

Het tijdschrift Empire
Empire magazine
12x (1 jaar) Empire magazine digitaal 33,99

Empire magazine is het meest populaire filmblad van Engeland met iedere maand reviews en besprekingen van net verschenen en nog te verwachten bioscoopfilms (zowel blockbusters als arthouse films), interviews met bekende filmsterren en regisseurs en nog veel meer. Neem nu een digitaal abonnement of geef cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 31,89

48%
korting
Slechts2,83 per tijdschrift
 
Het mannenblad Men's Health Magazine
Men's Health UK
11x (1 jaar) Men's Health UK digitaal 33,99

Het bestlopende mannenblad van de UK staat boordevol met tips en adviezen van experts om het leven van de moderne man beter, gezonder en gelukkiger te maken. Neem nu een digitaal abonnement voor laptop, smartphone en tablet!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,40

31%
korting
Slechts3,09 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Stuff
Stuff magazine
12x (1 jaar) Stuff magazine digitaal 42,99

Stuff magazine is hé tijdschrift over gadgets en nieuwe technologie met zowel aandacht voor het nieuwste van het nieuwste als het hergebruiken van je 'oude' tech spullen. Neem nu een digitaal abonnement of geef Stuff cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,89

35%
korting
Slechts3,58 per tijdschrift
 
Het automagazine F1 Racing
F1 Racing Magazine
12x (1 jaar) F1 Racing magazine digitaal 33,99

Duik in de spannende wereld van de Formule 1 met het Engelstalige tijdschrift F1 Racing Magazine. Neem nu een digitaal abonnement of geef het blad cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 19,89

37%
korting
Slechts2,83 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
3D World proefabonnement aanbieding, rubriek buitenlandse tijdschriften voor mannen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
iCreate Magazine
abonnement
iCreate Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws