Acoustic Guitar magazine aanbieding

Proefabonnement op Acoustic Guitar magazine

Acoustic Guitar  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse blad Acoustic Guitar Magazine is een zeer uitgebreide gids voor zowel beginnende als ervaren gitaristen. Zoals uit de titel al blijkt ligt de focus in dit tijdschrift geheel op de akoestische gitaar. Alle gitaristen, met welke muzikale achtergrond dan ook, zullen profijt hebben van het praktisch advies in iedere nieuwe editie.

Met een abonnement op Acoustic Guitar Magazine leer je hoe je populaire nummers uit alle genres kunt spelen. In ieder nummer van het blad vind je ook transcripties van beroemde opnames. Of je nu wilt leren hoe je een sessie moet boeken bij een studio, hoe je je eerste optreden kunt organiseren of hoe je een moeilijk akkoord kunt perfectioneren: iedere editie bevat waardevolle informatie voor iedereen die gitaarspelen serieus neemt. Het magazine doet ook met regelmaat verslag van populaire gitaarbeurzen en -evenementen, beoordeelt nieuwe gitaren en hulpmiddelen en geeft behulpzame tips.

Hoe leer je te spelen op de unieke, kenmerkende manier van bijvoorbeeld Eric Clapton, Joni Mitchell, Joan Baez, Neil Young of Paul Simon? Wat zijn de beste muziek apps die je kunnen assisteren bij het beter leren spelen? Hoe kun je je muziek het beste opnemen? En hoe kun je je eigen nummers promoten? Hoe kun je de blues spelen als Jimmy Page? Hoe vind je de voor jou juiste leraar? Wat zijn de nieuwste modellen van de bekende gitaarfabrikanten? Dit en meer lees je iedere twee maanden in Acoustic Guitar!

Of je nu net bent begonnen met gitaar leren spelen of je een doorgewinterde artiest bent: iedere gitarist die meer wil leren over het bespelen van zijn of haar prachtige instrument heeft baat bij het lezen van Acoustic Guitar. De inhoud van het tijdschrift wordt verzorgd door experts en professionele gitaristen die je de fijne kneepjes van het vak / de hobby met alle liefde bij willen brengen en ervoor zorgen dat je spel binnen de kortste keren op een hoger niveau zal komen te liggen. Iedereen die de akoestische gitaar een warm hart toedraagt zal uitkijken naar het volgende nummer van dit blad.

Neem nu een abonnement op Acoustic Guitar magazine en lees in het vervolg iedere twee maanden interviews en gesprekken met de belangrijke gitaristen van het moment, de beste tips en technieken met betrekking tot het bespelen en praktisch advies over het zo goed mogelijk onderhouden van je instrument, informatieve artikelen over het rijke verleden van de gitaar, nieuws, reviews en nog veel meer. En natuurlijk, last but not least, volledige tabs en notaties van bekende akoestische nummers.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende het eerste jaar opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je tegen het einde een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Acoustic Guitar Magazine verschijnt zes keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door String Letter Publishing gevestigd te Richmond in de Verenigde Staten.

Deel deze Acoustic Guitar magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Acoustic Guitar magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer abonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement met korting tot 37% op hét jazzblad of geef zes of twaalf edities cadeau (stopt automatisch)!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 73,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 4,10

5%
korting
Slechts9,19 per tijdschrift
 
Het muziekblad Heaven
Heaven
6x Heaven 22,50

Heaven is het popmagazine met liefde voor tijdloze muziek! Neem nu een jaarabonnement met korting of geef het blad cadeau aan een ├ęchte muziekliefhebber!
 Schrijf recensie Uw besparing: 19,50

46%
korting
Van € 42,00 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Rolling Stone
Rolling Stone magazine
12x (1 jaar) Rolling Stone magazine £ 149,-

Muziekblad Rolling Stone magzine is al decennia lang het toonaangevende tijdschrift op het gebied van popcultuur. Neem nu een jaarabonnement en kies voor de papieren of digitale uitgave.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 12,42 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Acoustic Guitar magazine proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Guitar World
digitaal abonnement
Guitar World
Classic Rock magazine
digitaal abonnement
Classic Rock magazine
Prog magazine
digitaal abonnement
Prog magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws